Playfire

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

MSKOTOR pisze:
FatPL pisze: dzięki za czuwanie nad tematem! przyda sie kolejne 0,5 :)
http://steamlessness.appspot.com/

Możesz sam sprawdzać. czy w danym momencie granie w grę da Ci trochę kredytów. Ale na liście pusto, kiedyś była kilka razy dłuższa :D
podziękował ! :piwo:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Tragicznie nie jest funt z hakiem powinien wpaść w grudniu (ale czasy gdy za miech wpadało 30 + funtów już nie wrócą)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Tiaaa z Bastionem teraz miałem tak że naliczyło czas gry i 3 pierwsze achiki a reszte nie. Pisali żeby zaczekać 24h a tutaj już 4 dzień mija. Support się nie odzywa. A chciałem kupić sleeping dogs.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mam pytanko cały czas jest, że jak połączy się konto ze steam, bądź doda się, że chce się otrzymywać od nich wiadomości dostaje się te 0,5?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Teoretycznie tak, ale ja to wszystko połączyłem itd., ale niczego nie dostałem.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ja to samo ,nic nie dostałem :/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Od dłuższego czasu nie dają kasy za połączenie kont/zapisanie się do newslettera itp. Jedyna opcja zdobycia pensów to acziki. Na 3 Acziki z bastiona 1 mi zaliczyło, więc coś mają z tą gra (trza pisać do supportu). Z reszty gier zaliczyło (za ten miech).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Pamiętacie może jaka była promo na CS:GO w Playfire? Zdobyłem kilka achievementów i miałem bodajże 2 albo 3 funty.
Awatar użytkownika
Łowca

"Playfire credit will disappear after October 30th"

Roztrząsają czy to fejk: http://www.steamgifts.com/discussion/x5 ... tober-30th

A do mnie właśnie przyszedł identyczny mail, i potwierdzam, że dodało mi zabójczą kwotę 1 britisz paunda (za Bioshocka :) ) do GMG, więc jak dla mnie seems legit.

A teraz: polecicie coś ciekawego za funciaka? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Też dostałem maila, tylko o dziwo nie na głównym koncie a na zapasowym, dokładnie takiej treści:
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Czyli koniec Playfire?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

ciekawsze jest to: Do be aware that any credit you have on Green Man Gaming will expire on 13th November 2015.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

czyli jeśli nie wykorzystasz funduszy na GMG, to przepadną i tak, niezależnie czy zostaną na playfire czy na GMG ... świetna była ta ich promocja, teraz trzeba coś kupić :|
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Teraz w VIP ofertach mają nawet niezłe gry ale czy brać to co jest, czy może czekać na inne promocje...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Na ile wiarygodna jest ta informacja o przepadnięciu kredytów, bo ja żadnego maila nie dostałem, a chyba powinno być coś na głównej stronie Playfire tłustym drukiem, bo tak wiele czasu do końca października czy 13 listopada nie zostało?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Gdzie mogę sprawdzić wartości kart na rynku Steam z gier, których nie posiadam?
Skoro ostał mi się ten funciak za Bioshocka, pomyślałem, że bym coś kupił poniżej funta dla kart.
Ktoś też ma zamiar cebulić?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Szkaplerny pisze: Gdzie mogę sprawdzić wartości kart na rynku Steam z gier, których nie posiadam?
Skoro ostał mi się ten funciak za Bioshocka, pomyślałem, że bym coś kupił poniżej funta dla kart.
Ktoś też ma zamiar cebulić?
Na tej stronce: http://www.steamcardexchange.net/index.php?badgeprices
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Anomander Rake pisze: Na ile wiarygodna jest ta informacja o przepadnięciu kredytów, bo ja żadnego maila nie dostałem, a chyba powinno być coś na głównej stronie Playfire tłustym drukiem, bo tak wiele czasu do końca października czy 13 listopada nie zostało?
https://forums.playfire.com/gmg/thread/124744

Oficjalne info, powinno być w tygodniu. Dziwna wiadomość, bo to dzięki kredytom GMG się rozkręciło. Jeśli zamierzają wyczyścić konta userom to powinni dać dłuższy termin+oficjalną wiadomość.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

warhameron pisze:
Anomander Rake pisze: Na ile wiarygodna jest ta informacja o przepadnięciu kredytów, bo ja żadnego maila nie dostałem, a chyba powinno być coś na głównej stronie Playfire tłustym drukiem, bo tak wiele czasu do końca października czy 13 listopada nie zostało?
https://forums.playfire.com/gmg/thread/124744

Oficjalne info, powinno być w tygodniu. Dziwna wiadomość, bo to dzięki kredytom GMG się rozkręciło. Jeśli zamierzają wyczyścić konta userom to powinni dać dłuższy termin+oficjalną wiadomość.
Dokładnie, mnie też to dziwi, dlatego pytałem o wiarygodność, pewnie wkrótce się dowiemy...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jakby z tydzień temu się takie info pojawiło to wziąłbym ten pakiet Risena na giby a tak to nie wiadomo czy coś ciekawego się pojawi.

Edit: Dostałem mejla z supportu na moje zapytanie (mistrzem angielskiego nie jestem ale chyba zrozumieli o co mi chodzi
Someone posted on redit that credits from playfire will expire in near future is this true? I didnt get any email of notification about this mater and dont know if its true or some kind of joke or its only fot new accounts who bought bioshock infinity by voucher from golden jostic.

Playfire credits will expire soon, however, if your GMG account is up-to date with your Playfire Credit, the email would not have been sent, as there would be nothing to worry about.
Czyli jak dobrze rozumiem już kredytów dawać nie będą ale to co się zarobiło zostaje grunt by doliczyli kredyty do konta nim zlikwidują tę część playfire.
Zablokowany