Wróciły przecieki!
Pierwszy pełniak: Dreamscapes: Nightmare’s Heir Premium Edition
+ kolejny kod do Othertees
CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Pełniaki jak na numer urodzinowy kiepskie. Jedynie Realpolitiks ciekawie się prezentuje, ale nie jest to materiał na główną grę. Dungeons 3 też nie bardzo, skoro na bazarze jest poniżej 8 zł. Heh, a niektórzy w przeciekach liczyli na trzeciego Wiedźmina 
W dodatku cena jak za czasów płyt (pewnie Tipsomaniak wywindował).

- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Nie miałem na ich stronie okazji sprawdzić, ale dodali serio Tipsomaniaka? O czym będzie?Angrenbor pisze: 5 mar 2020, o 16:51 Pełniaki jak na numer urodzinowy kiepskie. Jedynie Realpolitiks ciekawie się prezentuje, ale nie jest to materiał na główną grę. Dungeons 3 też nie bardzo, skoro na bazarze jest poniżej 8 zł. Heh, a niektórzy w przeciekach liczyli na trzeciego Wiedźmina
- Kontakt:
ech... A myślałem, że dla stałego czytelnika będzie coś ciekawszego... To ostatnio jedyny temat Tipsomaniaków... Najlepsze gry...FotelSkrzypi pisze: 5 mar 2020, o 23:11Ponad 100 pamiętnych gier 21 wieku.Maikeru pisze: 5 mar 2020, o 20:33 Nie miałem na ich stronie okazji sprawdzić, ale dodali serio Tipsomaniaka? O czym będzie?
![]()
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
XXI wiek zawitał do CDA
https://www.cdaction.pl/news-60151/elek ... tepne.html
https://www.cdaction.pl/news-60151/elek ... tepne.html
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
jak znam życie to jeden kupi a reszta się zaopatrzy na chomikuj czy innych takich 
edit:
ekhm 15zl to jest ta promocyjna cena bez gier? no to fajnie fajnie

edit:
ekhm 15zl to jest ta promocyjna cena bez gier? no to fajnie fajnie
- Kontakt:
Mam pytanie dla tych co kupili "jeszcze" najnowszy numer. Czy ktoś aktywował tutaj Realpolitiks? On jest golutki, czy ma dodatkowo DLC New Power? Bo mam dysonans poznawszy jak widzę klucz na stronie z kodami oraz jak widzę w gazecie grafikę z gry, która wyraźnie pokazuję nazwę DLC(zaznaczam, że nie chcę tej gry, a chcę po prostu wiedzieć, czy sprzedać jako bazową wersja, czy z wcześniej wymienionym DLC)
O kurde to oni chyba przędą coraz gorzej :/Lukop pisze: 3 kwie 2020, o 14:19 Najbliższy wtorkowy numer za 10,99 w formie papierowej i elektronicznej. W obu przypadkach - bez żadnych dodatków.
![]()