Musisz mieć jedynie konto na GMG oraz na Playfire, do którego podpinasz Steama i tyle.
Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Dobra sprawa, wchodzę na GMG a tam $1,10 GMG Credit. Znalazłem mail że playfire wyśledziło u mnie 2 gry i 0 achievemntów i dają mi za to 0.60 funta. Miło z ich strony, ale nadal nie wiem jakie to gry. Jest gdzieś obecna lista gier za które się kasę dostaje?
EDIT: A dobra, już wiem, wszystko jest w profilu na Playfire.
Szkoda, że nie dają wstecz za już zdobyta osiągnięcia bo mnie kilka nagród minęło.
EDIT: A dobra, już wiem, wszystko jest w profilu na Playfire.
Szkoda, że nie dają wstecz za już zdobyta osiągnięcia bo mnie kilka nagród minęło.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Nie ma jakiegoś sposobu na tego Playfire? Bo jak widzę, to gdyby wszystko poprawnie chodziło, to powinienem mieć po 0,45 funta od FF8 i Hitman: Absolution, włączyłem na chwilę FF8, by sprawdzić czy naliczy mi za achievementy i nic, a wolałbym nie zmarnować okazji :p
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Mam podobny problem, napisałem nawet w tej kwestii przed chwila do supportu. U mnie balance z tego tygodnia jest ciągle na zerze mimo zainstalowania klienta, posiadania achievementów z FF VIII i Sleeping Dogs. Uruchomienia Thief'ów. Zobaczymy co odpowiedzą.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Ehh no to może, u mnie pieniędzy nie było przez bardzo długi czas (zawsze było do 24h a tu prawie że tydzień) więc myślałem że skoro wczoraj mi odpowiedzieli to przez to dostałem - no nic, dobrze wiedzieć że to był najzwyczajniejszy w świecie błąd w becie 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Otrzymywanie nagród na tej stronie w dużej mierze zależy od szczęścia- ale trzeba przyznać warto spróbować za pełne achi z danej gry (+ 1 zagranie) można zgarnąć około 1.7$, więc kilka takich i jest darmowa gra w bibliotece 

- Podziękował: 58 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Dostałem 1Ł (2,25$) za zapisanie się do newslettera oraz podpięcie konta steam. Kasa na GMG przeszła bezproblemowo w ciągu 24h, ale mam problem. Na profilu Playfire w ogóle nie widać moich gier ze Steama, nie mówiąc już o zdobytych achievementach, jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Wow, dostałeś za steam >.< Ja ciągle na to czekam...
Gry ze steam "powinny" aktualizować się automatycznie- spróbuj załączyć jakąś grę przez Steam mając Playfire Vulcan w tle. Jeśli to nie pomoże- albo na forum w dziale https://forums.playfire.com/suggestions ... ead/116499
I dobra rada- zaloguj się również na stronie przez przeglądarkę, to też może pomóc.
Gry ze steam "powinny" aktualizować się automatycznie- spróbuj załączyć jakąś grę przez Steam mając Playfire Vulcan w tle. Jeśli to nie pomoże- albo na forum w dziale https://forums.playfire.com/suggestions ... ead/116499
I dobra rada- zaloguj się również na stronie przez przeglądarkę, to też może pomóc.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Mi ostatnio wszystkie nowe zadania zalicza w tym samym dniu. Wcześniej było z tym o wiele gorzej (często nie zaliczało wcale). Co do przelewu na GMG, to dość długo czekałem, ale wczoraj mi przelali (tak jak sporej części osób).