Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Czy ktoś by dał rade wytłumaczyć za co dostaje się te pieniązki do GMG w Playfire? Za Achiewmenty w grze czy na stronie czy na co? I jak można użyć go na GMG?(w sumie narazie nic nie zrobie bo mam 0.5 funta,ale wole wiedzieć)
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Za achivmenty plus za newslettera bodajże dostaniesz. Spokojnie jakoś po 24h to nabija, więc od razu kasy nie dostaniesz. Co tydzień zmieniają gry i achiki konieczne, tu masz listę http://blog.playfire.com
Ta aplikacją którą trzeba zainstalować musi pracować cały czas w tle? Zżera coś kompa? trzeba założyć od razu konto na GMG? jak to dokładniej wygląda?
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Ściągasz, instalujesz, logujesz sie przez aplikacje i tyle, kasa wleci sama po jakimś czasie. Niektórzy czekają 10 minut niektorzy dłużej, a nawet dużo dłużej. Zeby miec kase na gmg musisz miec konto i na playfire i na gmg, z tymi samymi mailami.
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
To chyba zależy od tego czy wcześniej miałeś grę w tzw obserwowanych (czyli 1 uruchomienie od instalacji playfire kopiuje sobie achiki do profilu na playfire).
Mi zaliczyło tylko tego achivmenta w Hitmanie za 0,5 pozostałe miałem już odblokowane i nie mam ich w podliczeniu tygodniowym (dodawanie, usuwanie samem nie pomogło, zaliczyło tylko ten 1 z bodajże 3)
Mi zaliczyło tylko tego achivmenta w Hitmanie za 0,5 pozostałe miałem już odblokowane i nie mam ich w podliczeniu tygodniowym (dodawanie, usuwanie samem nie pomogło, zaliczyło tylko ten 1 z bodajże 3)
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Ja niestety należę do tej grupy osób, która z Playfire ma problemy - zaliczyło mi jedynie zapisanie się do newslettera. Kontem zarządzam z poziomu aplikacji "Vulcan", ale nie odblokowało mi bonusa za jej zainstalowanie i uruchomienie. Playfire gry śledzi, podobnie nabite w nich osiągnięcia (tzn. pojawiają się na liście aktywności), ale też nic za to nie dostaję (oczywiście zdobywane są po raz pierwszy, więc teoretycznie nie ma powodu, dla którego by nie miało to u mnie działać, ale jednak tak się dzieje). Nie mam pojęcia, od czego to zależy - przejrzałam opinie w Internecie i widzę, że sporo osób ma problemy z funkcjonowaniem tej bety, ale jednocześnie wielu mimo wszystko działa ona bez żadnych problemu.
Jedyne, co mogę na chwilę obecną powiedzieć na plus, to fakt, iż za zapisanie się do newslettera pieniądze na konto w sklepie wpłynęły już po kilkunastu minutach, więc przynajmniej z tym nie miałam problemu.
Jedyne, co mogę na chwilę obecną powiedzieć na plus, to fakt, iż za zapisanie się do newslettera pieniądze na konto w sklepie wpłynęły już po kilkunastu minutach, więc przynajmniej z tym nie miałam problemu.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, o 20:19 przez Shelia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Aczki się dodadzą jak się daną grę uruchomi. Mi wielu nie pokazywało od razu, może i lepiej. Wystarczyło np. dla aczków uruchomić ostatnio Sleeping Dogs i aczki się z tej gry dodały.
Z pensami też mi jeszcze nie przeszło na GMG, choć z 10 dni temu pierwsze już były. Zobaczymy czy teraz przejdą, bo dopiero dziś na GMG po zalogowaniu weryfikowałem konto z Playfire.
Z pensami też mi jeszcze nie przeszło na GMG, choć z 10 dni temu pierwsze już były. Zobaczymy czy teraz przejdą, bo dopiero dziś na GMG po zalogowaniu weryfikowałem konto z Playfire.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
I ja mam ten problem, tylko 0,5 funciaka dostałem za newsletter, które i tak od ponad tygodnia wisi i nie dodaje się nawet na GMG. I nic, a nic więcej. Aż chyba napiszę do supportu, bo niby za darmo, ale widzę sporo $$$ przechodzi koło nosa

Tz. stworze konto na GMG i zsynchronizuje ze steam i tyle?
Czy są jakieś dodatkowe wymagania żeby później wydać zgromadzone pieniądze, czy niema z tym problemów?
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, o 22:52 przez Leigam, łącznie zmieniany 1 raz.