Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
A Jeżeli np. mam saints rowa 3 i mam tam achivmenty zdobyte to jak moge zdobyc je na stronie(kasa z acivmentow) Mam od nowa przechodzić gre z jakąś zainstalowaną aplikacją?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
PROFILE REWARDS
Link your Steam account with your Playfire profile - £0.50
Sign up to the Playfire email newsletter - £0.50
Install and run the Playfire PC Client, Playfire Vulcan - £0.50
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Czytaj poprzednie strony wątku - nie ma tego dużo. Jeżeli nie zaliczy Ci tego ciągu dwóch-trzech dni, pisz do supportu wiadomość i dodatkowo załącz screena z otwartą stroną rewards, żeby było widać, co masz zaliczone, a co nie.Pawlus pisze:Ktoś dostał środki za te pierwsze i ostatnie? Mi nic nie doliczyło.Kod: Zaznacz cały
PROFILE REWARDS Link your Steam account with your Playfire profile - £0.50 Sign up to the Playfire email newsletter - £0.50 Install and run the Playfire PC Client, Playfire Vulcan - £0.50
Takie pytanko, czy zalicza sie achevmenty i pierwsze zagranie, dla tych gier, ktore dla przykladu byly tydzien temu? czy tylko dane gry, na obecny dzien?
@down ok odpalilem, pogralem w dont starve pare minut, a kasy nie ma, jak dlugo trzeba czekac?
@down ok odpalilem, pogralem w dont starve pare minut, a kasy nie ma, jak dlugo trzeba czekac?
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, o 18:07 przez kozi08, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Masz na blogu Playfire podany dzień, kiedy kończy się dana gra. Najnowszy post to: http://blog.playfire.com/2014/01/monday ... 12014.html
Na chwilę obecną jest Skyrim, Nidhogg, Company of Heroes 2, Don't Starve, Teslagrad, Saints Row IV, Spec Ops: The Line, SpellForce 2 - Demons of the Past.
Na chwilę obecną jest Skyrim, Nidhogg, Company of Heroes 2, Don't Starve, Teslagrad, Saints Row IV, Spec Ops: The Line, SpellForce 2 - Demons of the Past.
znaczy sie wiesz, ja odwalilem to --> Play Don't Starve for the first time - £0.10, takze coz, poczekam 

Działa wam Vulcan, bo ja od wczoraj mam na prawie wszystkich zakładkach 500 internal server error.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Dziwna sprawa, dodali ostatnio osiągniecia do Skyrim i 2 z nich miałem już zrobione dawno ale za nich kasy nie dostałem. Trzecie z nich zrobiłem niedawno i kasa wpadła ale niestety tylko za to jedno. Napisałem w tej sprawie do supportu i odpisali mi miedzy innymi to:
"If you have already earned the achievements before the rewards program, then unfortunately you will not be eligible for the credit.".
O tyle to dziwne bo z innych gier jak tf2 czy l4d2 w ktorych osiągniecia miałem zrobione dawno temu to za nie kase dostałem a tu takie coś. Czyżby juz nie można było dostać kasy za wczesniej zrobione osiągniecia? rozumiem w przypadku tych gdzie jest "zagraj pierwszy raz", ale reszta ?
"If you have already earned the achievements before the rewards program, then unfortunately you will not be eligible for the credit.".
O tyle to dziwne bo z innych gier jak tf2 czy l4d2 w ktorych osiągniecia miałem zrobione dawno temu to za nie kase dostałem a tu takie coś. Czyżby juz nie można było dostać kasy za wczesniej zrobione osiągniecia? rozumiem w przypadku tych gdzie jest "zagraj pierwszy raz", ale reszta ?
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Na tej stronie jest odpowiedź (post Arteasa).Greg pisze: Dziwna sprawa, dodali ostatnio osiągniecia do Skyrim i 2 z nich miałem już zrobione dawno ale za nich kasy nie dostałem. Trzecie z nich zrobiłem niedawno i kasa wpadła ale niestety tylko za to jedno. Napisałem w tej sprawie do supportu i odpisali mi miedzy innymi to:
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
No masz, czytałem pare postów w góre i ten przeoczyłem. Strasznie szkoda że to niemożliwe bo troche sie człowiek czuje pokrzywdzony ale dobrze że aby z bugów coś weszło. Bede pamiętał żeby nie robić zadnych osiągniec nastepnym razem. Dzieki za odpowiedź i przepraszam za niepotrzebne pytanie.