Nie mam emaila ze anulowali , a na koncie ze anulowane

No polaczki muszą zarobic, normalna sprawa teraz jedyna okazja by bezpodstawnie powyzszac ceny w kosmosMDA pisze: ↑13 paź 2022, o 11:00 Polski Amazon to jest jakieś k***a nieporozumienie. Jak nie wiecie dlaczego anulowali zamówienia to sprawdźcie ceny. Nadal można zamówić preorder 2 tomu a pierwszy już kupić, tyle tylko, że już 100% drożej. Zamiast 140zł teraz trzeba zapłacić niemal 280zł.
PS. Email dostałem, nie wiem jak Wy, tylko że dotyczył opóźnienia w realizacji (co akurat mi nie przeszkadza). O anulowaniu już nie wysłali a jedynie wpływ na konto mnie zastanowił. Dzięki Amazon.pl, januszowskie wieśniaki.
Sprawdziłem kwoty z zamówień z brytyjskiego Amazona, tam z przesyłką obie książki wyszły po ok. 40 funtów, czyli po jakieś 226 zł. Do tego pewnie opłaty importowe, ale to i tak powinno wyjść taniej, niż na polskim. Sam już nie wiem - książki na pewno będą fajne, ale mam coraz mniejszą ochotę je zakupić - 100% wyższa cena to duża różnica. Jeszcze wczoraj na Amazon PL nie było cen, pewnie dopiero jak anulowali wszystkim zamówienia, to je wprowadzili.MDA pisze: ↑13 paź 2022, o 11:00 Polski Amazon to jest jakieś k***a nieporozumienie. Jak nie wiecie dlaczego anulowali zamówienia to sprawdźcie ceny. Nadal można zamówić preorder 2 tomu a pierwszy już kupić, tyle tylko, że już 100% drożej. Zamiast 140zł teraz trzeba zapłacić niemal 280zł.
PS. Email dostałem, nie wiem jak Wy, tylko że dotyczył opóźnienia w realizacji (co akurat mi nie przeszkadza). O anulowaniu już nie wysłali a jedynie wpływ na konto mnie zastanowił. Dzięki Amazon.pl, januszowskie wieśniaki.
To nie jest sprzedawane przez amazon , ani pierwszy ani drugi tom , nie mialy jeszcze oficjalnej premiery , wydawca robi jaja. To amazon wywali ze sklepu swoje oferty. SUPPORT zapewnil ze jak wrocą oferty , to mamy ceny zagwarantowane.Christoph pisze: ↑13 paź 2022, o 14:28Sprawdziłem kwoty z zamówień z brytyjskiego Amazona, tam z przesyłką obie książki wyszły po ok. 40 funtów, czyli po jakieś 226 zł. Do tego pewnie opłaty importowe, ale to i tak powinno wyjść taniej, niż na polskim. Sam już nie wiem - książki na pewno będą fajne, ale mam coraz mniejszą ochotę je zakupić - 100% wyższa cena to duża różnica. Jeszcze wczoraj na Amazon PL nie było cen, pewnie dopiero jak anulowali wszystkim zamówienia, to je wprowadzili.MDA pisze: ↑13 paź 2022, o 11:00 Polski Amazon to jest jakieś k***a nieporozumienie. Jak nie wiecie dlaczego anulowali zamówienia to sprawdźcie ceny. Nadal można zamówić preorder 2 tomu a pierwszy już kupić, tyle tylko, że już 100% drożej. Zamiast 140zł teraz trzeba zapłacić niemal 280zł.
Zapłacić 288 zł za 2 tomy a 560 zł to jest za duża różnica. Polski Amazon mocno przesadził. Najgorsze, że brali zamówienia i kasę, blokując preorder gdzie indziej. Bardzo marnie. Jednak lepiej kupować w Amazon DE, tam choć cywilizowane zasady.
Nie prawda. Rozmawiałem z supportem i absolutnie nie gwarantują cen. Może Tobie zagwarantował ktoś. Mi powiedzieli, że po anulowaniu to mogę ponownie zakupić w nowej cenie.
Here’s another update on the Elden Ring Books of Knowledge:
Volume I is almost here! English language copies will hit retailers in Europe next week, and US retailers will receive it in early November. German, French and Spanish editions will also be available at European retailers from the end of October.
We’re still hard at work on Volume II and have made the tough decision to delay its release until early 2023. This is partly due to printing and shipping backlogs over the holiday period making it impossible to get the book to retailers in time for Christmas deliveries. But it’s equally due to us wanting to ensure the highest quality product — we need a little more time for testing to include all there is to know at the point of publication, and to make the book accurate and useful long after its release. We’ll update again as soon as we know Volume II’s firm release date.
We really do appreciate your continued patience and apologize for the long wait.
Aktywowałem sobie kod z Amazona w Pokemon GO i chciałem aktywować jeszcze jeden, który dostałem od kolegii i był z tego samego rzutu i nie mogłem go aktywować - więc mogą jakoś wiązać te kodu.
na pewno nie na tym samym koncie i karcieAlamar pisze: ↑21 lis 2022, o 23:16 Witam, czy po skonczeniu subskrypcji rocznej mozna skorzystac z darmowych 30dni tak jak przed jej rozpoczeciem jesli wtedy skorzystalem z tego miesiaca? Pytam bo wlasnie sie konczy i niewiem czy odrazu wpisywac karte zeby automatycznie sie przedluzalo czy tez nie ma pospiechu..