Witam,
Da radę gdzieś kupić nową konsole w normalnej cenie?
Większość sklepów już nie ma PS3, chciałem sobie pograć w kilka gier GT6, MotorStorm i kilka innych.
Tutaj przykładowa konsola, niby nowa z gwarancją 12 miechów.
http://allegro.pl/konsola-playstation-3 ... 94608.html
Gdzie kupić PS3 nowe?
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
za 899. zl to się kompletnie nie opłaca. Patrząc na te pieniądze, dokładasz max. 350 zł i masz nową generacje. Używaną konsole kupisz za dużo taniej, wraz z grami i całym zestawem. Taką opcje bardziej bym polecił,:
http://allegro.pl/sony-ps3-slim-gry-kol ... 85041.html.
http://allegro.pl/sony-ps3-slim-gry-kol ... 85041.html.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 40 razy
- Kontakt:
Akurat nie tą, nie z tym zestawem gier i nie za taką kasę.
Od siebie polecam używaną ( po prostu poczytaj, zapytaj o stan, przejrzyj dokładnie zdjęcia) ps3 superslim i tylko z dyskiem 500gb. Sam kupiłem zestaw z mniejszym i bardzo szybko dopłaciłem do wymiany, także na tym akurat nie da się zaoszczędzić moim zdaniem.
Gry możesz kupić pod siebie, za 20-30 zł za sztukę, wystarczy trochę cierpliwości żeby wyczekać dobrej oferty na interesujący Cię tytuł.
Kup używkę i za zaoszczędzoną kasę uzupełnij bibliotekę gier
Osobiście od wakacji uzbierałem blisko siedemdziesięciu gier i każda praktycznie wpadła okazyjnie.
*Unikaj essentials, platinum, bo to zło w czystej postaci
Od siebie polecam używaną ( po prostu poczytaj, zapytaj o stan, przejrzyj dokładnie zdjęcia) ps3 superslim i tylko z dyskiem 500gb. Sam kupiłem zestaw z mniejszym i bardzo szybko dopłaciłem do wymiany, także na tym akurat nie da się zaoszczędzić moim zdaniem.
Gry możesz kupić pod siebie, za 20-30 zł za sztukę, wystarczy trochę cierpliwości żeby wyczekać dobrej oferty na interesujący Cię tytuł.
Kup używkę i za zaoszczędzoną kasę uzupełnij bibliotekę gier

Osobiście od wakacji uzbierałem blisko siedemdziesięciu gier i każda praktycznie wpadła okazyjnie.
*Unikaj essentials, platinum, bo to zło w czystej postaci

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Kupiłem tą nówkę, zobaczymy.
Panicka333 mam PS4 Pro i Xbox One S + przenośne konsole.
Wiem że się przepłaca ale lubię nówki z gwarancją, ogra się gry i się sprzeda.
"*Unikaj essentials, platinum, bo to zło w czystej postaci" nienawidzę serii takich. Pamietam te brzydkie pudełka szare z PS1 i PS3 (już to będzie moja z 5 albo więcej ps3)
A gier na PS3 mam masę kupionych cyfrowo.
Panicka333 mam PS4 Pro i Xbox One S + przenośne konsole.
Wiem że się przepłaca ale lubię nówki z gwarancją, ogra się gry i się sprzeda.
"*Unikaj essentials, platinum, bo to zło w czystej postaci" nienawidzę serii takich. Pamietam te brzydkie pudełka szare z PS1 i PS3 (już to będzie moja z 5 albo więcej ps3)
A gier na PS3 mam masę kupionych cyfrowo.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Roznica wychodzi praktycznie 600zl - juz nawet za 200zl kupi sie PS3 uzywane wiec nawet jakby padla, co raczej malo prawdopodobne jak kupisz madrze, to masz druga i nawet nie zblizysz sie do ceny sklepowej
Mozna kupic okazyjnie praktycznie sztuke nowke, tylko jak wspominal kolega wyzej potrzeba cierpliwosci. Identycznie prawie kazda gre jest sie w stanie wypatrzec za 10-20zl za uzywana.
Bardzo podobnie sprawa ma sie z Xbox 360. One jedynka tez ostro leci z ceny, juz nawet po 500zl sie zdarza! Podejrzewam jak sie pojawi Scorpio jeszcze mocniej poleci.

Bardzo podobnie sprawa ma sie z Xbox 360. One jedynka tez ostro leci z ceny, juz nawet po 500zl sie zdarza! Podejrzewam jak sie pojawi Scorpio jeszcze mocniej poleci.
- Kontakt:
Dwa razy kupowalem uzywke i nigdy nie byly zjechane
Jedna gosc uzywal moze 2 tygodnie, druga jeszcze miala folie na gladkiej powierzchni
Czasem ludzie kupuja na zapas i im lezy z braku czasu, nie wszyscy sa graczami z powolania i wiele osob po prostu nie ma czasu na gry.
Ale prawda jest, ze o gustach nie ma co sie sprzeczac, kazdy robi jak lubi. Poza tym jak kupujesz nowa to koncern zarabia i dzieki tobie ma kase by tworzyc nowe gry i sprzety.

Ale prawda jest, ze o gustach nie ma co sie sprzeczac, kazdy robi jak lubi. Poza tym jak kupujesz nowa to koncern zarabia i dzieki tobie ma kase by tworzyc nowe gry i sprzety.
- Kontakt:
Swego czasu, nikt nie tylko nie kupowal gier na premiere za chore pieniadze, nikt prawie wcale nic nie kupowal

Nie zebym zagladal komus do kiermanow, tyle, ze kiedys milion sprzedanych konsol, to byl szczyt wszelkich marzen kazdego koncernu na swiecie, dzis 50 milionow to tylko niezly wynik