Kinguin.net - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 111 razy
- Podziękowania: 166 razy
- Kontakt:
Niektóre klucze tak się nazywają. To są pełne wersje ale generowane przed oficjalną premierą gry.
Kod: Zaznacz cały
https://www.steamgifts.com/discussion/CruQF/activating-steam-keys-says-game-name-for-beta-testing
Dzięki za danie choć trochę nadzieji Jeszcze dopytam kontakt z nimi jest tylko w języku angielskim ? A czy można odstąpic od zakupu w ciągu 14 dni u nich ?
Jak długo kinguin rozpatrywuje reklamacje ? Co jeśli nie mogą nawiązac kontaktu z sprzedającym ? Po jak długim czasie dokonują ewentualnych zwrotów środków?
Jak długo kinguin rozpatrywuje reklamacje ? Co jeśli nie mogą nawiązac kontaktu z sprzedającym ? Po jak długim czasie dokonują ewentualnych zwrotów środków?
- Podziękował: 261 razy
- Podziękowania: 387 razy
- Kontakt:
Ja rozmawiałem z nimi po angielsku. Cała procedura trwała ze 3 dni, z czego pewnie byłoby szybciej, gdybym od razu wysłał screeny z konta, że klucz się nie aktywuje. Zwrot pojawił się na następny dzień. Odstąpić od zakupu w ciągu 14 dni się nie da z tego co wiem.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Chcę się dziś zalogować do pingwina i takie coś mnie wita. Żadnych chargebacków nie robiłem, problemów z kasą nie było, kupiłem u nich gierę 8 dni temu i taki cyrk. Chyba napiszę do nich. EDIT: Fałszywy alarm w sumie, zresetowałem hasło i przeszło. Dziwne te internety.
- Załączniki
-
- blok.png (40.67 KiB) Przejrzano 1117 razy
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Dziękuje OPie dwa tygodnie kloce się z suppem że mnie blokuje <tu wstaw co chcesz> wie co XD Ale jakoś nie przeszło mi przez myśl resetować hasła bo dobrze je znam XDDDIFlame pisze: ↑25 lip 2023, o 23:57 Chcę się dziś zalogować do pingwina i takie coś mnie wita. Żadnych chargebacków nie robiłem, problemów z kasą nie było, kupiłem u nich gierę 8 dni temu i taki cyrk. Chyba napiszę do nich. EDIT: Fałszywy alarm w sumie, zresetowałem hasło i przeszło. Dziwne te internety.