W każdej beczce miodu musi być łyżka dziegciu.Humanista pisze:A ja bym tylko chciał, żeby ceny i promocje w Muve były kiedyś takie, żeby przestało się bardziej opłacać sprowadzanie gier z zagranicy. I to niezależnie od tego, czy gra kupowana przedpremierowo czy lata po wydaniu.xenonisbad pisze: Teaser fajny, możecie ode mnie pochwalić osoby za niego odpowiedzialneMam szczerą nadzieję, że program lojalnościowy będzie na tyle korzystny, że w końcu przerzucę się na kupowanie tylko pudełkowych wersji gier. A najbardziej to mam nadzieję, że kupowanie kolekcjonerek u Was będzie premiowało większymi bonusami niż standardowych edycji, bo dotychczas było na odwrót
Teaser ogólnie niby ok, ale strasznie biednie to wygląda jak kilka razy jest pokazywana ta sama figurka i te same pudełka, jakby komunikat, że asortyment sklepu mieści się na jednym stole. Czyli niby może być, ale jednocześnie jakby trochę na chybcika.
Smutne jest też trochę, że polskie sklepy starają się adaptować rozwiązania, które gdzie indziej się przyjęły w momencie, gdy już nie budzą większych emocji (achievementy, rankingi, serio?) i jest raczej za późno, żeby w ten sposób przykuć nowych klientów. Z nowatorstwem u nas nie jest najlepiej.
No ale cóż. Przynajmniej Muve się stara, kilka lat opóźnienia i nieciekawe ceny, ale liczą się chęci, no nie?

Co do nagród - to nawet nie jest ich tam połowa, ale sami zobaczycie.
Co do trendów, to gamifikacja święci triumfy teraz w całej sieci. Ciągle jest to fajny mechanizm motywacyjny dla użytkowników i dla sklepu.