CD-Action - temat ogólny

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 204 razy
Podziękowania: 276 razy
Kontakt:

NiccyWolf pisze: 12 kwie 2023, o 06:13 Czytając komentarze w Nadgodzinach (I nie tylko w najnowszych), można dojść do wniosku że wdzieranie się w politykę było największym błędem jaki można zrobić. Ludzie chcą poczytać o grach, a tu politykę upychają. Mam od tego Przekrój albo Angorę, nie CD-Action.

Jeszcze znalazłem to w czacie ze znajomym:
[skrin] :gwizdany:

I jeszcze dodam fakt że robią newsy o "wizjach koncepcyjnych" gier na silniku UE 5 co wyglądają jak kompletne drewno.
skupianie się na polityce (także poprawności i „moralności") bardziej niż na grach to od lat jest domena zachodniej branży
niestety będzie tylko gorzej... :gwizdany:
Ci użytkownicy podziękowali EdmundBA za ten post (w sumie 3):
bolesna prawdaNatanNiccyWolf
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Również w ostatnim czasie rzuciło mi się w oczy coraz więcej "wrzutek" politycznych w newsach i felietonach na stronie CD-Action. Staje się to coraz bardziej natarczywe i irytujące. Czasopisma papierowego nie kupuję już od wielu lat, lecz jeszcze dekadę temu zaczytywałem się w tym po uszy. Szkoda, że tak to teraz wygląda.
Ci użytkownicy podziękowali desitorixtax945 za ten post:
NiccyWolf
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 39 razy

I w najnowszych Nadgodzinach jest wzmianka o Papieżu Janie Pawle II. Jaki to ma związek z grami? Czy oni naprawdę muszą robić dramę na stronie żeby ludzie klikali?
Jeszcze brakuje wpisów Smugglera o Rosji (i jej okolic) na stronie o grach.
Ci użytkownicy podziękowali NiccyWolf za ten post (w sumie 3):
pioytyrEdmundBAxardas
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 152 razy
Podziękowania: 150 razy

NiccyWolf pisze: 25 kwie 2023, o 10:10 I w najnowszych Nadgodzinach jest wzmianka o Papieżu Janie Pawle II. Jaki to ma związek z grami? Czy oni naprawdę muszą robić dramę na stronie żeby ludzie klikali?
Akurat jechania rusków nigdy dość, ale tego Patyka powinni od dawna wy :macha: dolić. Dobrze, że Retro się w miarę trzyma, bo tam sporo zewnętrznych dziennikarzy jest.
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
NiccyWolf
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 66 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

NiccyWolf pisze: 25 kwie 2023, o 10:10 I w najnowszych Nadgodzinach jest wzmianka o Papieżu Janie Pawle II. Jaki to ma związek z grami? Czy oni naprawdę muszą robić dramę na stronie żeby ludzie klikali?
To jest ostatni obrazek na ich stronie. Jest fraza "Dungeons and Dragons", po której tą figurkę dopasowało, więc jest to związane z grami.

Ja miałem pisać o co Ci chodzi, bo ten ostatni obrazek totalnie mi uciekł przez ten napis sponsorowane i dopiero drugi raz jak to oglądałem czy czegoś nie pominąłem zobaczyłem o czym mówisz :P

Ja już od dawna pomijam sekcje nadgodziny, mają lepsze treści, które oglądam / czytam.
Ci użytkownicy podziękowali Refty za ten post (w sumie 2):
elrHardkor
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Kupię gazety cd action z lat 96-99 z płytami :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 39 razy

Taka myśl: Który fanbase jest większym "hivemindem":
Zakon Białych Rycerzy CD-Action czy może Sony Korpo Lizy z PPE?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 64 razy
Kontakt:

NiccyWolf pisze: 26 maja 2023, o 09:15 Taka myśl: Który fanbase jest większym "hivemindem":
Zakon Białych Rycerzy CD-Action czy może Sony Korpo Lizy z PPE?
Łatwe, fani "Pstryczka" :bananninja:
Ci użytkownicy podziękowali Takelot za ten post (w sumie 2):
DonOnionNiccyWolf
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 136 razy
Kontakt:

jordi1986 pisze: 26 kwie 2023, o 17:30 Kupię gazety cd action z lat 96-99 z płytami :)
Nigdy czegoś takiego nie było, więcej szczęścia będziesz miał ogłaszając chęć zakupu egzemplarzy magazynu, ewentualnie czasopisma ;)

Słownik języka polskiego PWN*
gazeta «pismo codzienne; też: egzemplarz takiego pisma»
• gazetowy

Jeśli nadal aktualne to bym pomógł, ale by odciążyć strop w budynku to swoje sprzedałem już jakiś czas temu...
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Gottwald pisze: 26 maja 2023, o 09:45
jordi1986 pisze: 26 kwie 2023, o 17:30 Kupię gazety cd action z lat 96-99 z płytami :)
Nigdy czegoś takiego nie było, więcej szczęścia będziesz miał ogłaszając chęć zakupu egzemplarzy magazynu, ewentualnie czasopisma ;)

Słownik języka polskiego PWN*
gazeta «pismo codzienne; też: egzemplarz takiego pisma»
• gazetowy

Jeśli nadal aktualne to bym pomógł, ale by odciążyć strop w budynku to swoje sprzedałem już jakiś czas temu...
Obrazek
Tak, masz słuszność :) chodzi o czasopismo cd action. W jaki sposób mógłbyś pomóc? :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Gottwald pisze: 26 maja 2023, o 09:45 Jeśli nadal aktualne to bym pomógł, ale by odciążyć strop w budynku to swoje sprzedałem już jakiś czas temu...
Jak sprzedawałem swoją kolekcję to wyszły 4 paczki, około 120 kg "żywej" prasy.
ODPOWIEDZ