Wyrel- problem z grą
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Nie mam doświadczenia z tym key shopem, ale zwykle te ich oferty są naprawdę podejrzane. Wystarczy przejrzeć GG.Deals i zobaczyć rozpiętość cenową miedzy innymi sklepami, a ofertą Wyrel. No i jeszcze nigdy nie udało mi się kupić tego co reklamowali. Masz ofertę na Farming Symulator, a jak klikniesz - wychodzi że to tylko dodatkowa mapa w takiej cenie. Kłamią jak z nut!
Niemniej opóźnienie po zakupie może trwać i kilka dni. Choć zwykle, przynajmniej ostatnio, takie transakcje odbywają się błyskawicznie lub z opóźnieniem kilku minut. Ale kiedyś bywało tak i na Kinguin i na ENEBA. Zawsze masz support. Odczekaj dzień i zgłoś...
Niemniej opóźnienie po zakupie może trwać i kilka dni. Choć zwykle, przynajmniej ostatnio, takie transakcje odbywają się błyskawicznie lub z opóźnieniem kilku minut. Ale kiedyś bywało tak i na Kinguin i na ENEBA. Zawsze masz support. Odczekaj dzień i zgłoś...
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Oczekwiałeś, że dostaniesz zwrot pieniędzy i do tego kod na grę?
Moim zdaniem powinieneś być zadowolony, że nie wtopiłeś z pieniędzmi (nie oceniam keyshopu Wyrel) - ostatnio sporo użytkowników ma problemy z odzyskaniem pieniędzy z powodu nieuczciwych praktyk tego typu sklepów (niektórych!)

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Przypomniało mi się jak kiedyś kupiłem grę na CDKeys na pricebugu, ale sumienie mnie gryzło więc napisałem im o tym, i zaproponowałem anulowanie transkacjii. A ci opacznie zrozumieli i dostałem voucher na 10€ do ich sklepu za błąd na którym skorzystałem + gierka zatrzymana.Quoyque pisze: 20 lip 2021, o 12:35 Oczekwiałeś, że dostaniesz zwrot pieniędzy i do tego kod na grę?Moim zdaniem powinieneś być zadowolony, że nie wtopiłeś z pieniędzmi (nie oceniam keyshopu Wyrel) - ostatnio sporo użytkowników ma problemy z odzyskaniem pieniędzy z powodu nieuczciwych praktyk tego typu sklepów (niektórych!)

- Ci użytkownicy podziękowali Natan za ten post (w sumie 4):
- pelikulas • TheLastJedi • Seyonne • Quoyque
WygrywNatan pisze: 20 lip 2021, o 23:01Przypomniało mi się jak kiedyś kupiłem grę na CDKeys na pricebugu, ale sumienie mnie gryzło więc napisałem im o tym, i zaproponowałem anulowanie transkacjii. A ci opacznie zrozumieli i dostałem voucher na 10€ do ich sklepu za błąd na którym skorzystałem + gierka zatrzymana.Quoyque pisze: 20 lip 2021, o 12:35 Oczekwiałeś, że dostaniesz zwrot pieniędzy i do tego kod na grę?Moim zdaniem powinieneś być zadowolony, że nie wtopiłeś z pieniędzmi (nie oceniam keyshopu Wyrel) - ostatnio sporo użytkowników ma problemy z odzyskaniem pieniędzy z powodu nieuczciwych praktyk tego typu sklepów (niektórych!)
![]()

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
instant karma xDNatan pisze: 20 lip 2021, o 23:01Przypomniało mi się jak kiedyś kupiłem grę na CDKeys na pricebugu, ale sumienie mnie gryzło więc napisałem im o tym, i zaproponowałem anulowanie transkacjii. A ci opacznie zrozumieli i dostałem voucher na 10€ do ich sklepu za błąd na którym skorzystałem + gierka zatrzymana.Quoyque pisze: 20 lip 2021, o 12:35 Oczekwiałeś, że dostaniesz zwrot pieniędzy i do tego kod na grę?Moim zdaniem powinieneś być zadowolony, że nie wtopiłeś z pieniędzmi (nie oceniam keyshopu Wyrel) - ostatnio sporo użytkowników ma problemy z odzyskaniem pieniędzy z powodu nieuczciwych praktyk tego typu sklepów (niektórych!)
![]()