Wygrałem w konkursie nocnym

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

do dzisiaj nie otrzymałem kodu do gry
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

http://lowcygier.pl/administracja/noc-g ... wyciezcow/

"FAQ

1. Wszystkie nagrody cyfrowe zostaną rozesłane w ciągu najbliższych 10 dni roboczych.
2. Towar fizyczny zostanie rozesłany bezpośrednio przez sponsorów. Termin wysłania paczki zależny jest od bezpośrednich ustaleń między zwycięzcą i sponsorem. Adresy e-mail do bezpośredniego kontaktu dostarczymy sponsorom w ciągu 5 dni roboczych.
3. W przypadku giveawayów, w których dostępne były różnorodne nagrody, o dopasowaniu poszczególnych nagród do zwycięzców decydowała kolejność z eksportu Gleam. Podział nagród jest już ostateczny i nie podlega dyskusji.
4. Bardzo prosimy o cierpliwość i nie zarzucanie nas pytaniami typu „gdzie jest moja nagroda?” lub „czy to ja wygrałem?”. Dajcie nam wspomniane 2 tygodnie na skontaktowanie się ze wszystkimi 308 zwycięzcami. To samo w sobie nie będzie prostym zadaniem. Przez ten okres nie będziemy odpisywać na wiadomości niecierpliwych.
5. Po upływie 10 dni roboczych, możecie kontaktować się z nami na adres „giveawaye[małpa]lowcygier.pl” i dopytać się o swoją nagrodę. Pamiętajcie o uprzednim sprawdzeniu folderu „spam”. Warto również wziąć pod uwagę fakt, że w losowaniu wzięło udział bardzo wiele osób i mogło dojść do sytuacji, w której zwycięzcą jest inna osoba o takim samym imieniu i nazwisku!"
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

w sumie 10 dni chyba minęło a ja nadal nie dostałem 9 clues 2 the ward, które wygrałem
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Mógłbyś nauczyć się liczyć... Bardziej przydatne w twoim przypadku niż cyfrowa gra.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

a no tak, rzeczywiście . Razem z dniem ogłoszenia wyników to 9 dni minęło. Wybacz, nie sprawdzałem dokładnie z którego dnia jest ogłoszenie. Tak czy siak 9 dni to trochę długo jak na rozsyłanie samych kluczyków;p
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Ogłoszenie wyników było 23 Sierpnia. 10 dni roboczych minie 4 września.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Codziennie spędzam na tym 1-2 godziny i nie wiem nawet czy się wyrobię do 4 września. 308 indywidualnych maili to nie jest prosta sprawa gdy trzeba to pogodzić z dziennymi obowiązkami dot. prowadzenia dwóch serwisów. A już tym bardziej, że gleam niczego nie ułatwia i nie daje żadnych szablonów do automatycznego kontaktu.

Bez obaw, każdy (kto podał poprawnego maila) dostanie nagrodę prędzej czy później.
Awatar użytkownika
Łowca

minął termin i nie dostałem swojej wygranej w tym konkursie, mogłbym spokojnie skierowac sprawe do sadu
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Obrazek
wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

robertk pisze: minął termin i nie dostałem swojej wygranej w tym konkursie, mogłbym spokojnie skierowac sprawe do sadu
Dobry trolling :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Gorzej jeśli to nie trolling xd
Awatar użytkownika
Łowca

ja dostałem kluczyk dziś w nocy :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

robertk pisze: minął termin i nie dostałem swojej wygranej w tym konkursie, mogłbym spokojnie skierowac sprawe do sadu
Halo? Policja? Prosze przyjechać na łowcwygier.pl...
Awatar użytkownika
Łowca

widac ze dzieci tu siedza, szkołe aie nie zaczela?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jeśli Ty nie jesteś dzieckiem, to jeszcze bardziej jest mi przykro, że robisz jakiś wielki ból *zady* o te grę. Szczególnie, że Remike napisał, że wszystkie gry będą rozesłane :) powodzenia z takim podejściem w życiu Panie Dorosły :)
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Wysłałem wszystkie nagrody cyfrowe oprócz 10 kluczy do Deadlings. Sponsor jakimś cudem wysłał 10 kluczy zamiast 20. Będę to załatwiał dzisiaj.

W przypadku nagród fizycznych kontaktować mają się sponsorzy i tu już nic nie poradzę. Jeżeli będą jakieś problemy z komunkacją, to można uderzać na maila i będę się przypominać sponsorom.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kurcze wszystko wysłane a ja nie dostałem Risena 3 :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Tylko abyście się nie zdziwili, że nie wy wygraliście, lecz inna osoba o takim samym imieniu i nazwisku. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

:D no raczej moje nazwisko jest mało popularna w Polsce tym bardziej razem z imieniem :P
Kiedyś ze starym szukaliśmy osób z tym samym nazwiskiem i niewiele ich było :)
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Risena wysyłałem. Uderz na giveawaye[małpa]lowcygier.pl i podaj e-mail z jakim rejestrowałeś się na Gleam.
Zablokowany