Borderlands 2 GOTY za 29zł z groszem.

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Siema, jako iż gra borderlands 2 jest darmowa w free weeku pewnie parę osób planuje jej zakup, jako iż po mozolnych poszukiwaniach znalazłem najtańszą opcje, a także ją sprawdziłem (kupowałem od RhinoKeys) jest możliwość nabycia gry borderlands 2 GOTY za 29zł (wersja gift) http://www.kinguin.pl/category/4109/bor ... team-gift/
Podczas transakcji wprowadźcie kod :"kodyrabatoweKINGN" da wam to dotaktowe 3% zniżki, życzę miłej gry.

ONION MOD ON / CEBULA MOD ON.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

a co jest lepsze bordek2 goty czy bordek2 podstawka + season pass?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz

Season pass nie ma wszystkich dodatków (GOTY chyba też nie, ale tam jest ich więcej :P).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

zawartość Season Pass

Zawartość wersji GOTY

Lepiej brać GOTY, gdyż nie ma tylko Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, który dodaje +11 lvli do lvl capa :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

kupiłem GOTY za 10 $ na azmodanie jak było ss i zdecydowanie nie dla mnie, dopchałem do 40lvl i musiałem wywalić, a dziwne bo w D3 tłukłem sporo.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

migacz100 pisze: Siema, jako iż gra borderlands 2 jest darmowa w free weeku pewnie parę osób planuje jej zakup, jako iż po mozolnych poszukiwaniach znalazłem najtańszą opcje, a także ją sprawdziłem (kupowałem od RhinoKeys) jest możliwość nabycia gry borderlands 2 GOTY za 29zł (wersja gift) http://www.kinguin.pl/category/4109/bor ... team-gift/
Podczas transakcji wprowadźcie kod :"kodyrabatoweKINGN" da wam to dotaktowe 3% zniżki, życzę miłej gry.

ONION MOD ON / CEBULA MOD ON.
U handlarzy zza wschodu (a takiego gifta właśnie kinguin sprzedaje) Borderlands 2 GOTY kosztuje $5,5, sami sobie odpowiedzcie czy warto przepłacać.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Chodzi za 3 klucze TF2 u ruskich. Klucz to 1.8€ czyli wychodzi jakieś ~20zł.

Przykładowy trader: http://www.tf2outpost.com/trade/22158457
Od razu mówię, nie znam gościa, weryfikujcie go na własną rękę.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2014, o 18:43 przez Raffael, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Raffael pisze: Chodzi za 3 klucze TF2 u ruskich. Klucz to 1.8€
Klucz to 1,8, ale dolara, bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie kupi klucza za własne pieniądze (nie liczę kasy z kart) na rynku Steam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Klucz to 1,8, ale dolara, bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie kupi klucza za własne pieniądze (nie liczę kasy z kart) na rynku Steam.
No jasne, kupowany poza rynkiem tak, ale jak ktoś ma kasę w portfelu Steam z czego tam nie sprzedał to poza rynkiem nie kupi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Raffael pisze:
RoyKeane pisze:
No jasne, kupowany poza rynkiem tak, ale jak ktoś ma kasę w portfelu Steam z czego tam nie sprzedał to poza rynkiem nie kupi.
Zgadza się, dlatego podałem, że nie liczę pieniędzy z "kart" (w domyśle itemki, karty czy co tam jeszcze się na rynku sprzedaje), bo wtedy mam grę niejako "za darmo" (liczymy tylko swój stracony czas).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

A gdzie sie kupuje klucze poza rynkiem? i jak z bezpieczenstwem tego? :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

keiran pisze: A gdzie sie kupuje klucze poza rynkiem? i jak z bezpieczenstwem tego? :D
Ja znajduję sprzedających przez http://bazaar.tf/. Trochę już kluczy tak kupiłem (dawniej przez SourceOP) i jak dotąd nie naciąłem się ani razu. Wystarczy tylko nieco zweryfikować użytkownika. Z reguły płatność przez PayPal lub BitCoin.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Sam kupiłem ostatnio BL2 GOTY za 3 klucze. Aktywacja bez problemu. Polecam interes.
Awatar użytkownika
Łowca

Raffael pisze:
keiran pisze: A gdzie sie kupuje klucze poza rynkiem? i jak z bezpieczenstwem tego? :D
Ja znajduję sprzedających przez http://bazaar.tf/. Trochę już kluczy tak kupiłem (dawniej przez SourceOP) i jak dotąd nie naciąłem się ani razu. Wystarczy tylko nieco zweryfikować użytkownika. Z reguły płatność przez PayPal lub BitCoin.
A znasz kogoś kto się naciął na takiej niepewnej transakcji?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Drak pisze:
Raffael pisze:
A znasz kogoś kto się naciął na takiej niepewnej transakcji?
Scammerzy jak najbardziej istnieją. Osobiście nie znam ofiar takich kantów, ale na forach można znaleźć sporo poszkodowanych. Z reguły przez osoby podszywające się pod wiarygodnych handlarzy.

Jak ktoś chce kogoś sprawdzić to polecam do przeglądarki zainstalować "Enhanced Steam" i wejść na profil handlarza. Po prawej stronie będą linki do SteamRep, Steamtrades i paru innych stron.
ODPOWIEDZ