Gdzie kupić PS3 nowe?

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam,
Da radę gdzieś kupić nową konsole w normalnej cenie?
Większość sklepów już nie ma PS3, chciałem sobie pograć w kilka gier GT6, MotorStorm i kilka innych.

Tutaj przykładowa konsola, niby nowa z gwarancją 12 miechów.
http://allegro.pl/konsola-playstation-3 ... 94608.html
Awatar użytkownika
Łowca

za 899. zl to się kompletnie nie opłaca. Patrząc na te pieniądze, dokładasz max. 350 zł i masz nową generacje. Używaną konsole kupisz za dużo taniej, wraz z grami i całym zestawem. Taką opcje bardziej bym polecił,:
http://allegro.pl/sony-ps3-slim-gry-kol ... 85041.html.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Akurat nie tą, nie z tym zestawem gier i nie za taką kasę.
Od siebie polecam używaną ( po prostu poczytaj, zapytaj o stan, przejrzyj dokładnie zdjęcia) ps3 superslim i tylko z dyskiem 500gb. Sam kupiłem zestaw z mniejszym i bardzo szybko dopłaciłem do wymiany, także na tym akurat nie da się zaoszczędzić moim zdaniem.
Gry możesz kupić pod siebie, za 20-30 zł za sztukę, wystarczy trochę cierpliwości żeby wyczekać dobrej oferty na interesujący Cię tytuł.
Kup używkę i za zaoszczędzoną kasę uzupełnij bibliotekę gier ;)
Osobiście od wakacji uzbierałem blisko siedemdziesięciu gier i każda praktycznie wpadła okazyjnie.

*Unikaj essentials, platinum, bo to zło w czystej postaci :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kupiłem tą nówkę, zobaczymy.
Panicka333 mam PS4 Pro i Xbox One S + przenośne konsole.
Wiem że się przepłaca ale lubię nówki z gwarancją, ogra się gry i się sprzeda.

"*Unikaj essentials, platinum, bo to zło w czystej postaci" nienawidzę serii takich. Pamietam te brzydkie pudełka szare z PS1 i PS3 (już to będzie moja z 5 albo więcej ps3)
A gier na PS3 mam masę kupionych cyfrowo.
Awatar użytkownika
Łowca

Doskonałe Cię rozumiem. Takie sprzęty, o takiej wartości także wole nowsze. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Roznica wychodzi praktycznie 600zl - juz nawet za 200zl kupi sie PS3 uzywane wiec nawet jakby padla, co raczej malo prawdopodobne jak kupisz madrze, to masz druga i nawet nie zblizysz sie do ceny sklepowej :D Mozna kupic okazyjnie praktycznie sztuke nowke, tylko jak wspominal kolega wyzej potrzeba cierpliwosci. Identycznie prawie kazda gre jest sie w stanie wypatrzec za 10-20zl za uzywana.
Bardzo podobnie sprawa ma sie z Xbox 360. One jedynka tez ostro leci z ceny, juz nawet po 500zl sie zdarza! Podejrzewam jak sie pojawi Scorpio jeszcze mocniej poleci.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wolę dać 899 za nówkę nie dotykaną niż kupić za 200 używkę zjechaną :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Dwa razy kupowalem uzywke i nigdy nie byly zjechane :D Jedna gosc uzywal moze 2 tygodnie, druga jeszcze miala folie na gladkiej powierzchni :D Czasem ludzie kupuja na zapas i im lezy z braku czasu, nie wszyscy sa graczami z powolania i wiele osob po prostu nie ma czasu na gry.
Ale prawda jest, ze o gustach nie ma co sie sprzeczac, kazdy robi jak lubi. Poza tym jak kupujesz nowa to koncern zarabia i dzieki tobie ma kase by tworzyc nowe gry i sprzety.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Gdyby nie było takich jak ja :P którzy kupują nówki i gry na premierę za chore pieniądze to tacy jak Ty by nie mieli w co grać bo nikt by gier nie wydawał :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

helganin pisze: Gdyby nie było takich jak ja :P którzy kupują nówki i gry na premierę za chore pieniądze to tacy jak Ty by nie mieli w co grać bo nikt by gier nie wydawał :P

my hero! :?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

:lol:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

helganin pisze: Gdyby nie było takich jak ja :P którzy kupują nówki i gry na premierę za chore pieniądze to tacy jak Ty by nie mieli w co grać bo nikt by gier nie wydawał :P
Swego czasu, nikt nie tylko nie kupowal gier na premiere za chore pieniadze, nikt prawie wcale nic nie kupowal :oops: Jeszcze nie tak dawno temu rynki byly zalane plaga piractwa - czasy pierwszego PSXa, nie tylko u nas, ale i na zachodzie piracono na potege. A mimo to, jak wiadomo, konsola doskonale sobie poradzila i Sony bylo bardzo zadowlone z zyskow. Co wiecej powstaly marki ktore uchodza za najwieksze w dziejach. Malo tego, konsola dzwignela caly rynek gier i upadajacego giganta. Ale, jak wiadomo.. apetyt polepsza sie w miare jedzenia :D
Nie zebym zagladal komus do kiermanow, tyle, ze kiedys milion sprzedanych konsol, to byl szczyt wszelkich marzen kazdego koncernu na swiecie, dzis 50 milionow to tylko niezly wynik :gwizdany:
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Zamknijcie ten temat, skoro OP kupił konsolę. Wątpię aby byli inni chętni i aby były te modele (nowe) dostępne w przyszłości, skoro zakończono produkcję PS3.
Zablokowany