[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Dzięki, inaczej bym nie zauwazyl i kupil cos innego 

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
ja mam wszystkie naklejki
i powiem szczerze że nie jestem pewny zwycięstwa VP tak samo jestem zaskoczony tym jak gra epsilon i cloud9.
A tak poza tym dropnęła mi dziś pierwsza skrzynka w ostatnim meczyku dzisiaj między dignitas a titan 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Ja niestety bez nawet jednej skrzynki.. wczoraj przez pracę nie miałem możliwości oglądać.
Z typowania też nie lepiej. Do brązu brakuje 10 pkt. Kompletu nalepek nie miałem i w grze zostały dwie... Z kupionych chyba 8. kapsułek 2 powtórki i jedno holo. Mam nadzieję, że się zwrócą.
Z typowania też nie lepiej. Do brązu brakuje 10 pkt. Kompletu nalepek nie miałem i w grze zostały dwie... Z kupionych chyba 8. kapsułek 2 powtórki i jedno holo. Mam nadzieję, że się zwrócą.
- Kontakt:
epsilon - dignitas to będą ciekawe mecze
co do fnatic to raczej nie uda im się ogarnąć NaVi, C9 bardzo ładnie grają a co do VP to trudno powiedzieć ale raczej powinni ugrać ale te rozgrywki też będą interesujące bo LDLC tak łatwo się nie dadzą.

Wymieni się ktoś skinami za karty? Chodzi mi o takie kiny kosztujące kilka centów.
Opłaca się kupić teraz operacje breakout i skrzynki sprzedać za miesiąc? Czy wtedy stanieją?
Czyli nie opłaca się?
- Kontakt:
operacje opłaca się kupić (tzn. przepustkę) ale skrzynki będą tanieć z miesiąca na miesiąc...
Niestety VP dziś przegrało :/ i tym samym uciekło kolejnych 6 pkt
ale na pocieszenie wypadła kolejna skrzyneczka z mirrage 
Niestety VP dziś przegrało :/ i tym samym uciekło kolejnych 6 pkt

Jeżeli rynek odblokuje mi się za miesiąc to się nie opłaca? Czy też jakieś bronie drogie będą dropiły?