Spolszczenie do gry Warhammer 40 000 Gladius - Relics of War

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 50 razy

Cześć Wszystkim - właśnie załadowałem (zarówno na Steamie, jak i na Google Drive) nową wersję spolszczenia - poza lokalizacją nowego Escalation Pack DLC, dorzuciłem również parę poprawek (głównie w opisach dla Adeptus Mechanicus).
Ci użytkownicy podziękowali MartiusR za ten post (w sumie 2):
zeyvekArmin
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 50 razy

Załadowałem aktualizację (Steam + Google Drive) - serdeczne podziękowania dla użytkownika BlackError (Steam) za udzielenie feedbacku i wypisanie znalezionych błędów/literówek
Ci użytkownicy podziękowali MartiusR za ten post:
jobjoxPL
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

MartiusR pisze: 16 lis 2020, o 18:28oto mod spolszczający grę Gladius: Relics
MartiusR, w nawiązaniu do tego newsa -> https://lowcygier.pl/darmowe/warhammer- ... -darmowke/ mam pytanie czy Twoje spolszczenie będzie działało z epic'ową wersją gry ?
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

Dołączam się do pytania
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0

Witam, pobrałem grę z platformy epic games, jednakże robiąc wszystko zgodnie z instrukcja nie mam takiego folderu jak mods, jest mozliwość wklejenie tego spolszczenia w inne miejsce ?
Awatar użytkownika
Łowca

darnok12232 pisze: 16 mar 2023, o 22:44 Witam, pobrałem grę z platformy epic games, jednakże robiąc wszystko zgodnie z instrukcja nie mam takiego folderu jak mods, jest mozliwość wklejenie tego spolszczenia w inne miejsce ?
Miałem tak samo. Musisz po prostu sam stworzyć ten folder. U mnie tak działa.
Awatar użytkownika
Łowca

BysioPlayForFun pisze: 17 mar 2023, o 14:11
darnok12232 pisze: 16 mar 2023, o 22:44 Witam, pobrałem grę z platformy epic games, jednakże robiąc wszystko zgodnie z instrukcja nie mam takiego folderu jak mods, jest mozliwość wklejenie tego spolszczenia w inne miejsce ?
Miałem tak samo. Musisz po prostu sam stworzyć ten folder. U mnie tak działa.
tak zrobiłem, wgrywam folder polski mod i wykrywa go ale nie działa cos robie zle ?
Awatar użytkownika
Łowca

Rozwiązałem sobie ten problem następująco:
Wchodzisz w folder:
[b]Gladius Relics of War Spolszczenie[/b] --> i dalej przeklikujesz aż dotrzesz do folderu [b]Polish[/b]. Kopiujesz ten folder i wklejasz go do folderu gry gdfzie przechowywane są inne języki.
U mnie ścieżka wygląda w ten sposób:
[u][quote]Dysk E-->Program Files-->Epic Games-->Warhammer40KGladius-->Data-->-->Core-->Languages[/quote][/u]
Znajdują się tam foldery z innym językami i musisz wkleić [b]CAŁY[/b] folder [b]Polish[/b]
ODPOWIEDZ