Kinguin.net - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Czy ktoś z Was wie skąd nagle The Last of Us Part I za kilka złotych np. na Kinguinie? Seems legit?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 214 razy
Kontakt:

Asasyn15k pisze: 8 lip 2024, o 17:48 Czy ktoś z Was wie skąd nagle The Last of Us Part I za kilka złotych np. na Kinguinie? Seems legit?
Wątpię, już kilka takich okazji widziałem które skończyły się automatycznym refundem.
Ci użytkownicy podziękowali szymon257 za ten post:
Asasyn15k
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

szymon257 pisze: 8 lip 2024, o 17:52
Asasyn15k pisze: 8 lip 2024, o 17:48 Czy ktoś z Was wie skąd nagle The Last of Us Part I za kilka złotych np. na Kinguinie? Seems legit?
Wątpię, już kilka takich okazji widziałem które skończyły się automatycznym refundem.
Widzę, że z GG Deals już oferta znikła, więc zapewne masz rację. Choć kusi wziąć i a nuż by się udało ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 52 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Jakie są warunki kodów zniżkowych w Kinguin? Czy to normalne, że nigdy mi żadne nie działają?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 459 razy

Pamiętacie promkę Guseppe z G2A? Przygotujcie się na powtórkę - https://www.kinguin.net/pizza :) :tak:
Czas zapełnić bebzony
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
szymon257
Awatar użytkownika
Predator

pioytyr pisze: 28 sie 2025, o 13:09 Pamiętacie promkę Guseppe z G2A? Przygotujcie się na powtórkę - https://www.kinguin.net/pizza :) :tak:
Czas zapełnić bebzony
Obrazek
U mnie w Polo Markecie już były, 9,50zł bez promocji, więc taniej niż klasyczne pizze Proste Historie
W sam raz z jednego obiadku można kupić jakąś gierkę:
Obrazek
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 103 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 28 sie 2025, o 13:09 Pamiętacie promkę Guseppe z G2A? Przygotujcie się na powtórkę - https://www.kinguin.net/pizza :) :tak:
Czas zapełnić bebzony
Lepsze to niż ta ostatnia ich oferta z cashbackiem Picodi, gdzie za zakupy do 20 PLN w Kinguinie dostawało się 100% zwrotu, tylko było mały problem - wzięcie udziału w promocji zwiększało próg możliwości wypłacenia zwrotów do 50 zł, więc jak ktoś miał coś uzbierane i traciło wkrótce ważność, to mógł się pożegnać z uciułanymi drobniakami xD
Awatar użytkownika
Predator

Nesus pisze: 29 sie 2025, o 16:29 Lepsze to niż ta ostatnia ich oferta z cashbackiem Picodi, gdzie za zakupy do 20 PLN w Kinguinie dostawało się 100% zwrotu, tylko było mały problem - wzięcie udziału w promocji zwiększało próg możliwości wypłacenia zwrotów do 50 zł, więc jak ktoś miał coś uzbierane i traciło wkrótce ważność, to mógł się pożegnać z uciułanymi drobniakami xD
Też się na to naciąłem, czułem, że coś tu nie gra, bo 2 dych by ot tak nie dawali. Szybko dałem sobie spokój z cashbackiem, bo to grosze były.
Btw przydałoby się coś z serii tanie granie na Kinguin. ;) Choć jak tak patrzę to coś na Kinguinie ostatnio coraz wyższe ceny, przeglądałem trochę gg.deals i naprawdę masa interesujących tytułów jest tam droższa niż w innych keyshopach.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 839 razy

pioytyr pisze: 29 sie 2025, o 18:24
Nesus pisze: 29 sie 2025, o 16:29 Lepsze to niż ta ostatnia ich oferta z cashbackiem Picodi, gdzie za zakupy do 20 PLN w Kinguinie dostawało się 100% zwrotu, tylko było mały problem - wzięcie udziału w promocji zwiększało próg możliwości wypłacenia zwrotów do 50 zł, więc jak ktoś miał coś uzbierane i traciło wkrótce ważność, to mógł się pożegnać z uciułanymi drobniakami xD
Też się na to naciąłem, czułem, że coś tu nie gra, bo 2 dych by ot tak nie dawali. Szybko dałem sobie spokój z cashbackiem, bo to grosze były.
Btw przydałoby się coś z serii tanie granie na Kinguin. ;) Choć jak tak patrzę to coś na Kinguinie ostatnio coraz wyższe ceny, przeglądałem trochę gg.deals i naprawdę masa interesujących tytułów jest tam droższa niż w innych keyshopach.
Ogólnie wszystkie te szopsy odleciały z opłatami za opłaty, 10-20 zł? No nie somdzem :E
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 26 razy

