Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

rafal25612 pisze: https://gemly.com/shop/Dying-Light-Foll ... 4020000101

Dying Light The Following za 7,49 zł. Jeszcze wczoraj sprawdzałem i jestem na 90% pewny że kosztował 29.99 zł.
wkoszyku jest 29.99 wlasnie ;p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Czyli jednak błąd cenowy :(
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

kmpt pisze: PS. Orientuje się ktoś czy przedmioty opatrzone adnotacją "towar jest dostępny, ale może być na ekspozycji" będą miały pudełko i gwarancję? Widzę parę gratów w drobnym AGD z niezłymi zniżkami i w sumie można by już coś kupić na prezent bożonarodzeniowy :>
Tak, będą. Co prawda np. monitor czy TV z ekspozycji mogą być dość zużyte, ale tak jak każdy towar z ekspozycji, mają obniżone ceny i możesz negocjować jeszcze niższe.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Przy TV warto sobie wczesniej sprawdzic jak odpalic menu serwisowe. Wtedy widac ile godzin ma TV zrobione.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Mass Effect Andromeda na komputer i konsole w mega promocji wszechczasow po 49,99!
http://konsoleigry.pl/search?controller ... rch=Szukaj
Ci użytkownicy podziękowali Atton29 za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Będzie taniej... Nie ma się co spieszyć, lepiej pielęgnować swoją cebulę ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

tym bardziej że już wszystko "wyprzedane"
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

CDP wystartowało z wielkim giermaszem z okazji PGA

https://cdp.pl/pga-giermasz?utm_source= ... a-giermasz
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Taki wielki, że tam prawie nic nie ma do kupienia :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Mało tytułów, a ceny też nie są takie żeby się zabijać o zakupienie ich.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Refty pisze: Mało tytułów, a ceny też nie są takie żeby się zabijać o zakupienie ich.
Obstawiam że większość wyjechało na PGA i tam odbędzie się prawdziwa zabawa :/
Ja tam po cichu liczę że dodadzą coś jeszcze ciekawego

Dla planszówkowców bardziej się opłaca ten giermasz xD
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Yurine pisze:
Refty pisze: Mało tytułów, a ceny też nie są takie żeby się zabijać o zakupienie ich.
Obstawiam że większość wyjechało na PGA i tam odbędzie się prawdziwa zabawa :/
Ja tam po cichu liczę że dodadzą coś jeszcze ciekawego

Dla planszówkowców bardziej się opłaca ten giermasz xD
Mowisz o cenach planszówek drozszych w promocji niz w innych sklepach bez niej ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Yurine pisze: CDP wystartowało z wielkim giermaszem z okazji PGA

https://cdp.pl/pga-giermasz?utm_source= ... a-giermasz
Jedynie CoD WaW w jakiejś fajnej cenie, tak to nie warto chyba nic.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ktoś może był/ jest na PGA i wie jakie ceny są za gry w tych koszykach co mają tam poustawiane? :D Zawsze mnie to zastanawiało, ale nigdy nie mam możliwości, aby pojechać tyle kilometrów, aby to sprawdzić :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

haskii pisze: Ktoś może był/ jest na PGA i wie jakie ceny są za gry w tych koszykach co mają tam poustawiane? :D Zawsze mnie to zastanawiało, ale nigdy nie mam możliwości, aby pojechać tyle kilometrów, aby to sprawdzić :D
Byłem tamże na miejscu od piątku do niedzieli, także zdam po krótce raport z tego co zaobserwowałem :)
W kategorii cenowej powyżej 40 zł to stacjonarny giermasz PGA trzymał się zasady, że cena gry na stronie sklepu była o symboliczną złotówkę niższa niż kupując na miejscu. Przykładowo gry z kosza po 60 zł można zakupić w cdp/merlin za 59 zł, z kolei gry za 80 zł na stronie są po 79 zł itd.
Oczywiście na stacjonarnym giermaszu, jak co roku, były także grupy cenowe po 5 zł, 10 zł, 15 zł itd, znalazły się w nich gry, które już od dawien dawna zalegają w magazynach. Są to np. pozostałości z serii Gamebook, trochę starych gierek bez DRM, kilka premierowych wydań pudełkowych, ale np. do gier które były bundlowane, czy też takich dla których przesadzono z ilością wyprodukowanych sztuk względem popytu na nie.
Ceny niektórych gier dystrybuowanych przez CDP podniesiono względem poprzednich giermaszy ze względu na fakt, że sklep cdp.pl oraz CDP-dystrybucja to teraz osobne firmy i musieli renegocjować ceny.

