Śledź Okazje - opinie i sugestie
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Jak wam się podoba nowa funkcjonalność? Co jest już dobre, a co można jeszcze poprawić? Prosiłbym o konstruktywne słowa krytyki oraz sugestie na temat dalszych możliwości rozwoju dla tego projektu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Naprawdę świetne narzędzie. A szczerze mówiąc nie obraziłbym się gdyby nawet było płatne w wersji na tel.
Mam nadzieje, że w przyszłych newsach na stronie ŁG, przy podaniu jakiejś promocji znajdzie się informacja, czy dana gra była już gdzieś wcześniej taniej, lub wrapper z sledzokazje.pl wskazujący czy cena jest wyższa/niższa od najniższej promocji.
Mam nadzieje, że w przyszłych newsach na stronie ŁG, przy podaniu jakiejś promocji znajdzie się informacja, czy dana gra była już gdzieś wcześniej taniej, lub wrapper z sledzokazje.pl wskazujący czy cena jest wyższa/niższa od najniższej promocji.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Chciałbym zobaczyć opcję wyłączenia tego śmigającego paska live. Strasznie to wzrok rozprasza. Zresztą sam pasek nie ładuje się z taką samą prędkością co reszta strony i dochodzi do sytuacji w której pasek się wczytał ale grafiki na nim już nie.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
IMO wielki +. Teraz nic, tylko robić kolejny projekt + ŁG 3.0 (If you know what I mean remike
) 
Chociaż na tym śledziu DRM: inne / brak - to bym rozdzielił. I jak można dodałbym opcję filtracji gier wg ich gatunku (RPG itd.).

Chociaż na tym śledziu DRM: inne / brak - to bym rozdzielił. I jak można dodałbym opcję filtracji gier wg ich gatunku (RPG itd.).
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Jest ok. Moje pytanie czy można dodać uzupełnienie do wpisywanych tytułów? Chodzi mi o to gdy wpisuje w pole nazwę gry np.: Hitman to pojawiają się podpowiedzi i wybieram sobie tą część, która mnie interesuje.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Proponowałbym dodanie opcji która pozwoliłaby dodać szukaną grę do profilu, i jakby cena spadła do oczekiwanego poziomu, to wtedy by np. pm przychodził. Ogólnie stworzyć dodatek do profilu - Poszukiwane czy cóś w ten deseń
Edit : i przydałaby się możliwość wyłączenia dlc w wyszukiwarce jak ktoś już wspominał
Edit : i przydałaby się możliwość wyłączenia dlc w wyszukiwarce jak ktoś już wspominał
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
+1 głos za opcją wyłączenia paska.
A co do śledzia mam pytanie: jak są liczone te procenty przy zmianie ceny i czemu osiagają 300%?
A co do śledzia mam pytanie: jak są liczone te procenty przy zmianie ceny i czemu osiagają 300%?
Ostatnio zmieniony 6 lip 2013, o 10:41 przez cFalcon, łącznie zmieniany 2 razy.
Kilka rzeczy i dla mnie będzie ideał.
Możliwość powiadomienia o promocji mailem a nie tylko RSS.
Stale uzupełniana baza sklepów, tak żeby były wszystkie możliwe
I więcej filtrów typu :nie pokazuj dlc, na przykład.
Ps:aktualizacje robicie ręcznie czy robi to jakiś system?
I ogólnie gratulacje za projekt, życzę dalszych sukcesów i pomysłów, róbcie to robicie.
Możliwość powiadomienia o promocji mailem a nie tylko RSS.
Stale uzupełniana baza sklepów, tak żeby były wszystkie możliwe

I więcej filtrów typu :nie pokazuj dlc, na przykład.
Ps:aktualizacje robicie ręcznie czy robi to jakiś system?
I ogólnie gratulacje za projekt, życzę dalszych sukcesów i pomysłów, róbcie to robicie.