Podobno demokracja jest. Powodzenia życzę z takim nastawieniem do innych użytkowników forum.
Czy prowadzenie dialogu to taka ciężka sprawa dla Ciebie?
Czyżbym nie miał racji? Przecież dokładnie opisałem to do czego doszło.I o tym trzeba mówić, trzeba ludzi uświadamiać.
I co tutaj Cię obraża? To, że nie wzbudzasz mojego zaufania bo jak można przeczytać szukasz na mnie haków i dopowiadasz sobie różne rzeczy tylko po to aby się do mnie doczepić? Ja wierzę w to, że nawet gdybym miał to szczęście i wygrał forumowego giba to byś zrobił rerolla. Przecież nikt by o tym nie wiedział. Uważasz, że nie mam racji? Przykro mi ale takie mam zdanie tylko dlatego bo zachowujesz się wobec mnie tak a nie inaczej.Wy temu remike ufacie? Bo ja nie. I nie raz już widzieliśmy np. po forumowych gibach, że nie wzbudza zaufania. O bezpodstawnym usunięciu mnie z grupy zasłużonych nawet nie wspomnę.
Sprawa się wyjaśniła. Wiedziałbyś o tym gdybyś łaskawie poświęcił chwilę na zapoznanie się z archiwum czata.Czyżby się okazało, że czerwony upublicznia prywatną korespondencję? Ciekawe czy wie że na to też jest paragraf.
I gdzie tu masz pomównienie? Fakty są takie, że ochrona danych osobowych w Polsce stoi na bardzo wysokim poziomie i należy się liczyć z konsekwencjami. Ja wiem kto na forum posiada moje pełne dane adresowe. Jest to bliska Ci osoba i po prostu ostrzegam Ciebie i innych, że o ile na forum możesz komuś dać ostrzeżenie lub zbanować to w prawdziwym życiu prokurator nie ma opcji ban, a ja nie należę do osób, które boją się sądów i nie walczą o swoje.A jakby tak rozpowszechnił dane osobowe to już szkoda gadać: kajdanki, ekstradycja do Polski i 2 lata.
I to jest właśnie to o czym cały czas mówimy. Dopowiadasz sobie coś czego nie ma i czego nikt oprócz Ciebie nie widzi.
Rozumiem, że na tym forum ty możesz kpić z innych użytkowników, ale w drugą stronę to już nie działa. Czyżbyś już nie pamiętał jak przekręcałeś mój nick na czacie? Wczoraj już Ci napisano: sam mnie prowokujesz, a potem wykorzystujesz swoje stanowisko żeby się odegrać na mnie.
Wiem o tym i doceniam to, ale nie zmienia to faktu, że moje ostrzeżenia przyznane przez Ciebie są naciągane i wynikaja z z tego co Ty sam sobie dopowiedziałeś. I nie raz Ci już tłumaczyłem, że korzystanie z Łowców mając ostrzeżenie jest pozbawione sensu bo po to są Łowcy aby tanio uzupełnić swoją kolekcję gier. Ciekawe jak to robić bez 3 miesiecznego dostepu do Targu i wspólnych zakupów? W tym miejcu warto przypomnieć, że nie tylko ja nie zgadzam się z takimi restrykcjami.
I oczywiście to jest tylko moja wina. Ty przeczytałeś co napisałem w temacie? To ja tu jestem ofiarą Twojej przemocy.
Powtarzam: tylko Tobie tutaj wolno kpić z innych? Czy nie zargumentowałem tego co napisałem?
Bardzo dziękuje i chętnie skorzystam, ale korzystanie efektywne z ostrzeżeniem i bez czatu jest bezsensowne.
I widzisz i znów. Czy Ty musisz prowadzić politykę zastraszania użytkowników?
Tyle ode mnie. Można połączyć z poprzednim tematem.