Blokada na Disqus, admin nadużywa swoich praw.

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Widzę, że administracja stacza się na DNO.
Napisałem dwa całkiem konstruktywnie krytykujace komentarze co do "promocji" RTV Euro AGD, niestety administracja nie pozwoli sobie na zły PR w promowaniu swoich partnerów. Nie spodziewałem się, że jesteście już na poziomie Onetu czy innych śmieciowych portali. Usunięte komentarze, blokada komenatrzy na disqusie. Ciekaw jestem dlaczego? Wnoszę o zdjęcie blokady, bo nie widzę nigdzie łamania regulaminu. Nie pisałem komentarzy po złośliwości, a faktycznie irytuje mnie takie naciąganie tych, którzy korzystają ze strony. Ten temat też usuniecie?

PS. Zapewne to spooklevski z zemsty, że to pod jego newsem i komentarzem napisałem co myślę.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, o 11:30 przez PanieKierowniku, łącznie zmieniany 1 raz.
Ci użytkownicy podziękowali PanieKierowniku za ten post:
MYTCHOS
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Robi sie zamknieta sekta. Cenzura, usuwanie... totalitaryzm welcome tu :)
Ci użytkownicy podziękowali pelikulas za ten post:
MYTCHOS
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Wrzuć tutaj tekst.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Domyślam się, że chodzi o tekst komentarzy. A bardzo proszę :

PanieKierowniku 6 hours ago
Usunięte

"Chyba warto rozpatrzeć zmianę nazwy serwisu na "Łowcy sprzętu z RTV EURO AGD i OleOle!"
PS. Ten TV od długiego czasu chodzi po około 2800, także nie widzę tu żadnej zabójczej promki. Z resztą jak większość tych z RTV i OleOle."

PanieKierowniku 6 hours ago
Usunięte

"Trochę bezczelnie wtrącając się - gdzie te dobre promki? Ciągle te same produkty na tych samych przecenach i to w żadnym wypadku nie są jakieś zabójcze oferty. Wiele z nich to obniżki o niewielki procent na produktach z lat 2017-18, i często nie są to żadne najniższe ceny, chyba, że Ceneo jedynym wyznacznikiem. Ponad to ceny regularne są śmiesznie zawyżone, choćby aktualnie najnowszy news z TV TCL 65EP680 - obniżka z rzekomych 3499 złotych, tylko, że nikt nigdy by za tyle tego TV dziś nie kupił, gdy w innym miejscach w sieci cena regularna to 2850 zł."
Ci użytkownicy podziękowali PanieKierowniku za ten post (w sumie 2):
BożygrzmotMYTCHOS
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 87 razy
Podziękowania: 125 razy

Komentarz #1 nie jest "konstruktywnie krytykujący", tak jak to ująłeś powyżej i jest napisany "po złośliwości", więc można zrozumieć usunięcie "opiniotwórczego" komentarza, który może wywołać burzę. Nie popieram, ale rozumiem.

Do komentarza #2 raczej nie można mieć uwag. Trochę za długi, jeśli chodzi o styl, ale zawartość w porządku.
Ci użytkownicy podziękowali JasonTodd za ten post (w sumie 2):
MYTCHOSPanieKierowniku
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

JasonTodd pisze: 13 kwie 2020, o 17:34 Komentarz #1 nie jest "konstruktywnie krytykujący", tak jak to ująłeś powyżej i jest napisany "po złośliwości", więc można zrozumieć usunięcie "opiniotwórczego" komentarza, który może wywołać burzę. Nie popieram, ale rozumiem.

Do komentarza #2 raczej nie można mieć uwag. Trochę za długi, jeśli chodzi o styl, ale zawartość w porządku.

Podsumowując - jak dla mnie to stąd nadal bardzo daleka droga do zablokowania konta.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 87 razy
Podziękowania: 125 razy

Zgadzam się. Rozumiem usunięcie 1. komentarza, bo mógłby doprowadzić do zbędnej burzy. Rozumiem też w pewien sposób usunięcie 2. komentarza, bo może "godzić" w jakąś umowę, jeśli dany artykuł był sponsorowany. Nie rozumiem natomiast zablokowania konta. Nawet usunięcie komentarzy bez żadnej informacji byłoby wystarczające. Nie znam natomiast Twojej poprzedniej historii komentarzy, może po prostu Ci się "nazbierało" i teraz dostałeś za zsumowane zasługi?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Udzielałem się pod tym samym artykułem i aż zmotywowałeś mnie do założenia konta.

Może dla pełnego oglądu wrzuciłbyś wszystkie swoje komentarze jaki pojawiły się w tym temacie ;)

Według mnie ban zasłużony. Ludziom już chyba odbija od tej izolacji.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, o 21:05 przez seksownyjakzawsze, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Nic podobnego, nigdy nikogo nie atakowałem, nie obrażałem. Jedyne zgryźliwe komentarze dotyczyły właśnie promocji na RTV i Oleole.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

seksownyjakzawsze pisze: 13 kwie 2020, o 20:59 Udzielałem się pod tym samym artykułem i aż zmotywowałeś mnie do założenia konta.

Może dla pełnego oglądu wrzuciłbyś wszystkie swoje komentarze jaki pojawiły się w tym temacie ;)
Nie rozumiem? Wszystkie komentarze wrzucone, w ogóle w jakim temacie? Nikt oprócz mnie nie komentował w/w sytuacji pod newsami.

EDIT: Tak myślałem, zwykła prowokacja.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, o 21:45 przez PanieKierowniku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

seksownyjakzawsze pisze: 13 kwie 2020, o 20:59 Udzielałem się pod tym samym artykułem i aż zmotywowałeś mnie do założenia konta.

Według mnie ban zasłużony. Ludziom już chyba odbija od tej izolacji.
Udzielałeś się, a konto założyłeś 40 min temu xD
Ci użytkownicy podziękowali haskii za ten post:
PanieKierowniku
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: Mam, potwierdzam ;3
Podziękował: 545 razy
Podziękowania: 51 razy

haskii pisze: 13 kwie 2020, o 21:37 Udzielałeś się, a konto założyłeś 40 min temu xD
Konto na Disqusowym raku jest oddzielne tylko tak gwoli ścisłości. A co do bana to chyba za pominięcie w wyliczance Media Marktu - toż to wstyd o nich zapomnieć - brzydko panie kolego. A może na serio są plany wobec zmiany nazwy i PanieKierowniku przypadkowo ją zaspoilował przed oficjalnym ogłoszeniem :lol:

Edit: Po bliższym przyjrzeniu się obu komentarzom ban zasłużony za bestialskie okaleczanie języka naszego ojczystego przy użyciu "Z resztą" oraz "Ponad to". :evil:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Co do rtv agd to się zgodzę, widać że od miesięcy część ofert jest opłaconą reklamą, niż okazją. Aczkolwiek wyobrażam sobie, że w końcu chłopaki odpowiedzialni za stronę postanowili zacząć na niej zarabiać i nie mam żalu wobec nich. Jak będzie źle, to zawsze są inne alternatywy.
ODPOWIEDZ