Kryterium wyboru kandydatów:
A) 10 osób z najwyższą reputacją
B) 10 osób z największą ilością postów na forum (którzy nie załapali się przez kryterium A)
C) 5 osób z największym stażem na forum (którzy nie załapali się przez kryteria A i B)
d) 5 osób, które w najciekawszy sposób opisze, dlaczego to one powinny brać udział w testach (no i nie załapią się przez A, B i C)
O Bazarze Łowców Gier poczytać możecie w tym miejscu - http://lowcygier.pl/administracja/juz-w ... wcow-gier/
UWAGA: na wersji testowej handlujemy zmyślonymi towarami! Nie musicie wystawiać tam swoich kluczy. Zrobicie to dopiero na docelowej, otwartej wersji Bazaru - będziecie mieli pierwszeństwo w tworzeniu oferty.
Zapisy do zamkniętych testów Bazaru Łowców Gier
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Jestem chętny do wypróbowania nowej strony. Mam nadzieję, że uda się załapać. Z mojej strony mogę obiecać, że wszystko dokładnie przetestuję i możecie liczyć na feedback.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Klucze na wymianę/sprzedaż i jeszcze więcej nie wpisanych przez przeprowadzki... mogę na dzień dobry trochę zarzucić Bazar, co równa się także sprawdzeniu błędów
może i stron nie testowałem ale miałem kilka gier w których byłem Beta Testerem(GW2, gry Artifex Mundii, WoW)

- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Ej, nie cykajcie się tak strasznie i zapisujcie się. Jest 30 miejsc, a jak zainteresowanie będzie duże to można zwiększyć ten limit.
Osoby, które wezmą udział w testach będą miały pierwszeństwo przy tworzeniu oferty sprzedaży na otwartej wersji Bazaru.
Osoby, które wezmą udział w testach będą miały pierwszeństwo przy tworzeniu oferty sprzedaży na otwartej wersji Bazaru.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 40 razy
- Kontakt:
Ja również chętnie wezmę udział w testach. Zdaje się, że mam jeszcze w skrzynce kilkanaście wiadomości pw z muve, jak startowali ze swoją betą.
I oczywiście trzymam kciuki za cały projekt.
I oczywiście trzymam kciuki za cały projekt.