Gamivo ma najlepszy support. Do tej pory na ponad 250 kluczy miałem z 10 duplikatów i support zawsze zwrócił kasę, pytając czy na konto, czy do portfela Gamivo. Czeka się zazwyczaj 10 dni, bo tyle dają sprzedającemu, żeby dostosował się do twojego ticketa i przesłał nowy klucz. Jeśli nie odpowie, dostajesz zwrot. Czasem dostałem nawet 3 klucze do innych gier w ramach przeprosin (zależy od sprzedającego, ale zazwyczaj jest zwrot środków, rzadko nowy klucz). Opłaty za smarta widać w podsumowaniu przed płatnością, a całkowitą sumę nawet dużą cyfrą przed zatwierdzeniem. Często nawet z opłatą za płatność cena końcowa jest mniejsza niż w innych keyshopach. Gdyby była mniejsza, i tak nie kupiłbyś taniej, bo sprzedawcy podnieśliby sobie ceny i wyszłoby na to samo. Poza tym, mają najlepsze promocje ze wszystkich, np. -50% do 3 euro, -90% do 1 euro i często większe kody niż 8%.eldawido159 pisze: ↑5 gru 2021, o 19:14 Przyszedł właśnie czas, żeby zakończyć kupowanie na Gamivo.
Jakieś głupie smarty, które są zawsze domyślnie włączone. Chore opłaty za transakcje (3 zł za grę, która kosztuje 1 zł XD)
Lewe klucze, nie chcą przyjmować zwrotów. Ani nowego klucza, ani zwrotu hajsu. Support odpowiada po paru dniach. Jedna wielka masakra i porażka. Zastanówcie się dwa razy zanim coś tam będziecie chcieli kupić.
Dla mnie za to Kinguin to dno, kody max 8%, zero promocji, lagująca strona, a gdy płatność nie przeszła, nikt o nic nie pytał, tylko zwrócili na portfel, zamiast na konto.Na dodatek nie można sobie nic kupić samym portfelem. Żeby przesunąć suwak z kwotą z portfela na maxa, kwota portfela musi stanowić max 33% całej kwoty, czyli np. żeby wydać 3,33 zł zwrócone na portfel, musisz coś kupić za 10 zł. To jest dopiero oszukańcza praktyka.