Kinguin.net - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 161 razy
Podziękowania: 177 razy

Tylko jeden i już aktywowałem u siebie na koncie
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 8 razy

Kupiłem Planet of Lana i dostałem klucz na :Planet of Lana for Beta testing czy mogą mi usunąć klucz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 11 razy

mario0480 pisze: 30 maja 2023, o 17:07 Kupiłem Planet of Lana i dostałem klucz na :Planet of Lana for Beta testing czy mogą mi usunąć klucz.
Raczej tego nie zrobia - do tej pory tak sie nie dzialo tym bardziej jak gra maial premiere.
Ci użytkownicy podziękowali Miniu30 za ten post (w sumie 2):
mario0480MerlinPL
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 7 razy

mario0480 pisze: 30 maja 2023, o 17:07 Kupiłem Planet of Lana i dostałem klucz na :Planet of Lana for Beta testing czy mogą mi usunąć klucz.
A był sens kupować 20 zł mniej niż na Steam ?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 111 razy
Podziękowania: 166 razy
Kontakt:

Niektóre klucze tak się nazywają. To są pełne wersje ale generowane przed oficjalną premierą gry.

Kod: Zaznacz cały

https://www.steamgifts.com/discussion/CruQF/activating-steam-keys-says-game-name-for-beta-testing
Czy jest szansa na usunięcie? Niby jakaś szansa zawsze jest, ale większość devów już nie rozdaje masowo kluczy streamerom właśnie dlatego że sprzedawali (i jak widać nadal sprzedają) te klucze w keyshopach.
Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post:
mario0480
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Dlaczego znowu nie ma płatności z Orange? I drugie pytanie czy będzie jeszcze dostępna ta płatność?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy

Witam czy kinguin zwraca pieniądze za płatność blikiem?
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 261 razy
Podziękowania: 387 razy
Kontakt:

przem35 pisze: 19 lip 2023, o 20:32 Witam czy kinguin zwraca pieniądze za płatność blikiem?
Mnie zwrócil. Na początku chcieli oddać na saldo, ale się na to nie zgodziłem i zwrócili na konto, z którego poszła płatność.
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post:
przem35
Awatar użytkownika
Łowca

Dzięki za danie choć trochę nadzieji Jeszcze dopytam kontakt z nimi jest tylko w języku angielskim ? A czy można odstąpic od zakupu w ciągu 14 dni u nich ?
Jak długo kinguin rozpatrywuje reklamacje ? Co jeśli nie mogą nawiązac kontaktu z sprzedającym ? Po jak długim czasie dokonują ewentualnych zwrotów środków?
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 261 razy
Podziękowania: 387 razy
Kontakt:

Ja rozmawiałem z nimi po angielsku. Cała procedura trwała ze 3 dni, z czego pewnie byłoby szybciej, gdybym od razu wysłał screeny z konta, że klucz się nie aktywuje. Zwrot pojawił się na następny dzień. Odstąpić od zakupu w ciągu 14 dni się nie da z tego co wiem.
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post:
przem35
Awatar użytkownika
Łowca

Czy aby korzystać z portfela na kinguinie należy za niego zapłacić ?

Mogę prosić o instrukcje jak wyrazie czego należy posługiwać się przy płaceniu ich portfelem
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Chcę się dziś zalogować do pingwina i takie coś mnie wita. Żadnych chargebacków nie robiłem, problemów z kasą nie było, kupiłem u nich gierę 8 dni temu i taki cyrk. Chyba napiszę do nich. EDIT: Fałszywy alarm w sumie, zresetowałem hasło i przeszło. Dziwne te internety.
Załączniki
blok.png
blok.png (40.67 KiB) Przejrzano 1117 razy
Ci użytkownicy podziękowali IFlame za ten post:
Danek131
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 29 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

IFlame pisze: 25 lip 2023, o 23:57 Chcę się dziś zalogować do pingwina i takie coś mnie wita. Żadnych chargebacków nie robiłem, problemów z kasą nie było, kupiłem u nich gierę 8 dni temu i taki cyrk. Chyba napiszę do nich. EDIT: Fałszywy alarm w sumie, zresetowałem hasło i przeszło. Dziwne te internety.
Dziękuje OPie dwa tygodnie kloce się z suppem że mnie blokuje <tu wstaw co chcesz> wie co XD Ale jakoś nie przeszło mi przez myśl resetować hasła bo dobrze je znam XDDD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Danek131 pisze: 26 lip 2023, o 14:43 Dziękuje OPie dwa tygodnie kloce się z suppem że mnie blokuje <tu wstaw co chcesz> wie co XD Ale jakoś nie przeszło mi przez myśl resetować hasła bo dobrze je znam XDDD
Nie ma sprawy, właśnie liczyłem, że komuś to pomoże :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 115 razy
Kontakt:

heh , chciałem kupic jakiegos giftcarda z pingwina , zazyczyli sobie zdjecia dowodu osobistego , odmówiłem , to dostałem perma bana na zakupy ;D nie polecam
ODPOWIEDZ