Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 35 razy
Re: Steam - temat ogólny
Ogólnie jak próbowałem zakupów z VPNem w grudniu to wyglądało to tak, że Steam po wykryciu, że jesteś w innym regionie i wprowadzeniu innego adresu rozliczeniowego sam proponuje zmianę waluty sklepu. Ja miałem konto w złotówkach w polskim regionie, doładowane wcześniej giftcardami w Euro i po tym jak połączyłem się z tureckiego VPNa i wprowadziłem turecki adres rozliczeniowy po przejściu do koszyka Steam sam zaproponował skorzystanie z tureckich cen/waluty.
Jeżeli jednak już jesteś w argentyńskim regionie i będziesz próbował wtedy aktywować giftcardy w euro, to steam już od kilku miesięcy zablokował taką możliwość.
Jeżeli jednak już jesteś w argentyńskim regionie i będziesz próbował wtedy aktywować giftcardy w euro, to steam już od kilku miesięcy zablokował taką możliwość.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Co ten steam zaś odwalił z trofeami? Wczoraj miałem ponad 100k trofek, 115 setek i 50% sredni procent ukończenia a dziś mi spadło do 29687 trofek, 88 setek. Zaś wywalili gry ? Przez te ich odpały już od dawna nie wbijam trofek na steamie tylko wszystko ogrywam na PSN bo tam mi nie usuwają.
- Podziękował: 284 razy
- Podziękowania: 280 razy
- Kontakt:
no już miesiąc temu zrobili czystke z grami które służyły tylko do masowego wbijania acziwmentow:Brossa pisze: ↑3 kwie 2021, o 08:49Co ten steam zaś odwalił z trofeami? Wczoraj miałem ponad 100k trofek, 115 setek i 50% sredni procent ukończenia a dziś mi spadło do 29687 trofek, 88 setek. Zaś wywalili gry ? Przez te ich odpały już od dawna nie wbijam trofek na steamie tylko wszystko ogrywam na PSN bo tam mi nie usuwają.
viewtopic.php?p=445568#p445568
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 22 razy
- Kontakt:
ziomek zrobiłeś mi święta, z całego serca dziękujęArmin pisze: ↑3 kwie 2021, o 08:58no już miesiąc temu zrobili czystke z grami które służyły tylko do masowego wbijania acziwmentow:Brossa pisze: ↑3 kwie 2021, o 08:49Co ten steam zaś odwalił z trofeami? Wczoraj miałem ponad 100k trofek, 115 setek i 50% sredni procent ukończenia a dziś mi spadło do 29687 trofek, 88 setek. Zaś wywalili gry ? Przez te ich odpały już od dawna nie wbijam trofek na steamie tylko wszystko ogrywam na PSN bo tam mi nie usuwają.
viewtopic.php?p=445568#p445568
- Podziękował: 203 razy
- Podziękowania: 38 razy
- Kontakt:
To ja Ci je szybko zniszczę... Wychodzi na to że osiągnięcia wróciły, no chyba, że to tylko tymczasowy błąd Steama 

- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Shadow Tactics Blades of the Shogun dostanie samodzielny dodatek pt. Aiko's Choice
https://store.steampowered.com/app/1579 ... os_Choice/
Zrobiłeś mi tą informacja dzień! Super! Bardzo mi się podobała podstawkakmpt pisze: ↑6 kwie 2021, o 15:54Shadow Tactics Blades of the Shogun dostanie samodzielny dodatek pt. Aiko's Choice

- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
A żeby było śmiesznie, nadal mam grę na koncie (na pewno pochodzi z tego bundla), więc dostałem bonusowy kluczyk. ; p
Ktoś się orientuje czy będą jeszcze kombinować i kontynuować usuwanie?
Ktoś się orientuje czy będą jeszcze kombinować i kontynuować usuwanie?