Tak, to najniższa cena. Była też jakaś dobra cena na refurby ale drozej niż ta promocja. Też skorzystałem ale wielu osobom anulowano. Na drugiego pada długo czekałem wtedy. Do tej pory zostało mi doładowanie hiszpańskiego psstore (myślałem że przyjdzie doładowanie Amazon). Dostałeś pierwszą czy drugą rewizję konsoli?qwertysad pisze: Taniej chyba nie było (sam wtedy skorzystałem):
https://lowcygier.pl/sprzet-akcesoria/k ... 9-zlotych/
Promocje na Playstation 4 Pro
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
SIemanko, mam znajomego który pracuje w SONY, może mi załatwić PS4 PRO 1TB z padem bez żadnej gry z 2 letnią gwarancją za 1450 zł ( konsola nowa itp, po prostu faktura jest na niego)
Czy warto ???
Czy czekać na Black Friday albo gwiazdke, myślicie że kupie taniej ?
Czy warto ???
Czy czekać na Black Friday albo gwiazdke, myślicie że kupie taniej ?
Black friday będzie taniej, każda konsola ma pad w zestawie, jeżeli do tego dorzuci jeden pad (czyli będą łącznie dwa) to wtedy bym rozważył taką ofertę.
A i w Pl raczej będą podobne ceny, taniej będzie na amazonach itp.
A i w Pl raczej będą podobne ceny, taniej będzie na amazonach itp.
Mieszkam tymczasowo w Niemczech. Na Amazon..de kilka dni temu był bundle PS4 Pro + Red Dead Redemption 2 za 389€. Już się napaliłem i czekałem ze zniecierpliwieniem na nadchodzącą wypłatę. Na drugi dzień przyszła wypłata, otwieram szczęśliwy stronkę Amazona.... a tam już cena 494€
( No szlag by to. W ogóle oni celowo podnoszą te ceny w odpowiednim czasie aby potem znowu obniżyć przed świętami, itd. PS4 slim już daawno temu można było kupić za 999 zł (a czasem mniej) a teraz cena 1200+.
Black friday dopiero za 20 dni. Pytanie tylko na ile wtedy obniżą te ceny i czy opłaca się czekać.

Black friday dopiero za 20 dni. Pytanie tylko na ile wtedy obniżą te ceny i czy opłaca się czekać.
Jeśli chodzi o konsolę PS4/PS4 pro to aktualnie cały czas przeglądam sklepy, porównywarki cen i amazona. Kto wie czy to nie będzie tak, że niektóre sklepy wybiją się jeszcze na jakiś czas przed Black friday. Jak by się coś ciekawego pojawiło to napisze.
Ja osobiście do świąt już nie chcę czekać. Czekam na Black Friday i biore co dadzą. Szczerze to mocno wątpię czy na święta będą jakieś dużo lepsze promo niż na Black friday. A jakby miało być taniej o 20-50 zł to pier.... nicze to 

Panowie/Panie z racji, iż nadciąga czarny piątek mam pytanie, czy na Amazon wystarczy jedno konto by zamawiać z dowolnego kraju (w sensie amazon de it uk itd.) czy na każdym trzeba rejestrować nowe konto? To samo tyczy się e-bay.
Gdzie jeszcze warto już przygotować konto, żeby szybko złapać okazje?
Gdzie jeszcze warto już przygotować konto, żeby szybko złapać okazje?
Założyłem swego czasu konto na Amazon.de (w związku, że spędzam w DE sporo czasu) i teraz spojrzałem, że loguje mnie także na Amazon.it i Amazon.co.uk. Ale czy oni oferują wysyłkę do PL? Cyba nie. Ale są Polscy pośrednicy oferujący przywóz do Polski produktów po zamówieniu z Niemieckiego Amazonu.
Gdzie jeszcze warto założyć konto... Może na ebay?
Gdzie jeszcze warto założyć konto... Może na ebay?
Playstation 4 Pro 1 TB + karta Live PS 20 € [Exclusive Amazon.it]
EUR 379,99
Riepilogo Ordine
Articoli: EUR 383,11
Costi di spedizione: EUR 10,99
(Totale ordine: EUR 394,10)
Totale pagamento: PLN 1.807,51
https://www.amazon.it/Playstation-Chass ... tion+4+pro
Alternatywa na naszym rynku:
Konsola PlayStation 4 Pro 1TB + gra-niespodzianka
1 799,00 zł
https://muve.pl/sklep/playstation-4/kon ... n=standard
PlayStation 4 Pro, White - Special Edition
EUR 409,99
Około 1 827 zł
https://www.amazon.it/dp/B0774PWPG4/ref ... UTF8&psc=1
Mam pytanie, na które nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi w internecie. Czy PS 4 Pro odtwarza filmy blu-ray z płyt?
Widziałem info, że nie radzi sobie z UHD ale mnie interesuje, czy podoła zwyczajnym filmom. Pozdrawiam
Widziałem info, że nie radzi sobie z UHD ale mnie interesuje, czy podoła zwyczajnym filmom. Pozdrawiam