nie, Ty wymyśliłeś kolejny sposób na przekręt i szukasz wspólników. A batmany mają dodawać do końca roku.
Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Zapytaj na GMG. WB/GMG dopuszczają "nieco" inne rozwiązanie.
To trochę tak, jak z dyskusjami na forach. Każdy, kto chce się przyczepić zawsze ma pretensję, że pisząc nawet jedno, przypadkowe zdanie nie bierzesz pod uwagę wszelkich aspektów problemu i innych uwarunkowań. A Ty tylko napisałeś, że Cię głowa boli...
To trochę tak, jak z dyskusjami na forach. Każdy, kto chce się przyczepić zawsze ma pretensję, że pisząc nawet jedno, przypadkowe zdanie nie bierzesz pod uwagę wszelkich aspektów problemu i innych uwarunkowań. A Ty tylko napisałeś, że Cię głowa boli...
Ostatnio zmieniony 4 lis 2015, o 00:06 przez buck, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Dlaczego mam pytać z alta. Chcę kupić 1 kopię na własny użytek. A,jeśli nie będę zadowolony z działania gry (a pewnie nie będę bo mało kto jest zadowolony z tej gry ?) to chcę wiedzieć czy będą honorować obiecany zwrot środków przed końcem 2015. Nie wiedzę tu nic mętnego/pokręconego czy noszącego znamiona oszustwa/przekrętu.
- Kontakt:
Nic o tym nie wiedziałem. Dziś szukałem na co tu wydać kredyty, kupiłem South Parka i rozważałem zakup Batka AK dla darmowych 4 batmanów (Gdyby się nic ciekawego, nie trafiło przed 24) Później przeczytałem bloga i skojarzyłem fakty. Pewnie, większość rozgarniętych "graczy" pomyślała o podobnym rozwiązaniu. Toć to jest jak 2+2. Kwestia skojarzenia faktów.
p.s
Podejrzewam, że odpowiedź będzie negatywna i zwrot kasy, będzie tylko dla osób, które zakupiły grę najpóźniej w zeszłym miesiącu.
dzięki. Pewnie też jestem rozgarnięty, bo wpadłem na to od razu...
Nie chodzi o to, że to jakieś przestępstwo. To po prostu wykorzystanie nieuwagi sprzedawcy. GMG traktuje takie numery jako "defraud" i może zablokować konto. A sam GMG chyba jeszcze nie przemyślał sprawy - w podanym przez Ciebie linku do strony sklepu jest odnośnik, w kórym piszą, że wstrzymali sprzedaż Batmana. W końcu jednak dojdą z tym do ładu.
Po prostu wydaje mi się, że gdyby chcieli, to po prostu przenieśliby Ci te kredyty do nowej wersji. A nie - zmuszali do takich kombinacji alpejskich...
Nie chodzi o to, że to jakieś przestępstwo. To po prostu wykorzystanie nieuwagi sprzedawcy. GMG traktuje takie numery jako "defraud" i może zablokować konto. A sam GMG chyba jeszcze nie przemyślał sprawy - w podanym przez Ciebie linku do strony sklepu jest odnośnik, w kórym piszą, że wstrzymali sprzedaż Batmana. W końcu jednak dojdą z tym do ładu.
Po prostu wydaje mi się, że gdyby chcieli, to po prostu przenieśliby Ci te kredyty do nowej wersji. A nie - zmuszali do takich kombinacji alpejskich...
- Kontakt:
Mi bardziej chodziło o Ak za 8 funtów, który dałby 4 gry ( szansa na odzyskanie części kasy). Na rynku nie będzie tych darmowych giftów tak dużo bo większość osób, które kupiła na steam już dawno zażądała kasę za grę. To, że jest opcja refundu w GMG jest szćzęśliwym zbiegiem losu (teoretyczna). Dla pewności jeszcze się zapytam supportu czy nie potraktują tego jako explot/defraudacje/oszustwo .
Witam,
o co dokładnie chodzi z tym playfire? Za co dostaję kredyty, za każdą grę, czy tylko za grę tygodnia, która jest podana na blogu?
Pozdrawiam.
o co dokładnie chodzi z tym playfire? Za co dostaję kredyty, za każdą grę, czy tylko za grę tygodnia, która jest podana na blogu?
Pozdrawiam.
,,Apologies for any confusion, but you are outside of the promotional window for these rewards."
I tyle się dowiedziałem, chodziło mi o grę Lucius. A rejestrowałem się według instrukcji na lowcygier.
I tyle się dowiedziałem, chodziło mi o grę Lucius. A rejestrowałem się według instrukcji na lowcygier.
- Kontakt:
Od 2 czy 3 miesięcy nie ma żadnych nagród w playfire https://www.playfire.com/a/rewards Ja tu nic nie wiedzę?
Soon ma wystartować playfire 2.0 (może i rok minąć zanim wprowadzą/jesli wprowadzą)
Dzięki za odpowiedzi. W sumie to założyłem konto już kiedyś, ale zrobiłem to źle i nie liczyło żadnych nagród. Teraz sobie o tym przypomniałem i założyłem od nowa. Jeśli liczyłoby za jakiekolwiek gry, to trochę kasy uciekło, bo trochę tych osiągnięć zdobyłem, no ale trudno.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
pod koniec 2015 kasa z playfire się przedawniała i czyścili konta, więc nawet jeśli coś ugrałeś to było i zniknęłoGameHunter pisze: Dzięki za odpowiedzi. W sumie to założyłem konto już kiedyś, ale zrobiłem to źle i nie liczyło żadnych nagród. Teraz sobie o tym przypomniałem i założyłem od nowa. Jeśli liczyłoby za jakiekolwiek gry, to trochę kasy uciekło, bo trochę tych osiągnięć zdobyłem, no ale trudno.
Pozdrawiam.
- Kontakt:
PIERWSZA NAGRODA , CHYBA W TYM ROKU:
http://blog.playfire.com/2016/04/playfi ... death.html
http://blog.playfire.com/2016/04/playfi ... death.html
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Szkoda, że to tylko zniżka na jakiś sieciowy tytuł który pewnie długo nie pożyje, a oceny na Steamie ma bardzo nijakie:
http://store.steampowered.com/app/412450/
http://store.steampowered.com/app/412450/