Gry, w których macie 100% osiągnięć
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowania: 51 razy
81. Sakura Agent
82. Sakura Alien
83. Sakura Cupid
- Ci użytkownicy podziękowali LeniwyJohn za ten post (w sumie 4):
- eldawido159 • Ejdrien. • Armin • bikkitta
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 85 razy
- Kontakt:
Gra dobra, ale jest tu masa niewykorzystanego potencjału. Najbardziej przeszkadzał mi brak otwartego świata, zamiast tego świat jest podzielony na niewielkie lokacje, które odwiedzamy po kilka razy.
- Podziękował: 376 razy
- Podziękowania: 701 razy
- Kontakt:

tą grą się zawiodłem - poziom trudności na poziomie gruntu, średnio inteligentny szympans przeszedł by tą grę

a te 2 gry gorąco polecam bo są bardzo przyjemne, relaksacyjne platformówki z elementami logicznymi,
- Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post (w sumie 5):
- Armin • eldawido159 • bikkitta • Ejdrien. • LeniwyJohn

W sumie 77 gier, kiedyś był w nich Isaac (flashowy) , ale dodali harda i nie chciało mi się do niego wracać
Brotato nie wliczam, bo gra nadal w EA
Najbardziej dumny chyba jestem chyba z 100% arkham knight i FFX a przy grindzie SAO (sword art online) zasnąłem
Risen2 miał(może nadal ma) fajnego buga, by zaliczyło achi np. otwarcia x skrzyń; zabicia x potworów musisz to zrobić podczas jednego uruchomienia gry (można metodą save/load kumuluje się, ale wyjście z gry resetuje licznik)
- Podziękował: 488 razy
- Podziękowania: 141 razy
- Kontakt:
https://steamcommunity.com/groups/achie ... 6095020194
Nie wiem, czy to już działa, czy to są przymiarki i szczerze mówiąc nie chce mi się sprawdzać, ale trochę mnie to dziwi, że w taki sposób będzie się pozwalało manipulować tym, co jest wyświetlane na profilach
Nie wiem, czy to już działa, czy to są przymiarki i szczerze mówiąc nie chce mi się sprawdzać, ale trochę mnie to dziwi, że w taki sposób będzie się pozwalało manipulować tym, co jest wyświetlane na profilach

- Ci użytkownicy podziękowali Quoyque za ten post (w sumie 3):
- Armin • Ejdrien. • eldawido159
#7 Anna's Quest

Bardzo przyjemna przygodówka. Historia jest fajnie poprowadzona, a nasza protagonistka uroczo ufna i wyrozumiała. Przez chwilę bałem się, że problem z linią czasu historii nie zostanie z sensem wyjaśniony, no ale jakoś scenarzyści wybrnęli.
Najbardziej podobał mi się wątek z wiedźmą rodem z "Jasia i Małgosi".
Jeśli chodzi o wyzwania, to nie były specjalnie trudne. Te przeze mnie nie znalezione za pierwszym podejściem łatwo było znając już grę (i nazwę osiągnięcia) odnaleźć i zrobić. Największy problem stanowiło szukanie cukierków.

Bardzo przyjemna przygodówka. Historia jest fajnie poprowadzona, a nasza protagonistka uroczo ufna i wyrozumiała. Przez chwilę bałem się, że problem z linią czasu historii nie zostanie z sensem wyjaśniony, no ale jakoś scenarzyści wybrnęli.
Najbardziej podobał mi się wątek z wiedźmą rodem z "Jasia i Małgosi".
![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
Jeśli chodzi o wyzwania, to nie były specjalnie trudne. Te przeze mnie nie znalezione za pierwszym podejściem łatwo było znając już grę (i nazwę osiągnięcia) odnaleźć i zrobić. Największy problem stanowiło szukanie cukierków.

- Discord: Per Panicz#0700
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 160 razy
- Kontakt:

Fajny pomysł, niewykorzystany potencjał.
- Ci użytkownicy podziękowali Per Panicz za ten post (w sumie 3):
- Ejdrien. • eldawido159 • Armin