Amazon

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Wiedzą, że mam jeszcze kupkę nieruszonych gier i ogólnie mam gdzieś czy kolejna przyjdzie w poniedziałek, wtorek czy czwartek :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

amazon.co.uk już rozsyła GTA V przed premierą, oto dowód https://twitter.com/TravisJakobi/status ... 68/photo/1
ja już mam Dispatched w opisie mojego zamówienia, gra może nawet na premierę ma szansę dojść :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Razmus pisze: ja już mam Dispatched w opisie mojego zamówienia, gra może nawet na premierę ma szansę dojść :D
A dostales maila? Ja dostalem niemal natychmiast po probie anulowania zamowienia. Tyle, ze EST Delivery juz mam na czwartek...
Awatar użytkownika
Łowca

też mam na czwartek, ale wiem, że mogą się też na środę wyrobić, bo na wtorek już na pewno nie w takim razie, ale i tak na amazonie najtaniej z darmową wysyłką, więc i tak jest dobrze :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

12zł różnicy pod warunkiem, że jutro kurs nie poleci. I bez polskiej instrukcji.
Awatar użytkownika
Łowca

buck, mi kasę ściągnęli w piątek i jakie 12 zł różnicy ? najtańsze GTA V można wyrwać za 199 zł i to tylko w empiku (ograniczony nakład) oraz w większych sklepach (ale tam jest tylko odbiór osobisty), a tak to 219 zł plus wysyłka albo na muve.pl 229 zł z darmową wysyłką, więc oferta amazonu przebija wszystkie oferty w Polsce
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Nie wiem jak Tpbie, ale mnie ściągnęli z konta 187 z groszami. Jakby nie liczyc. to 12 zł taniej od 199zł. Empik nadal sprzedaje swój ograniczony nakład, a w Warszawie mam same większe sklepy. No i w Empiku można płacic starymi grami.
Ale faktycznie, Amazon sprzedaje najtaniej.
Tak z ciekawości: Ty zbierasz gry?
Awatar użytkownika
Łowca

ja mieszkam w mniejszym mieście więc większe sklepy odpadają, bo specjalnie nie będę jechał do innego miasta po jedną grę, więc amazon miał dla mnie najlepszą i najtańszą ofertę, a co do twojego pytania to jeśli chodzi ci o to, że kupuję gry i ich potem nie odsprzedaję, to robię tak tylko z tytułami, które zapadły mi w pamięci, bardzo mi się podobały i wiem, że będę do nich wracał
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

http://www.cdaction.pl/news-34825/amazo ... prawe.html
Też problemy robią, bo ktoś grę dostał wcześniej. Grunt, że legalnie kupiona.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Razmus pisze: a co do twojego pytania to jeśli chodzi ci o to, że kupuję gry i ich potem nie odsprzedaję
Zawsze łatwiej odsprzedać grę 3xPL, niż angielską z napisami. Przynajmniej na allegro.
Ja Ci nie robię wyrzutów, że kupujesz na Amazonie. Każdy ma swoje powody. Po prostu oferta Amazonu trochę straciła na atrakcyjności.
PiccoloPL pisze: Grunt, że legalnie kupiona.
No pewnie. Powinni skakać do góry ze szczęścia, że ktoś im ten szajs kupuje
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Dziś przegladam ulotki z mm i na pierwszej stronie takie coś ciekawe że przy tych zarobkach da sie taniej niz u nas.
Załączniki
Mediaaaaa.jpg
Mediaaaaa.jpg (243.83 KiB) Przejrzano 3918 razy
Awatar użytkownika
Łowca

Mi wysłali wczoraj, a z konta poleciało 190,75 PLN. Chyba nie warto było za te 9 złociszy wkurzać się, że już inni pykają. Dostawa ma być na czwartek. Mam nadzieję, że DHL nie zawiedzie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Piooro71 pisze: Mi wysłali wczoraj, a z konta poleciało 190,75 PLN.
Gdzie tak doja? Zloty sie umacnia, a Tobie wczoraj zgarneli wiecej, niz mnie w piatek? A ja myslalem, ze 6% spread to juz sporo...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

wersja z Amazonu jest PL?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Każda jest PL.

U mnie ściągnęli 185 i kilkanaście groszy.
Awatar użytkownika
Łowca

u mnie z konta 180 zl w pt zabrali i dzisiaj po 16 (Olsztyn) przyjechał do mnie kurier i już odpalona jest w konsoli ;D więc trzeba się cieszyć. a pomyśleć że jak wczoraj po 22 sprawdzałem to gra była jeszcze w Szczecinie!
śmieszy mnie jedynie że zamawiałem kiedy cena to 35 funtów było, teraz wchodząc na Amazon.co.uk cena to ponad 51 funciaków WUT? :o
Awatar użytkownika
Wiedźmin

I jak, jest polska wersja?
Awatar użytkownika
Łowca

jest polska wersja, jest, nawet jeśli chodzi o kolekcjonerkę z Amazonu, sam Archon z arhn.eu pokazyłał że na opakowaniu jest ENG a przyznał że po odpaleniu jednak też znajduje się PL wersja gry
Awatar użytkownika
Wiedźmin

kolekcjonerka na Amazonie jest za 179 funtów 8-)
Awatar użytkownika
Łowca

to i tak dużo teraz, pamiętam że było o wiele mniej, bo za 199 funtów jest ps3 500gb z gta V i the last of us: http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... ystation+3
ODPOWIEDZ