X-COM UFO Enemy Unknown (1994)
Jak na tamte lata jedno z lepszych jakie pamiętam, pewnie też dlatego że setki godzin spędziłem w tej gdzie i kolejnych
https://www.youtube.com/watch?v=Ttggec6eJFY
#1 Wiosna - najlepsze intro
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
RussellNash pisze: ↑21 mar 2023, o 20:14 Mi najbardziej zapadło w pamięć intro z pierwszego Homeworld'a tego przed remasterem. Takie rzeczy na silniku gry i tej jakości w tamtych czasach były rzadkością.
Homeworld
Homeworld Remastered
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 158 razy
- Kontakt:
Te intro wyrwało mnie z butów! Ale gdy odpaliłem grę.... odleciałem w kosmos! Gra nie różni się niczym od intra! Wszystko w 3D! Nie to co te oszukane piękne 3d intra u konkurencji, a w grze... jakoś tak hmm... płasko 
Aż odpaliłem sobie na PSP. Jak kto nie grał, to bardzo mocno polecam sprawdzić. Na pewno nie zawiedzie się.

Aż odpaliłem sobie na PSP. Jak kto nie grał, to bardzo mocno polecam sprawdzić. Na pewno nie zawiedzie się.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 1809 razy
Niezły zbiór ciekawych intr się zebrał, większość ma sporą dawkę nostalgii.
Film z losowania:
https://sendvid.com/n53g8eyt
Zwycięzcy:
1st ---> nr 41 ---> Turli
2nd ---> nr 15 ---> Quoyque
3rd ---> nr 37 ---> BrunoTheLizard
Gratuluję wygranym, odezwę się do was niebawem na PW.

Film z losowania:
https://sendvid.com/n53g8eyt
Zwycięzcy:
1st ---> nr 41 ---> Turli
2nd ---> nr 15 ---> Quoyque
3rd ---> nr 37 ---> BrunoTheLizard
Gratuluję wygranym, odezwę się do was niebawem na PW.
- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 5):
- StonRoc • Quoyque • Black Seraph • Natan • BrunoTheLizard