Fallout i Fallout 2
Moderator: Redaktorzy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Fallout i Fallout 2
Leigam napisał(a):Wysłałem ci linka na pm, gry zakupiłem za 4,5 $ więc wszystko gites.
Wielkie dzięki

- 0
I7-4790K, Asus GTX980 STRIX, 16GB DDR3 Kingston HyperX CL9, Asus Sabertooth Z97 Mark 2 , 2x SSD Crucial MX100 255GB + WD Blue 1TB, Zasilacz Corsair RM850 Fully MODULAR 80+ GOLD 850W, Obudowa : Fractal Design Define R5 Black
-
mikrawiec
- Reputacja: 2
Szukam fallouta 2 / lub CLASSIC COLLECTION na steam w jak najbardziej cebulowej cenie. Mam dużą wersję pudełkową i od cenegi wydawanej kiedyś w gazetkach za 20 zł. ta potrzebna mi tylko na steam.
- 0
-
karenz
- Reputacja: 0
Poczekaj na wypż 1, 2 i Tactics bywają w okolicach 20-25 zł
- 0
Czekam na Xenonauts 2, Stoneshard i Wastelands 3 

-
warhameron
- Medale: 3
-
- Reputacja: 16
karenz napisał(a):Szukam fallouta 2 / lub CLASSIC COLLECTION na steam w jak najbardziej cebulowej cenie. Mam dużą wersję pudełkową i od cenegi wydawanej kiedyś w gazetkach za 20 zł. ta potrzebna mi tylko na steam.
A cyfrówka musi być koniecznie steamowa? Pytam bo wersja na GOG ma dużo bogatszą zawartość, a poza cloud save steamowa dla tak starej gry nic nie wnosi, no chyba że chcesz koniecznie wszsystkie fallouty na steam dfo kolekcji.
No i sprawdź swoje konto GOG - być może zapomniałeś że ją tam masz. GOG rozdawał wszystkie 3 kklasyczne Fallouty parę lat temu za darmo.
- 0
-
Skapiradlo
- Medale: 7
-
-
-
- Reputacja: 22
karenz napisał(a):Szukam fallouta 2 / lub CLASSIC COLLECTION na steam w jak najbardziej cebulowej cenie. Mam dużą wersję pudełkową i od cenegi wydawanej kiedyś w gazetkach za 20 zł. ta potrzebna mi tylko na steam.
Na Yuplayu na sale'ach Bethesdy Fallout Classic Collection schodzi po 7-8 zł:
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/p ... im-yuplay/
Pewnie na wiosnę/wielkanoc będzie podobna promka.
- 0
-
Revan
- Medale: 8
-
-
-
- Reputacja: 74
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mam problem/poszukuję