Programy do dropienia kart Steam - Lista!

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 527 razy
Podziękowania: 156 razy
Kontakt:

loginnuss pisze: 14 sty 2023, o 14:54 Używam, ale działa że sposobem. Odpalasz program, wchodzisz w ustawienia i klikasz kłódke. Wchodzisz na steama przez przeglądarkę na główna sklepu i F12.

Kopiujesz steamloginsecure i steam id. Akcept i zaskoczy :)
Na ten moment to chyba jedyny sposób na logowanie w Idle Masterze, więc nie wiem czemu to jest jakiś 'sposób'. Na Githubie wszystko jest opisane. Wyszedłem z założenia, że jak kolega wcześniej korzystał, to ogarnia logowanie. Ale jak widać błąd pojawił się gdzie indziej :mrgreen: Swoją drogą to ciekawe, że niby IM pokazywał, że są karty, ale ich nie dropił wg opisu kolegi...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 185 razy
Podziękowania: 109 razy
Kontakt:

Mam dwa konta w familly sharing i na jedno był zalogowany idle master a na drugie był steam, ot nie zauważyłem co kopiuję z cookie z chome. Idle master sie zalogował poprawnie i pokazywał że robi swoje i na steam też widziałem że biega po tych grach ale że w family sharing dropienie jest niemożliwe to karty nie leciały. Pewnie gdyby steam nie był zalgowany na to drugie konto to by zadziałało, Oczywiście powinno mi dać do myślenia że to nie są wszystkie gry które powinny być dropione ale widziałem na liście też gry które mam na obywdu kontach więc mnie to zmyliło :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: jojoPL1987#1944
Podziękował: 34 razy
Podziękowania: 86 razy
Kontakt:

Uruchomił ktoś ASF-a na Windowsie 10 ale 32-bitowym?
Sugerowałem się tą stroną i zainstalowałem to:

Kod: Zaznacz cały

https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x86.exe
oraz to:

Kod: Zaznacz cały

https://learn.microsoft.com/pl-pl/dotnet/core/install/windows?tabs=net70#sdk-information
w wersji 7.0 ale ASF wciąż nie startuje. Zarówno wersja skonfigurowana przeniesiona z W10 64-bitowego ani nowo-wypakowana.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 17 razy

jaka jest szansa na bana za uzywanie np idle master?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 177 razy
Podziękowania: 195 razy
Kontakt:

boris1125 pisze: 30 mar 2023, o 11:23 jaka jest szansa na bana za uzywanie np idle master?
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Natan za ten post (w sumie 2):
boris1125Turli
ODPOWIEDZ