Ktoś kupował ostatnio z użyciem Blik, bo u mnie tylko wyrzuca błędy że kod niepoprawny ? A przelewy24 już nie ma w metodach płacenia, to jak opłacić ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 239 razy
Kontakt:

darkhulk pisze: wczoraj, o 10:35 to jak opłacić ?
Blikiem, jak usługa będzie już działała poprawnie.
https://downdetector.pl/status/blik/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Pół godziny temu kupowałam dwie gry i dało radę zapłacić Blikiem. Błędu nie miałam, płatność przeszła od razu. Kwota to niecałe 12 zł, ale nie wiem, czy ma to znaczenie ;).
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 48 razy
Podziękowania: 69 razy
Kontakt:

darkhulk pisze: wczoraj, o 10:35 Ktoś kupował ostatnio z użyciem Blik, bo u mnie tylko wyrzuca błędy że kod niepoprawny ? A przelewy24 już nie ma w metodach płacenia, to jak opłacić ?
Jesli płacisz z konta PKO BP to mają dzisiaj prace techniczne, może dlatego nie działa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 26 razy

Dzisiaj już zadziałało, niestety z powodu zbyt wielu prób, ponawiania zamówienia i zmiany przeglądarki zablokowali mi użycie kodu zniżkowego na koncie/ IP, to musiałem drugie konto zrobić na szybko przez FB :P
Chyba na G2A to lepiej działa, jak po godzinie nie jest opłacone zamówienie to można odnowić, tutaj to praktycznie robienie zakupu od nowa, i kod właściwie jest marnowany jeżeli mamy jakiś jednorazowy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

pioytyr pisze: 29 sie 2025, o 16:10
Czas zapełnić bebzony
Obrazek
U mnie w Polo Markecie już były, 9,50zł bez promocji, więc taniej niż klasyczne pizze Proste Historie
W sam raz z jednego obiadku można kupić jakąś gierkę:
Obrazek
Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...
Awatar użytkownika
Predator

darkhulk pisze: dzisiaj, o 09:19 Dzablokowali mi użycie kodu zniżkowego na koncie/ IP
Gdyby ktoś miał podobny problem to jest parę kodów zniżkowych, zrobiłem listę, bo często tam kupuję za kasę z pizzy. Łapcie:
BTS6
AKS10SEP
GG10SEP
PICODI9GAME
WONZIU
BANDURA
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 460 razy
Kontakt:

TroniC pisze: dzisiaj, o 11:52 Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...
W Kauflandzie widziałem, ostatnio nawet była przeceniona na 6,99 albo 7,99 zł
Awatar użytkownika
Predator

TroniC pisze: dzisiaj, o 11:52 Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...
Na pewno w Netto, Auchan, prawdopodobnie w Carrefourze (choć to może być zależne od sklepu).
Seyonne pisze: dzisiaj, o 14:00 W Kauflandzie widziałem, ostatnio nawet była przeceniona na 6,99 albo 7,99 zł
W Kauflandzie była ostatnio promka tak jak mówisz, ale już się skończyła, normalnie kosztują aż 12,50 tam. Ale tak idzie tam znaleźć, też zależy czy wyprzedały się stare pudełka
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 214 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: dzisiaj, o 14:21
Na pewno w Netto, Auchan, prawdopodobnie w Carrefourze (choć to może być zależne od sklepu).
Seyonne pisze: dzisiaj, o 14:00 W Kauflandzie widziałem, ostatnio nawet była przeceniona na 6,99 albo 7,99 zł
W Kauflandzie była ostatnio promka tak jak mówisz, ale już się skończyła, normalnie kosztują aż 12,50 tam. Ale tak idzie tam znaleźć, też zależy czy wyprzedały się stare pudełka
U mnie nie ma ani w Netto ani w Kauflandzie. Kupiłem w Intermarche i tej z kebabem nie polecam
Awatar użytkownika
Predator

szymon257 pisze: dzisiaj, o 15:38 U mnie nie ma ani w Netto ani w Kauflandzie. Kupiłem w Intermarche i tej z kebabem nie polecam
O Netto wiem z komentarza na Facebooku, ale nie wiem czy te sieci się nie różnią w zależności od sklepu jak np. Lewiatany.
W Kauflandzie nie ma w ogóle u ciebie pizz Proste Historie? Bo u mnie po prostu poza kurczakową to była cała masa starych pudełek. To ta sama pizza, tylko zmienili opakowanie (z wyjątkiem kebabowej, która jest nowym smakiem).
ODPOWIEDZ