Takie cus mi wyskoczylo :
"Aktywowany przez ciebie klucz produktu Steam został usunięty z konta.
5 marca 2015
Deponia Retail
Aktywacja produktu na twoim koncie została unieważniona, ponieważ wystąpił problem z przetworzeniem płatności za ten produkt. W związku z tym gra powiązana z tym produktem została również zablokowana. Może być to związane z metodą płatności, która została przez ciebie wybrana do zapłacenia za ten produkt u twojego sprzedawcy lub może być to związane z tym, w jaki sposób twój sprzedawca uzyskał klucz produktu. Skontaktuj się ze sprzedawcą klucza produktu, aby uzyskać pomoc.
Odwiedź Sklep Steam, aby kupić ten tytuł. W przeciwnym wypadku zalecamy usunięcie lokalnej zawartości związanej z grami."
A gra chyba z jakiegos bundla byla... ktos tez tak ma ?
Problem - Steam - Deponia
- Podziękował: 845 razy
- Podziękowania: 897 razy
- Kontakt:
jesli 5 marca 2015r to jest data aktywowania tego klucza na stimie to dziwna ta sprawa, że po tylu latach doszło do takiego incydentu
deponia z tego co pamiętam też była za darmo ale nie wiem czy w tamtym okresie
deponia z tego co pamiętam też była za darmo ale nie wiem czy w tamtym okresie
- Podziękował: 205 razy
- Podziękowania: 467 razy
Po prawie 8 latach cofnęło klucz? No to wiadomo, że jest problem z przetworzeniem płatności, skoro nikt tyle lat paragonów ani faktur nie trzyma 
A skąd mamy wiedzieć, skąd to wziąłeś?
Najciekawsza rzecz to "retail", to wydawałoby się, że to klucz z pudełka.

A skąd mamy wiedzieć, skąd to wziąłeś?
Najciekawsza rzecz to "retail", to wydawałoby się, że to klucz z pudełka.
- Podziękował: 845 razy
- Podziękowania: 897 razy
- Kontakt:
sprawdzilem u siebie i mam deponia aktywowaną w 2014r a na 100% z jakiegos bundla
zerknijcie na dyskusje stimowe przy tej grze na pewno szybko sprawa się wyjaśni o ile to nie była tylko polska dystrybucja

zerknijcie na dyskusje stimowe przy tej grze na pewno szybko sprawa się wyjaśni o ile to nie była tylko polska dystrybucja
- Podziękował: 205 razy
- Podziękowania: 467 razy
Wychodzi na to, że teraz strach nawet kupować pudełko, bo nawet klucz z pudełka ci cofną 
Gabe też ma nieźle na bani, skoro pozwala na revoke kluczy po takim czasie.

Gabe też ma nieźle na bani, skoro pozwala na revoke kluczy po takim czasie.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- Gaberus
No mi też zabrali zakupioną pudełkową grę.
Wcale nie zachęcają do tego by przestać płacić za gry. Wcale. Kradzież zakupionego produktu po takim czasie to kpina.
Wcale nie zachęcają do tego by przestać płacić za gry. Wcale. Kradzież zakupionego produktu po takim czasie to kpina.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2023, o 18:44 przez Agamemnon, łącznie zmieniany 1 raz.