[PC]SimCity region Łowców
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Cześć wychodzę do was z propozycją stworzenia regionu dla użytkowników Łowców
Zależałoby mi aby grały w nim osoby aktywne, nawet godzinkę dziennie - nie każdy musi mieć czas na dłuższe rozgrywki ale fajnie, żeby coś się w regionie działo, dodatkowo zaletą SimCity jest to, że czas w każdym mieście toczy się oddzielnie dzięki czemu nie wszyscy muszą być on-line jednocześnie.

- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Akurat nowe simcity jest zrobione pod multiplayer a raczej co-op jeden np dostarcza wodę i odbiera ścieki drugi zaś załatwia prąd i tak dalej. Powiem tak jak Stary kupi simcity i zbierze się tak z 3-4-5 osób to można założyć region. Na razie proponuje poczekać aż zbierze się jeszcze kilka osób.
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Sam sie zastanawiałem nad sim city od dnia premiery, ale zniechęciły mnie nienajlepsze recenzje. Jak wygląda obecnie kwestia bugów i niezbyt ciepło przyjętych rozwiązań typu małe rozmiary kwadratów do zabudowy?
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Dobra, to co lecimy z tematem? Już się trochę zaznajomiłem z grą więc podstawowych błędów nie zrobię.
Na początek wypadałoby się zadeklarować kto w jakiego rodzaju miasto chciałby iść, żeby jakoś to uregulować
Ja się poświęcę i wezmę jakieś maksymalnie przemysłowe, ale niech ktoś zrobi jakieś ze sklepami.
Póki co naliczyłem 4 osoby, ale wiem jeszcze o piątej, która pewnie by chciała zagrać.
Na początek wypadałoby się zadeklarować kto w jakiego rodzaju miasto chciałby iść, żeby jakoś to uregulować

Ja się poświęcę i wezmę jakieś maksymalnie przemysłowe, ale niech ktoś zrobi jakieś ze sklepami.
Póki co naliczyłem 4 osoby, ale wiem jeszcze o piątej, która pewnie by chciała zagrać.