Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

KFC pisze: Kiedy będą wysyłane paczki z dopiskiem „styczeń 2015″ ? W tym tygodniu czy bardziej przyszłym? Wiem ,że na muve jest napisane połowa stycznia, ale może wcześniej skończycie inwentaryzacje.
Mam nadzieję, że w tym tygodniu się uda. Inwentaryzacja ma już się ku końcowi.
Jeszcze nie podam ostatecznego terminu jednak.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

sziszi pisze: http://muve.pl/pc/strategia/heroes-of-m ... tion/85431 to wersja steam? bo musze to miec :)
HoMM III HD jest Steamworks, więc na 100% tak ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Cena za GTA z kosmosu :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Tyci pisze: Cena za GTA z kosmosu :)
i z jakims dziwnym drm-em jak maksio. To juz lepiej chyba na steamie kupić
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Podejrzewam, że cena wszędzie niedługo się wyrówna w górę.
keiran pisze:
i z jakims dziwnym drm-em jak maksio. To juz lepiej chyba na steamie kupić
GTA V na steama kupicie chyba tylko na steamie. Wszystkie inne edycje będą miały raczej inny DRM.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

A to nie planowali usunąć (przynajmniej po części) tego rockstar social clubu czy jak to się zwie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie wiem czy było już pytanie , ale zapytam. Sklep nie będzie kazał dopłacać żadnej różnicy w cenie jeśli zamówiłem już dosyć dawno w niższej cenie ?

ps. Social Club nie jest taki zły ;p
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

viscaelbarca pisze: ps. Social Club nie jest taki zły ;p
Sam program jest ok, ale z L.A Noire miałem problem przy aktualizacji i troszkę się musiałem namęczyć by w końcu zaskoczyło (z tego co pamiętam do tego jak na uplay i GFWL pobierał każdą z aktualizacji z osobna tzn. wersja 1.02 pobierz, zainstaluj, restart, potem 1.03 to samo aż do 1.05)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Planujecie może podjąć się dystrybucji gier niekoniecznie już nowych, ale niedostępnych u nas przez rodzimego dystrybutora?
Dokładniej to chodzi mi o Warriors Orochi PC Gra już leciwa, ale warta grania :-)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wydawcą już całkiem się w du... głowach po przewracało z tymi cenami. Myślą chyba, że ludzie na pc nie mają w co grać i kupią wszystko czym się w nich rzuci. Miałem kupić to gta V na premierę, ale spodziewałem się, że cena będzie w granicach 100zl, a tu wyskoczyli z cenami zaczynającymi się od 150zl w niektórych sklepach. Zdecydowanie odpuszczam sobie to gta dopóki cena nie zejdzie do ludzkiego poziomu. W sumie to i tak dobrze, bo mam jeszcze sporo innych gier do ogrania :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Hueueue pisze: Zdecydowanie odpuszczam sobie to gta dopóki cena nie zejdzie do ludzkiego poziomu.
Podpowiem (ale tak w tajemnicy, żeby inni się nie dowiedzieli), że prędzej czy później każdą grę można dostać za grosze.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Hueueue pisze: Wydawcą już całkiem się w du... głowach po przewracało z tymi cenami. Myślą chyba, że ludzie na pc nie mają w co grać i kupią wszystko czym się w nich rzuci. Miałem kupić to gta V na premierę, ale spodziewałem się, że cena będzie w granicach 100zl, a tu wyskoczyli z cenami zaczynającymi się od 150zl w niektórych sklepach. Zdecydowanie odpuszczam sobie to gta dopóki cena nie zejdzie do ludzkiego poziomu. W sumie to i tak dobrze, bo mam jeszcze sporo innych gier do ogrania :D
Gdzie za 150 jest? :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Hueueue pisze: Wydawcą już całkiem się w du... głowach po przewracało z tymi cenami. Myślą chyba, że ludzie na pc nie mają w co grać i kupią wszystko czym się w nich rzuci. Miałem kupić to gta V na premierę, ale spodziewałem się, że cena będzie w granicach 100zl, a tu wyskoczyli z cenami zaczynającymi się od 150zl w niektórych sklepach. Zdecydowanie odpuszczam sobie to gta dopóki cena nie zejdzie do ludzkiego poziomu. W sumie to i tak dobrze, bo mam jeszcze sporo innych gier do ogrania :D
Akurat podejrzewam, że wydawcy za wiele do powiedzenia w tej sprawie nie mieli. Pewnie z tego ze 130 zł pójdzie od razu do producenta. Jakby ludzie nie rzucili się na wersje nextgenowe to pewnie i Rockstar by spokorniał i jakieś normalniejsze ceny zaproponował.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

viscaelbarca pisze: Nie wiem czy było już pytanie , ale zapytam. Sklep nie będzie kazał dopłacać żadnej różnicy w cenie jeśli zamówiłem już dosyć dawno w niższej cenie ?

ps. Social Club nie jest taki zły ;p
Nie będzie kazał dopłacać. :) A jakby gra potaniała, to jeszcze byśmy różnicę zwrócili.
Kazujaman pisze: Planujecie może podjąć się dystrybucji gier niekoniecznie już nowych, ale niedostępnych u nas przez rodzimego dystrybutora?
Dokładniej to chodzi mi o Warriors Orochi PC Gra już leciwa, ale warta grania :-)
Muve to raczej gier nie dystrybuuje. ;) Chyba że digitalowe wersje. Wtedy można pogadać.

I wracając do pytania o HoMM3 HD - potwierdzam. Pudło także jest steamowe.
Awatar użytkownika
Łowca

czy gta5 mozna kupic z kodem -40% z kompani?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nope, kod z kompanii nie zadziała z GTA V. Muve ,"współpracując" z forum gtafive, dali kod dający 21pln rabatu.
kod: MUVE.PL-GTAFIVE-PC
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

korbelsky pisze: czy gta5 mozna kupic z kodem -40% z kompani?
Nie ma ceny sugerowanej, więc nie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Michael_ pisze: Nope, kod z kompanii nie zadziała z GTA V. Muve ,"współpracując" z forum gtafive, dali kod dający 21pln rabatu.
kod: MUVE.PL-GTAFIVE-PC
Obrazek
Dzięki za info ;)
ODPOWIEDZ