wirtual82 pisze: ↑25 sty 2023, o 08:39
MDA pisze: ↑24 lis 2022, o 10:20
MerlinPL pisze: ↑24 lis 2022, o 08:23
Pelikulas otwieraj szampana:
Nie ma już Pelika. Dobry był z niego herbatnik.
Już dawno temu zasługiwał na bana. To, co robił innym, to w głowie się nie mieści. Mataczył, ile się da i jeszcze miał z tego przyjemność.
Nie zgodzę się z Tobą. Gdy widziałem nowy post Pelikulas to zawsze wiedziałem, że nie zawiodę się i zawsze miałem przygotowany popkorn. Wypowiedzi tego człowieka był tak celne i tak dosadne, że aż miło było czytać. Obecnie widzę powtarzające się posty, jak te o Bazarze, o aczikach, jakaś muzyczka. Pojawił się też nowy user: badylek, ale wyglada mi na pracownika, niż na usera z ulicy. IMO na forum wieje nudą. Właściwie, to tęsknie za wypowiedziami Pelikulas.
GoodLuke pisze: ↑25 sty 2023, o 11:57
wirtual82 pisze: ↑25 sty 2023, o 08:39
Już dawno temu zasługiwał na bana. To, co robił innym, to w głowie się nie mieści. Mataczył, ile się da i jeszcze miał z tego przyjemność.
A to akurat moja wina. Jego ego nie wytrzymało mojego nowego avatara i spamował w jakimś wątku groźbami policją. Pomimo usuwania postów przez moderatora.
A by nie robić offtopa.
Można doładować konto PayPal przelewem i żeby rachunek automatyczny pobierał pieniądze z tego portfela, na przykład Spotify?
Mam na razie podpiętą kartę, ale chciałbym ją odpiąć, a gdzieś zaczytałem, że jak nie ma podpiętego rachunku/karty, to nie da się abonamentów opłacać.
PS. aby nie robić offtopa.
Nie wiem, ale wypowiem się.
Proponuję nowym, zainteresowanym pp nie zakładać tam konta bo w pewnym momencie blokują środki i nie idzie jak odebrać.