Chyba że zrzutka i pójdzie na Steam Gifts

A ktoś kupował wcześniej jakiegos bundle-a z bundlestar?
Jest nas czterech, proponuję zrzutkę dodatkowych 55 groszy od każdego i gra pójdzie na giveaway
Miałem napisać, że to jest żart, ale skoro mam dopłacać do tego interesu mimo, że i ja i refty się poświęciliśmy dobierając drugą grę to wracam do podstawy i chcę tylko Planets Under Attack.
Dobra zróbmy tak nie mam teraz więcej niż 5 zł na koncie. Przyjdzie mi przelew późnym wieczorem i wtedy będę mógł wzią ION-a. Tylko prosiłbym Cię chociaż możesz odmówić, żebyś założył za jego kasę. Ja zwrócę Ci od razu te 2,21 jak tylko będę miał przelew zrobiony. Ok? Potem spróbuje na łowcach sprzedać za tą samą kwotę tą grę. Oczywiście nawet grosz-a więcej nie podniosę ceny:)
To przyjmujesz wpłaty na PayPal?Refty pisze: Shattered Horizon (Steam) - Refty
Nuclear Dawn (Steam) - rkrd
Two Worlds II Castle Defense (Steam) - raistand
Planets Under Attack (Steam) - cFalcon
Iron Grip : Warlord (Steam) - cFalcon
Holy Avatar vs Maidens of the Dead (Desura) - raistand
Ion Assault (Steam) - rkrd
X-Blades (Steam) - Refty
Two Worlds II (Steam) - rkrd
Czy tak zostaję czy jeszcze coś nie jest rozwiązane?
Jeszcze jedno to jak robimy z kupnem? Kto kupuję? W razie czego jak pisałem mogę się podjąć tylko muszę mieć wpłatę a dopiero potem będę mógł zakupić, ponieważ mam tylko 5 zł na koncie...
Edit; Jakby się pojawił bonus (w co wątpie bo nie ma nigdzie oznaczonej takiej możliwości) to rozwiążemy taka sytuację poprzez dopłatę przez osobę zainteresowaną i tą kwotę roześlę się naszej 4 w taki sposób, żeby co do grosza nikt nie był stratny.