Prywatny serwer WoW'a
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowania: 44 razy
Cześć, poszukuje prywatnego serwera WoWa, nigdy nie grałem na takim czymś a płacenie 14€ miesięcznie za 20 godzin zabawy nie jest dla mnie a z tego co wiem nie istnieje możliwość zakupu "czasu".
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowania: 44 razy
właśnie ograłem do 20 lvl gra mnie mega wciągnęła, dotychczasowy tytuł (GW2-około 7k godzin) wydaje się teraz mdły i dziecinny, chciałbym grać dalej ale tak jak mówię, w ciągu miesiąca pogram może 20 godzin max 25~
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowania: 172 razy
- Kontakt:
Teoretycznie kupujesz czas 30 dni, tylko to leci jak nie grasz

Priv spoko, tylko pytanie tylko który expansion jest na prywatnych, bo może być kompletnie inaczej niż na retailu. Ostatnio grałem na priv z 10 lat temu to teraz nie znam żadnego, a różnica między priv, a retail to przepaść kolosalna. Nawet nie mówiąc o różnicy w dodatkach, ale po prostu bugach.
- Discord: S.Stillwater#3079
- Podziękował: 203 razy
- Podziękowania: 103 razy
- Kontakt:
Jak płacenie za miesiąc nie jest dla ciebie, to WoW nie jest dla ciebie.
To jak szukanie lewych serwisów z filmami, bo przecież ile ja obejrzę tego HBO za 3 dychy w miesiącu...
Kup miesiąc, znudzi się, to nie odnawiasz. Może zobaczysz, że z 20h na miesiąc zrobi się 40.
To jak szukanie lewych serwisów z filmami, bo przecież ile ja obejrzę tego HBO za 3 dychy w miesiącu...
Kup miesiąc, znudzi się, to nie odnawiasz. Może zobaczysz, że z 20h na miesiąc zrobi się 40.
- Ci użytkownicy podziękowali xarlo12 za ten post:
- taniec_chochola