Szukam gry na PS5 do pogrania? Które polecacie?
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Szukam gry na PS5 do pogrania? Które polecacie?
Część, szukam właśnie fajnej gry na PS5, ewentualnie PC? Jakie gry mi polecacie, które warte są ogrania i przejścia. Kategoria dowolna ale najlepiej przygodówki i strzelanki.
Re: Szukam gry na PS5 do pogrania? Które polecacie?
Wolfensteiny od New Order po New Colossus. Youngblooda możesz sobie darować chociaż był ok dla mnie 
Doom 2016 i z tego co słyszałem ale jeszcze nie grałem Doom Eternal
Nie wiem zbyt wiem co kryję się pod Twoją kategorią przygodówki. Jak Action Adventure to polecam Uncharted wszystkie części
Ale 2 i 4 najlepsze
No i Horizon Zero Dawn świetna gra 
Z kolei jak kategoria dowolna to polecę Ci co ostatnio przeszedłem, czyli Catherine Full Body. Nigdy nie grałem w taki typ gier a kupiło mnie to.

Doom 2016 i z tego co słyszałem ale jeszcze nie grałem Doom Eternal
Nie wiem zbyt wiem co kryję się pod Twoją kategorią przygodówki. Jak Action Adventure to polecam Uncharted wszystkie części

Z kolei jak kategoria dowolna to polecę Ci co ostatnio przeszedłem, czyli Catherine Full Body. Nigdy nie grałem w taki typ gier a kupiło mnie to.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Re: Szukam gry na PS5 do pogrania? Które polecacie?
Horizona lubię i grałem w 1 część. Właśnie niedawno zakupiłem PS5 z spider man miles morales edycja ultimate. Zawiera ona Spider man z 2018 roku zremasterowaną i spider man miles morales. Graliście? Polecacie?