Promocje cyfrowe na PC

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 130 razy
Podziękowania: 171 razy

Ci użytkownicy podziękowali greyman za ten post (w sumie 4):
pioytyrMDAQuoyqueArmin
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 26 razy
Podziękowania: 22 razy

Marvel's Avengers - The Definitive Edition o ponad złotówkę taniej niż bezpośrednio na Steamie, a więc historical low: https://2game.com/pl/marvel-s-avengers- ... gn=ggdeals
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

greyman pisze: 22 wrz 2023, o 16:15 Sunlight za 10 groszy https://www.kinguin.net/pl/category/144 ... eam-cd-key
jedyna mała uwaga, że za 10gr nie uda się kupić na kinguinie bo minimalnie trzeba wydać 4 czy tam 5zl wiec trzeba do tego dobrać sobie inną gre (nie sprawdzałem nigdy płatnosci blikiem i może przy tej płatnosci da się tak niską kwotę)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 26 razy
Podziękowania: 22 razy

Armin pisze: 22 wrz 2023, o 22:37
greyman pisze: 22 wrz 2023, o 16:15 Sunlight za 10 groszy https://www.kinguin.net/pl/category/144 ... eam-cd-key
jedyna mała uwaga, że za 10gr nie uda się kupić na kinguinie bo minimalnie trzeba wydać 4 czy tam 5zl wiec trzeba do tego dobrać sobie inną gre (nie sprawdzałem nigdy płatnosci blikiem i może przy tej płatnosci da się tak niską kwotę)
Blikiem się da, kupiłem tylko tę grę.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Mi przy jednej grze naliczało opłatę serwisową i wyjściem okazało się kupienie kilku kopii... Z jakiegoś powodu miałem 80 gr na wallecie tam więc... kupiłem 8 kopii za 80 gr... Cebula mode.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Może ważne info, może nie, okaże się.
World of Horror ma wyjść z EA 19 października i na steam już podnieśli cenę do 92 zł.
Na HB z Choice (a ma to każdy, kto ma kupon) wychodzi 46 zł.
https://www.humblebundle.com/store/world-of-horror
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
xarlo12MDA
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 787 razy

Age of Empires: Definitive Edition za 13,74 zł: https://www.instant-gaming.com/en/6750- ... ame-steam/
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Gog.com właśnie rozdaje za darmo Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered dla posiadaczy starej wersji. Duży plus.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Awatar użytkownika
Wiedźmin

Tomb Raider Game of the Year za 14,24 zł: https://www.greenmangaming.com/games/to ... -the-year/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

https://www.instant-gaming.com/en/6718- ... ame-steam/
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 za 7.88zł. No za tyle to chyba warto :D
Edit: już po wszystkim, się skończyły klucze
Awatar użytkownika
Predator

W sprawie tego Hitmana 3 z wczoraj na Instant-Gaming - ktoś wie czy ta wersja zawiera World of Assassination? Wiem, że aktywuje się jako zwykły Hitman 3 i World można potem nawet dokupić w sklepie Epica. Może ktoś już pobrał i odpalał grę?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: simonstillwater
Podziękował: 292 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

World of Assassination i Hitamn 3 to jedno i to samo.
Ci użytkownicy podziękowali xarlo12 za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator

xarlo12 pisze: 5 paź 2023, o 14:47 World of Assassination i Hitamn 3 to jedno i to samo.
Ok, ale dałem znajomemu jeden klucz i ma tylko Hitmana 3, a przy World of Assassination widnieje nadal opcja zakupu:
Obrazek
Zgaduję, że to błąd po stronie Epica? Jeszcze poprosiłem go, żeby pobrał i to dokładnie sprawdzi, chodzi o to, że za drugi klucz się wymieniam i gość mnie spytał czy ten Hitman to World of Assassination. Też mi się wydawało, że to był jakiś darmowy update czy coś, nawet przy newsie na Łowcach wczoraj o tym było, no ale skoro spytał to wolę mieć 100% pewność.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

