Amazon
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
amazon.co.uk już rozsyła GTA V przed premierą, oto dowód https://twitter.com/TravisJakobi/status ... 68/photo/1
ja już mam Dispatched w opisie mojego zamówienia, gra może nawet na premierę ma szansę dojść
ja już mam Dispatched w opisie mojego zamówienia, gra może nawet na premierę ma szansę dojść

buck, mi kasę ściągnęli w piątek i jakie 12 zł różnicy ? najtańsze GTA V można wyrwać za 199 zł i to tylko w empiku (ograniczony nakład) oraz w większych sklepach (ale tam jest tylko odbiór osobisty), a tak to 219 zł plus wysyłka albo na muve.pl 229 zł z darmową wysyłką, więc oferta amazonu przebija wszystkie oferty w Polsce
Nie wiem jak Tpbie, ale mnie ściągnęli z konta 187 z groszami. Jakby nie liczyc. to 12 zł taniej od 199zł. Empik nadal sprzedaje swój ograniczony nakład, a w Warszawie mam same większe sklepy. No i w Empiku można płacic starymi grami.
Ale faktycznie, Amazon sprzedaje najtaniej.
Tak z ciekawości: Ty zbierasz gry?
Ale faktycznie, Amazon sprzedaje najtaniej.
Tak z ciekawości: Ty zbierasz gry?
ja mieszkam w mniejszym mieście więc większe sklepy odpadają, bo specjalnie nie będę jechał do innego miasta po jedną grę, więc amazon miał dla mnie najlepszą i najtańszą ofertę, a co do twojego pytania to jeśli chodzi ci o to, że kupuję gry i ich potem nie odsprzedaję, to robię tak tylko z tytułami, które zapadły mi w pamięci, bardzo mi się podobały i wiem, że będę do nich wracał
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://www.cdaction.pl/news-34825/amazo ... prawe.html
Też problemy robią, bo ktoś grę dostał wcześniej. Grunt, że legalnie kupiona.
Też problemy robią, bo ktoś grę dostał wcześniej. Grunt, że legalnie kupiona.
Zawsze łatwiej odsprzedać grę 3xPL, niż angielską z napisami. Przynajmniej na allegro.
Ja Ci nie robię wyrzutów, że kupujesz na Amazonie. Każdy ma swoje powody. Po prostu oferta Amazonu trochę straciła na atrakcyjności.
No pewnie. Powinni skakać do góry ze szczęścia, że ktoś im ten szajs kupuje
wersja z Amazonu jest PL?
u mnie z konta 180 zl w pt zabrali i dzisiaj po 16 (Olsztyn) przyjechał do mnie kurier i już odpalona jest w konsoli ;D więc trzeba się cieszyć. a pomyśleć że jak wczoraj po 22 sprawdzałem to gra była jeszcze w Szczecinie!
śmieszy mnie jedynie że zamawiałem kiedy cena to 35 funtów było, teraz wchodząc na Amazon.co.uk cena to ponad 51 funciaków WUT?
śmieszy mnie jedynie że zamawiałem kiedy cena to 35 funtów było, teraz wchodząc na Amazon.co.uk cena to ponad 51 funciaków WUT?

to i tak dużo teraz, pamiętam że było o wiele mniej, bo za 199 funtów jest ps3 500gb z gta V i the last of us: http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... ystation+3