Jest jeszcze szansa. Kiedyś właśnie normą było, że kupony dawali dopiero na tydzień przed nowym Choicem, więc być może jutro coś wpadnie.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Przecieki? 

- Podziękował: 42 razy
- Podziękowania: 154 razy
- Kontakt:
Wezwij hydraulika 

- Ci użytkownicy podziękowali kamil_999666 za ten post:
- Bekaztypa
Panie i Panowie, takie pytanie. Dostałem kupon zniżkowy o wznowienie monthly, zrobiłem <Resume Now>, ale kupon nadal widnieje w zakładce <Coupons>. Czy on mi się automatycznie użyje podczas naliczenia tj. 07.02. czy muszę coś jeszcze naklikać, żeby zniżka została zastosowana?
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ten kupon możesz wykorzystać tylko na ten obecny, styczniowy Choice z Doomem Eternal. Jak się mu przyjrzysz, to ma on podaną datę ważności i wygaśnie dokładnie we wtorek przed samym startem lutowej paczki. No chyba, że dostałeś jakiś inny, lepszy kupon niż resztaкрис pisze: ↑5 lut 2023, o 20:26 Panie i Panowie, takie pytanie. Dostałem kupon zniżkowy o wznowienie monthly, zrobiłem <Resume Now>, ale kupon nadal widnieje w zakładce <Coupons>. Czy on mi się automatycznie użyje podczas naliczenia tj. 07.02. czy muszę coś jeszcze naklikać, żeby zniżka została zastosowana?

- Podziękował: 121 razy
- Podziękowania: 150 razy
- Kontakt:
A bundla styczniowego kupiłeś? Jak nie jesteś pewny to spróbuj odkryć jakiegoś klucza. W każdym razie mnie kupona zużyło.крис pisze: ↑5 lut 2023, o 20:26 Panie i Panowie, takie pytanie. Dostałem kupon zniżkowy o wznowienie monthly, zrobiłem <Resume Now>, ale kupon nadal widnieje w zakładce <Coupons>. Czy on mi się automatycznie użyje podczas naliczenia tj. 07.02. czy muszę coś jeszcze naklikać, żeby zniżka została zastosowana?
- Podziękował: 51 razy
- Podziękowania: 29 razy
- Kontakt:
No właśnie dla mnie dziwnie bo co miesiąc info było

Może nie mają się czym pochwalić?muniek1555 pisze: ↑6 lut 2023, o 15:29No właśnie dla mnie dziwnie bo co miesiąc info było![]()
- Ci użytkownicy podziękowali elherejo za ten post:
- muniek1555
- Podziękował: 195 razy
- Podziękowania: 450 razy
A może tak fenomenalna, że nie zasługuje na taki sposób wyjawienia?
Na przykład Dishonored...1?

- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- muniek1555 • Kiping
Dzięki!lewriczin pisze: ↑5 lut 2023, o 22:00A bundla styczniowego kupiłeś? Jak nie jesteś pewny to spróbuj odkryć jakiegoś klucza. W każdym razie mnie kupona zużyło.крис pisze: ↑5 lut 2023, o 20:26 Panie i Panowie, takie pytanie. Dostałem kupon zniżkowy o wznowienie monthly, zrobiłem <Resume Now>, ale kupon nadal widnieje w zakładce <Coupons>. Czy on mi się automatycznie użyje podczas naliczenia tj. 07.02. czy muszę coś jeszcze naklikać, żeby zniżka została zastosowana?
Faktycznie, po odkryciu jednej z gier zapytało, czy chcę kupić bundla uwzględniając przy tym kupon zniżkowy.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 114 razy
- Podziękowania: 85 razy
- Kontakt:
Ja tam jestem zadowolony, bo akurat na niego pewnie bym już zniżki nie miał xD Chociaż śmieszne, żeby aż tak pojechali po bandzie tym Falloutem. Niby teraz jest już spoko gierka, ale i tak każdy ma w głowie, że to jednak gówno.