xarlo12 pisze: 5 paź 2023, o 14:47 World of Assassination i Hitamn 3 to jedno i to samo.
Nie to samo. A przynajmniej jeśli chodzi o klucze. IOI wycofało ze sprzedaży H1, H2 i H3 jako samodzielne pozycje i nie wiadomo skąd się wzięły te wczorajsze klucze. To mogły być klucze do H3 z jakiś pudełek. A skoro ktoś aktywował H3 to dostał H3 i ono mu się nie przekształci w WoA. Znaczy przekształci teoretycznie bo bez zawartości H1 i H2.
pioytyr pisze: 5 paź 2023, o 15:03 Ok, ale dałem znajomemu jeden klucz i ma tylko Hitmana 3, a przy World of Assassination widnieje nadal opcja zakupu:
Zgaduję, że to błąd po stronie Epica? Jeszcze poprosiłem go, żeby pobrał i to dokładnie sprawdzi, chodzi o to, że za drugi klucz się wymieniam i gość mnie spytał czy ten Hitman to World of Assassination. Też mi się wydawało, że to był jakiś darmowy update czy coś, nawet przy newsie na Łowcach wczoraj o tym było, no ale skoro spytał to wolę mieć 100% pewność.
Żeby sprawdzić to trzeba tego H3 / WoA pobrać (chyba coś ponad 100 GB bo gra pobiera całość czyli H1, H2, H3 niezależnie od tego czy posiadamy H1 i H2) i wtedy albo mamy dostęp do legacy H1 i H2 albo nie mamy. A stawiam że nie będzie bo bez posiadania H1 i H2 i ich wcześniejszego pobrania i uruchomienia zawartość H1 i H2 nie pojawi się w WoA.
Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator

MerlinPL pisze: 6 paź 2023, o 07:44 Żeby sprawdzić to trzeba tego H3 / WoA pobrać (chyba coś ponad 100 GB bo gra pobiera całość czyli H1, H2, H3 niezależnie od tego czy posiadamy H1 i H2) i wtedy albo mamy dostęp do legacy H1 i H2 albo nie mamy. A stawiam że nie będzie bo bez posiadania H1 i H2 i ich wcześniejszego pobrania i uruchomienia zawartość H1 i H2 nie pojawi się w WoA.
Znajomy pobrał i wyskoczyło mu w menu, że to World of Assassination, ale z tego co rozumiem, to może byc niepełne World of Assassination bez dostępu do 1 i 2? Możesz powiedzieć jak to w menu sprawdzić, bo znajomy nie wie. Pobierał chyba 60-80GB, więc to prawdopodobnie rzeczywiście tylko Hitman 3 będzie. :(
To teraz odkręcać wymiany...

Edit: dobra, znalazł to i to prawdopodobnie pełne World of Assassination, bo miał w menu podane normalnie listy z misjami z kampanii jedynki i dwójki, i normalnie mu one działały.
Także gdyby ktoś miał wątpliwość to tak, te klucze z Instant-Gaming mają całą dotychczasową zawartość
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 6 paź 2023, o 07:52 Edit: dobra, znalazł to i to prawdopodobnie pełne World of Assassination, bo miał w menu podane normalnie listy z misjami z kampanii jedynki i dwójki, i normalnie mu one działały.
Także gdyby ktoś miał wątpliwość to tak, te klucze z Instant-Gaming mają całą dotychczasową zawartość
A ma H1 i H2? Bo jeśli ma to będą mu działać.
Ja tam był znajomemu nie ufał. Szczególnie że ta oferta z instang gaming mówi wprost o sprzedaży H3 a nie H3 WoA.
W takim np. gaming dragons przy H3 jest informacja:
HITMAN 3 is the best place to play every game in the World of Assassination trilogy. All locations from HITMAN 1 and HITMAN 2 can be imported and played within HITMAN 3 at no additional cost for existing owners – plus progression from HITMAN 2 is directly carried over into HITMAN 3 at launch.
Natomiast w cdkey gdzie oferowane jest prawdziwe H3 WoA opis jest taki:
THIS EDITION INCLUDES
HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 Complete First Season
HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 GOTY Edition
HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 2 Standard
I to właśnie o to chodzi.
Awatar użytkownika
Predator

MerlinPL pisze: 6 paź 2023, o 09:41 A ma H1 i H2? Bo jeśli ma to będą mu działać.
Ma tylko 1, która była za darmo
Spoiler:pokaż
Nie wiem czy jest tu co jeszcze sprawdzać, odpalił jakąś misję z Hitmana 2 nawet i działała, w menu World of Assassination, w tym growym launcherze też.
Zgaduję, że to dlatego, że klucz pochodzi z pudełkowego wydania gry, więc liczy się, że ktoś kupił go wcześniej, tylko nie aktywował przez ten czas. No ale technicznie klucze zakupione przed zmianą Hitmana 3 w World of Assassination
Awatar użytkownika
Robin Hood

Strategia twórców Homeworld: Deserts of Kharak i obecnie pracujących nad Homeworld 3.
Crossfire: Legion za 26,99
https://store.steampowered.com/app/1072 ... re_Legion/
Ci użytkownicy podziękowali greyman za ten post:
kon315
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Dying Light Definitive Edition za 26,99 zł: https://www.gamersgate.com/product/dyin ... e-edition/

DYING LIGHT DEFINITIVE EDITION PC za 26,99 zł: https://www.cdkeys.com/dying-light-defi ... n-pc-steam
ODPOWIEDZ