Plusem tegorocznego giermaszu natomiast było to, że wśród gier tamże sprzedawanych po raz pierwszy pojawiły się tytuły z dystrybucji Techlandu oraz Cenegi. Warunki sprzedaży i ceny gier Techlandu wynegocjowali dość korzystne, na tyle że zakupiłem kilka gierek (np. by uzupełnić kolekcję pudełek gier z serii Call of Juarez). Kupiłem też m.in. Everspace, bo twórcy tej gry mieli w osobnej hali swoje małe stoisko z ich grą. Pogadałem trochę z nimi i byli pod wrażeniem, że Techland ładnie im grę wydał w Polsce, mówili że nie mieli wcześniej okazji widzieć pudełka z ich grą :)
Natomiast ceny gier od Cenegi były wyraźnie zawyżone i w najlepszym przypadku ceny nie schodziły poniżej standardowych promocji w sklepach internetowych czy marketach, ale zdarzały się też przypadki gdy patrząc na jakiś tytuł mówiłem w myślach "kto to kupi?!" ;))
Wspomnę jedynie jeszcze, że obok giermaszu z grami na PC, PlayStation czy XBOX, było też stoisko z grami planszowymi. Niestety o cenę każdej z gier z osobna trzeba było pytać pracowników, bo pudła leżały sobie po prostu luzem i nie miały etykiet cenowych ani nie były raczej pogrupowane 'widełkami' cenowymi :P Podsumowując, giermasz stacjonarny nie jest na tyle korzystny, by opłacało się komuś specjalnie jechać tam by coś kupić na miejscu. Natomiast jeśli ktoś jest na miejscu ze względu że też jest wystawcą, albo zwiedzającym targi, to można przy okazji zajść na giermasz by przejrzeć kosze z grami. W soboty i niedziele trzeba być jednak cierpliwym bo kolejki do wejścia potrafią być naprawdę długie ze względu na dużą frekwencję samych targów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

W zeszłym roku też były gry Techlandu i Cenegi, widziałem trochę gier z nowej gry i PK, najbardziej rzucił mi się w oczy Doom Collection.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

@serefek5 - jakie gry Techlandu kojarzysz z zeszłego roku? mam na myśli wydania inne niż budżetowa seria 'Dobra Gra'. A od Cenegi czy coś widziałeś poza tanią serią PKK/NPG? Z góry dzieki za info, bo może mi umknęły jakieś tytuły :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Everspace był za 80. Ja kupiłem tylko Regalia za 50, czapeczkę zimową z cod-a zeszłorocznego za 25 i długopis też z cod-a za 5 :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja kupiłem enemy front za 5 zl i sie okazało, zę już gierke mam ;). Spintires za 20 choć znalazłem w koszu za 10 i chciałem technomancer na ps4 bo w koszu za 40 a jednak się okazało, że kosztuje 60 więc oddałem. Podobnke bylo z castelawią na ps3- kosz 5zl a gra za 70. Odpusciłem sobie po tych pomyłkach.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

MegaMrCinek, mógłbyś coś więcej powiedzieć o Spintires o ile już w to grałeś, bo zastanawiam się nad zakupem :D

Btw... Jakie sklepy z grami pudełkowymi znacie? bo ja zawsze kupowałem ( oczywiście internetowe sklepy ) to cdp, wirtus i konsoleigry :) a szukam sobie jakichś nowych gierek do nabycia i nie za bardzo znam sklepy :D
ODPOWIEDZ