Kinguin.net - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
pioytyr pisze: 28 sie 2025, o 13:09 Pamiętacie promkę Guseppe z G2A? Przygotujcie się na powtórkę - https://www.kinguin.net/pizza![]()
Czas zapełnić bebzony

U mnie w Polo Markecie już były, 9,50zł bez promocji, więc taniej niż klasyczne pizze Proste Historie
W sam raz z jednego obiadku można kupić jakąś gierkę:

- Podziękował: 103 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Lepsze to niż ta ostatnia ich oferta z cashbackiem Picodi, gdzie za zakupy do 20 PLN w Kinguinie dostawało się 100% zwrotu, tylko było mały problem - wzięcie udziału w promocji zwiększało próg możliwości wypłacenia zwrotów do 50 zł, więc jak ktoś miał coś uzbierane i traciło wkrótce ważność, to mógł się pożegnać z uciułanymi drobniakami xDpioytyr pisze: 28 sie 2025, o 13:09 Pamiętacie promkę Guseppe z G2A? Przygotujcie się na powtórkę - https://www.kinguin.net/pizza![]()
Czas zapełnić bebzony
Też się na to naciąłem, czułem, że coś tu nie gra, bo 2 dych by ot tak nie dawali. Szybko dałem sobie spokój z cashbackiem, bo to grosze były.Nesus pisze: 29 sie 2025, o 16:29 Lepsze to niż ta ostatnia ich oferta z cashbackiem Picodi, gdzie za zakupy do 20 PLN w Kinguinie dostawało się 100% zwrotu, tylko było mały problem - wzięcie udziału w promocji zwiększało próg możliwości wypłacenia zwrotów do 50 zł, więc jak ktoś miał coś uzbierane i traciło wkrótce ważność, to mógł się pożegnać z uciułanymi drobniakami xD
Btw przydałoby się coś z serii tanie granie na Kinguin.

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 839 razy
Ogólnie wszystkie te szopsy odleciały z opłatami za opłaty, 10-20 zł? No nie somdzempioytyr pisze: 29 sie 2025, o 18:24Też się na to naciąłem, czułem, że coś tu nie gra, bo 2 dych by ot tak nie dawali. Szybko dałem sobie spokój z cashbackiem, bo to grosze były.Nesus pisze: 29 sie 2025, o 16:29 Lepsze to niż ta ostatnia ich oferta z cashbackiem Picodi, gdzie za zakupy do 20 PLN w Kinguinie dostawało się 100% zwrotu, tylko było mały problem - wzięcie udziału w promocji zwiększało próg możliwości wypłacenia zwrotów do 50 zł, więc jak ktoś miał coś uzbierane i traciło wkrótce ważność, to mógł się pożegnać z uciułanymi drobniakami xD
Btw przydałoby się coś z serii tanie granie na Kinguin.Choć jak tak patrzę to coś na Kinguinie ostatnio coraz wyższe ceny, przeglądałem trochę gg.deals i naprawdę masa interesujących tytułów jest tam droższa niż w innych keyshopach.

- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- MDA
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 48 razy
- Podziękowania: 69 razy
- Kontakt:
Jesli płacisz z konta PKO BP to mają dzisiaj prace techniczne, może dlatego nie działa.darkhulk pisze: wczoraj, o 10:35 Ktoś kupował ostatnio z użyciem Blik, bo u mnie tylko wyrzuca błędy że kod niepoprawny ? A przelewy24 już nie ma w metodach płacenia, to jak opłacić ?
Dzisiaj już zadziałało, niestety z powodu zbyt wielu prób, ponawiania zamówienia i zmiany przeglądarki zablokowali mi użycie kodu zniżkowego na koncie/ IP, to musiałem drugie konto zrobić na szybko przez FB 
Chyba na G2A to lepiej działa, jak po godzinie nie jest opłacone zamówienie to można odnowić, tutaj to praktycznie robienie zakupu od nowa, i kod właściwie jest marnowany jeżeli mamy jakiś jednorazowy.

Chyba na G2A to lepiej działa, jak po godzinie nie jest opłacone zamówienie to można odnowić, tutaj to praktycznie robienie zakupu od nowa, i kod właściwie jest marnowany jeżeli mamy jakiś jednorazowy.
Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...pioytyr pisze: 29 sie 2025, o 16:10pioytyr pisze: 28 sie 2025, o 13:09 Pamiętacie promkę Guseppe z G2A? Przygotujcie się na powtórkę - https://www.kinguin.net/pizza![]()
Czas zapełnić bebzony
U mnie w Polo Markecie już były, 9,50zł bez promocji, więc taniej niż klasyczne pizze Proste Historie
W sam raz z jednego obiadku można kupić jakąś gierkę:
![]()
Gdyby ktoś miał podobny problem to jest parę kodów zniżkowych, zrobiłem listę, bo często tam kupuję za kasę z pizzy. Łapcie:
BTS6
AKS10SEP
GG10SEP
PICODI9GAME
WONZIU
BANDURA
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 460 razy
- Kontakt:
W Kauflandzie widziałem, ostatnio nawet była przeceniona na 6,99 albo 7,99 złTroniC pisze: dzisiaj, o 11:52 Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...
Na pewno w Netto, Auchan, prawdopodobnie w Carrefourze (choć to może być zależne od sklepu).TroniC pisze: dzisiaj, o 11:52 Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...
W Kauflandzie była ostatnio promka tak jak mówisz, ale już się skończyła, normalnie kosztują aż 12,50 tam. Ale tak idzie tam znaleźć, też zależy czy wyprzedały się stare pudełkaSeyonne pisze: dzisiaj, o 14:00 W Kauflandzie widziałem, ostatnio nawet była przeceniona na 6,99 albo 7,99 zł
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
U mnie nie ma ani w Netto ani w Kauflandzie. Kupiłem w Intermarche i tej z kebabem nie polecampioytyr pisze: dzisiaj, o 14:21Na pewno w Netto, Auchan, prawdopodobnie w Carrefourze (choć to może być zależne od sklepu).TroniC pisze: dzisiaj, o 11:52 Gdzie jeszcze można kupić oprócz Polo? Nie mam żadnego w pobliżu niestety...
W Kauflandzie była ostatnio promka tak jak mówisz, ale już się skończyła, normalnie kosztują aż 12,50 tam. Ale tak idzie tam znaleźć, też zależy czy wyprzedały się stare pudełkaSeyonne pisze: dzisiaj, o 14:00 W Kauflandzie widziałem, ostatnio nawet była przeceniona na 6,99 albo 7,99 zł
O Netto wiem z komentarza na Facebooku, ale nie wiem czy te sieci się nie różnią w zależności od sklepu jak np. Lewiatany.szymon257 pisze: dzisiaj, o 15:38 U mnie nie ma ani w Netto ani w Kauflandzie. Kupiłem w Intermarche i tej z kebabem nie polecam
W Kauflandzie nie ma w ogóle u ciebie pizz Proste Historie? Bo u mnie po prostu poza kurczakową to była cała masa starych pudełek. To ta sama pizza, tylko zmienili opakowanie (z wyjątkiem kebabowej, która jest nowym smakiem).