Dark Souls III

Awatar użytkownika
Członek zespołu
Posty: 3812
Rejestracja: 13 lip 2013, o 00:58
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 337 razy
Podziękowania: 101 razy
Kontakt:

Gameplay z Ashes of Ariandel z targów w Tokio:
Awatar użytkownika
VIP
Posty: 3656
Rejestracja: 16 kwie 2013, o 22:00
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bielany Wrocławskie
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

to ja też teraz pospamie gameplayami - Dark Souls 3 na UE4

Awatar użytkownika
Robin Hood
Posty: 321
Rejestracja: 28 sie 2015, o 18:58
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Hmm, ktoś mi powie czy ja skończyłem Ashes of Andariel, czy nie umiem znaleźć zakończenia ?
Spoiler:pokaż
To jest koniec Ashes, czy coś pominąłem (oba bossy ubiłem jak cuś.)
Awatar użytkownika
Łowca
Posty: 27
Rejestracja: 1 lis 2015, o 14:32
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Matt3rs pisze: Hmm, ktoś mi powie czy ja skończyłem Ashes of Andariel, czy nie umiem znaleźć zakończenia ?
Spoiler:pokaż
To jest koniec Ashes, czy coś pominąłem (oba bossy ubiłem jak cuś.)
https://www.youtube.com/watch?v=KB1fcECOFdY
Awatar użytkownika
Robin Hood
Posty: 321
Rejestracja: 28 sie 2015, o 18:58
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Mówię o DLC a nie o DS3 ogólnie
Awatar użytkownika
Predator
Posty: 351
Rejestracja: 8 lis 2013, o 22:07
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Zapowiedziano drugi dodatek do Dark Souls 3.
https://www.youtube.com/watch?v=igomOLwqsV0
Awatar użytkownika
Łowca
Posty: 36
Rejestracja: 30 lis 2016, o 19:54
Płeć: Kobieta
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Frytq pisze: Zapowiedziano drugi dodatek do Dark Souls 3.
https://www.youtube.com/watch?v=igomOLwqsV0
Zacnie się zapowiada, szkoda że to już ostatnie (?) DLC do trójki :(. Trudno trzeba zacisnąć pasa i szarpnąć się na PS4 z Bloodborne.
Awatar użytkownika
Łowca
Posty: 10
Rejestracja: 21 kwie 2016, o 08:06
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Póki co gra nadal będzie bardzo popularna jeszcze przez trochę czasu. Nawet jeśli to już będzie koniec, można spróbować odblokować wszystkie achiwmenty. Co w żadnej części mi się nie udało. Za dużo roboty. Ale chciałbym wielce.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Posty: 2104
Rejestracja: 17 paź 2016, o 14:29
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 168 razy
Podziękowania: 368 razy

I przy okazji GOTY 21 kwietnia. Fantastycznie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Predator
Posty: 510
Rejestracja: 16 sie 2013, o 19:20
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Orientujecie się jak to jest z wersją GOTY? Czy to będzie coś w stylu Scholar of the First Sin, czy też to będzie zwykły pełny pakiecik z grą i dodatkami, gdzie gracze multi będą mogli grać wspólnie i z graczami z podstawką + ewentualne dodatki i z graczami posiadającymi wersję GOTY?
Awatar użytkownika
Predator
Posty: 351
Rejestracja: 8 lis 2013, o 22:07
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

GOTY to taki DELUXE ze Steama. Gra + dodatki bez żadnych ceregieli jak to miało miejsce przy dwójce. W końcu coś normalnego.
Awatar użytkownika
Predator
Posty: 376
Rejestracja: 7 kwie 2013, o 14:43
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Na szczescie nie odwalili tej same kaszany co w 2ce. Zreszta przynajmniej dla mnie gra tez jest lepsza niz 2ka, ktora troche zatracila klimat.
Awatar użytkownika
Predator
Posty: 586
Rejestracja: 9 sty 2013, o 17:45
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Nysa
Podziękował: 103 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Ja 2 nie mogę przejść, w czuć się w grę, zaś 3 ukończyłem, jedynkę tak samo, 3 gram cały czas, w dodatku Ringed City został mi jeden boss, ale ciężko będzie bez zmiany buildu, czyli statów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Posty: 272
Rejestracja: 20 lut 2013, o 08:52
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Cześć mam techniczny problem z DS3. Instalowałem go na kompie do którego miałem podpięty monitor z rozdziałką 1920x1080. Przesiadłem się na monitor z rozdziałką 1440x900 i w full screenie gra cały czas gaśnie i wyskakuje info Out of range. Gdy zmniejszam do okna rozdzielczość ustawia się na 1440x810, i za cholere nie mogę przestawić żeby odpalało na fullscreen w 1440x900. W Strange brigade przestawiło się automatycznie, a tu nie mogę sobie poradzić. Wiecie może jak to rozwiązać?
Awatar użytkownika
Predator
Posty: 648
Rejestracja: 21 sie 2015, o 17:46
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 314 razy
Podziękowania: 120 razy
Kontakt:

Możę da się w jakimś pliku settingsy przestawić na dobrą rozdziałkę przy starcie.
Ci użytkownicy podziękowali TheLastJedi za ten post:
darkwind
Awatar użytkownika
Robin Hood
Posty: 272
Rejestracja: 20 lut 2013, o 08:52
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Dzięki wielkie, ja się tu od półgodziny produkuje, na karcie opcje vsync'i-zmieniam, a o pliku konfiguracyjnym nie pomyślałem.
Awatar użytkownika
Łowca
Posty: 6
Rejestracja: 10 kwie 2015, o 23:00
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Orientuje się ktoś, czy FS w końcu naprawili multiplayer w swoich grach z serii Dark Souls? W sumie to chodzi mi o Dark Souls Remastered, bo w to bym pograł.
Awatar użytkownika
Łowca
Posty: 56
Rejestracja: 6 cze 2013, o 20:23
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 82 razy
Podziękowania: 44 razy

Z tego to wiem to zajęli się na razie tylko serwerami Dark Souls 3, które powiedźmy jako tako działają. Chociaż dużo osób zgłasza, że są problemy.

ps. znowu jakiś błąd w trójce i chyba wyłączyli ale nie jestem pewny teraz na 100%.
ODPOWIEDZ