Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Ja również wysłałam rano (koło 10) zgłoszenie o nienaliczaniu nagród i po jakiś 2-3 godzinach odpisano mi, żebym załączyła do wiadomości screeny z zakładki "rewards" (pomijam fakt, że załączyłam już coś podobnego w pierwszym poście, ale dobrze, dodałam 3 kolejne). U mnie wystąpił jeszcze jeden dość dziwny błąd - pomijając fakt, że nieoprawnie śledziło czas gry czy zdobytych osiągnięć, to w przypadku Sleeping Dogs niektóre osiągnięcia miałam w profilu odblokowane więcej niż raz. Zupełnie, jakby Playfire traciło synchronizację. Przyznam, że koniec końców wyszło to trochę podejrzanie, bo dzisiejszego ranka wszystkie zdobyte do tej pory naliczyły mi się od początku i wyglądało tak, jakbym w kilkanaście minut (ponownie) odblokowała te 8 czy 10 osiągnięć...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Po jakim czasie dostaliście nagrodę za połączenie z kontem Steam oraz za zalogowaniem się za pośrednictwem aplikacji Vulcan?
Ja połączyłem i zalogowałem się w Vulcanie, ale ani kasy ani informacji z zakładce Rewards nic nie mam.
Ja połączyłem i zalogowałem się w Vulcanie, ale ani kasy ani informacji z zakładce Rewards nic nie mam.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Cóż, wiele osób w ogóle nie dostaje nagród za te działania, więc z tym może być dosyć... różnie;). Oficjalnie, to do 24 godzin powinno zaliczyć, ale - jeśli od razu nie załapało - to raczej ("raczej" a nie "na pewno") już tego nie zrobi.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Czyli w końcu zalicza te acziki wstecz? Grałem jakiś czas temu w Hitmana, mam wszystkie na 100%, a nie chcę pobierać znów kilkunastu gb gry.
Edit: Dobra już znalazłem, że nie zalicza. Szkoda...
Edit: Dobra już znalazłem, że nie zalicza. Szkoda...
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
To chyba źle szukałeś
Jak pisałem wcześniej/gdzie indziej.. Zaliczyło mi 3 aczki z SD, a miałem je już dawno zaliczone. Jednak na Playfire/Vulcan tego nie miał. Po odpaleniu gry wszystkie aczki dopisał jak i samą grę. Program różnie działa. Czasem sam sobie pobierz zestaw posiadanych gier i aczków, a czasem dopiero po odpaleniu gry.

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Czyli bez odpalenia Hitmana jest szansa, że dostanę 0,85£? Dostaje się jakieś info o zaliczonym acziku?JACKo pisze: To chyba źle szukałeśJak pisałem wcześniej/gdzie indziej.. Zaliczyło mi 3 aczki z SD, a miałem je już dawno zaliczone. Jednak na Playfire/Vulcan tego nie miał. Po odpaleniu gry wszystkie aczki dopisał jak i samą grę. Program różnie działa. Czasem sam sobie pobierz zestaw posiadanych gier i aczków, a czasem dopiero po odpaleniu gry.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Mi wczoraj pokazywało 1,1 funta za CoH II . Za to obecnie 0,50 tylko za aczika ,którego nabiłem w dniu wczorajszym. Nie dostałem nic za B2, Skyrima, L4d2 i inne gry, ponieważ wcześniejszych aczików nie zlicza (takie jest info u nich). Jeśli komuś naliczyło i dostał kredyty to jest farciarzem.
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
No to na dziś mamy SRIV... nie mogli dać tego na free weekendzie? 
Co do transferu $, dziś uraczono mnie nim z 3,1 funta na 5,09 dolca. Widać trzeba potwierdzić konto Playfire na GMG po zalogowaniu.
Ale z cachem mają problem. Na głównej pokazuje inną wartość funtów niż w szczegółach.

Co do transferu $, dziś uraczono mnie nim z 3,1 funta na 5,09 dolca. Widać trzeba potwierdzić konto Playfire na GMG po zalogowaniu.
Ale z cachem mają problem. Na głównej pokazuje inną wartość funtów niż w szczegółach.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
To chyba jedynie był jakiś bug, bo ogólnie nie zalicza wcześniejszych nawet po odpaleniu gry. Sprawdziłem to już na paru grach i nigdy mi nie zaliczyło. Dzisiaj jeszcze sprawdzę na SR IV.JACKo pisze: To chyba źle szukałeśJak pisałem wcześniej/gdzie indziej.. Zaliczyło mi 3 aczki z SD, a miałem je już dawno zaliczone. Jednak na Playfire/Vulcan tego nie miał. Po odpaleniu gry wszystkie aczki dopisał jak i samą grę. Program różnie działa. Czasem sam sobie pobierz zestaw posiadanych gier i aczków, a czasem dopiero po odpaleniu gry.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
jak nie zlicza jak zlicza? Mi póki co wpadły z Sleeping Dogs, TF2 i L4D2 które miałem zrobione ponad rok temu. Szkoda że SR4 włączyłem w święta dla kart bo by chociaż te groszaki wpadły ;/
edit: nie musiałem włączać gier żeby było jasne
edit: nie musiałem włączać gier żeby było jasne
Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, o 12:53 przez DirtyMac, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Ja włączyłem właśnie Sleeping Dogs i nie wpadło. Do tego włączyłem jeszcze inne gry i też z żadnej nie wpadło. W SD miałem zrobiony ten pierwszy za 0,10GBP. Po włączeniu zrobiłem ten za 0,25GBP. Ten pierwszy się nie zaliczył, a ten drugi, który dopiero zrobiłem po pokazaniu nagród na Playfire był zaliczony.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
To ja dorzucę swoje Sleeping Dogs oraz Hitmana. Za achiki już wbite forsy nie dostałem, za wykonanie tego 1 który mi pozostał kasa przyszła.sergeron pisze: Ja włączyłem właśnie Sleeping Dogs i nie wpadło. Do tego włączyłem jeszcze inne gry i też z żadnej nie wpadło. W SD miałem zrobiony ten pierwszy za 0,10GBP. Po włączeniu zrobiłem ten za 0,25GBP. Ten pierwszy się nie zaliczył, a ten drugi, który dopiero zrobiłem po pokazaniu nagród na Playfire był zaliczony.
- Discord: Danteveli#6257
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Niestety jednym wpada a innym nie. Ja nie dostałem żadnego zrobionego przed startem programu ani nawet takiego zrobionego kilka godzin przed startem nagród dla danej gry. Tak samo kwestia z odpalaniem gier.
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Ja pamiętam, że była informacja mówiąca o tym, że liczą się tylko te acziki, które dopiero zdobędziemy, a jesli mieliśmy je zanim pojawiły się w Playfire to nie dostaniemy nic (co swoją drogą jest głupie bo jaki to by miało sens).
- Discord: Danteveli#6257
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
To jest oficjalna informacja. Trochę dziwne jest tylko to, że niektórzy dostają kasę za wcześniej zdobyte achievementy a inni nie. Czy to jakiś błąd w ich systemie czy też jest na to jakaś metoda (uruchamianie tego Vulcan czy coś w tym stylu).