#1 Wiosna - najlepsze intro

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 35 razy

X-COM UFO Enemy Unknown (1994)

Jak na tamte lata jedno z lepszych jakie pamiętam, pewnie też dlatego że setki godzin spędziłem w tej gdzie i kolejnych

https://www.youtube.com/watch?v=Ttggec6eJFY
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 850 razy
Podziękowania: 900 razy
Kontakt:

Call of Duty 4: Modern Warfare

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

RussellNash pisze: 21 mar 2023, o 20:14 Mi najbardziej zapadło w pamięć intro z pierwszego Homeworld'a tego przed remasterem. Takie rzeczy na silniku gry i tej jakości w tamtych czasach były rzadkością.

Homeworld

Homeworld Remastered
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 158 razy
Kontakt:

Te intro wyrwało mnie z butów! Ale gdy odpaliłem grę.... odleciałem w kosmos! Gra nie różni się niczym od intra! Wszystko w 3D! Nie to co te oszukane piękne 3d intra u konkurencji, a w grze... jakoś tak hmm... płasko ;)
Aż odpaliłem sobie na PSP. Jak kto nie grał, to bardzo mocno polecam sprawdzić. Na pewno nie zawiedzie się.

Ci użytkownicy podziękowali Kuwejt za ten post:
Haazheel
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 1809 razy

Niezły zbiór ciekawych intr się zebrał, większość ma sporą dawkę nostalgii. ;)

Film z losowania:
https://sendvid.com/n53g8eyt

Zwycięzcy:
1st ---> nr 41 ---> Turli
2nd ---> nr 15 ---> Quoyque
3rd ---> nr 37 ---> BrunoTheLizard

Gratuluję wygranym, odezwę się do was niebawem na PW.
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 5):
StonRocQuoyqueBlack SeraphNatanBrunoTheLizard
ODPOWIEDZ