Wiem że Mafia II jest 100% bez locka. Co do jedynki to 50/50. Może ktoś kupił to ci pomoże.
Edit: Na steamDB jest napisane, że istnieją klucze tylko na Rosję do Mafii więc nie ryzykowałbym
Wiem że Mafia II jest 100% bez locka. Co do jedynki to 50/50. Może ktoś kupił to ci pomoże.
ok dzięki za infoeldawido159 pisze: ↑19 sty 2021, o 10:29Wiem że Mafia II jest 100% bez locka. Co do jedynki to 50/50. Może ktoś kupił to ci pomoże.
Edit: Na steamDB jest napisane, że istnieją klucze tylko na Rosję do Mafii więc nie ryzykowałbym
Nie o dziwo Pillarsy nie, jeszcze Hitman 2 można było pozyskać.
Jak podasz jeszcze z 10 podobnych przykładów to uznam że w tym sklepie są ciekawe i 'droższe' tytuły, bo że raz na 3 lata coś się trafi taniej na premiere nie oznacza że można kupować w okazyjnej cenie te większe tytuły.
Tylko wiesz ze keyshopy opierają sie na takich sklepach jak yuplay? pewnie 80% tytułów tam to z tanszych regionówdarkhulk pisze: ↑24 sty 2021, o 10:57Jak podasz jeszcze z 10 podobnych przykładów to uznam że w tym sklepie są ciekawe i 'droższe' tytuły, bo że raz na 3 lata coś się trafi taniej na premiere nie oznacza że można kupować w okazyjnej cenie te większe tytuły.
Może sklep był konkurencyjny te kilka lat wstecz jak nie było tyle innych keyshopuf co obecnie.
Cyberpunk na premiere był po 90 zł na Goga bez lockadarkhulk pisze: ↑24 sty 2021, o 10:57
Jak podasz jeszcze z 10 podobnych przykładów to uznam że w tym sklepie są ciekawe i 'droższe' tytuły, bo że raz na 3 lata coś się trafi taniej na premiere nie oznacza że można kupować w okazyjnej cenie te większe tytuły.
Może sklep był konkurencyjny te kilka lat wstecz jak nie było tyle innych keyshopuf co obecnie.
Zakupiłem, działał. W obecnym stanie nie wiem czy było warte nawet te 88 złotych. Ale wiem skąd pochodził klucz. Był to darmowy klucz, który był oznaczony jako przeznaczony dla 1C Entertainment, które w Rosji jest swoistym odpowiednikiem Cenegi. Jak trafił na Yuplay - nie mam pojęcia.eldawido159 pisze: ↑24 sty 2021, o 14:32Cyberpunk na premiere był po 90 zł na Goga bez lockadarkhulk pisze: ↑24 sty 2021, o 10:57
![]()
Tak już lece w to uwierzyć, że pośrednicy zakupują po kilka set czy tysięcy kluczy z yuplay albo gamagama, jak nawet były tu ostrzeżenia że przy zakupie kilku kluczy można bana otrzymać.
A co to za problem sie dogadać z jakąs ruską hurtownią kluczy ? Mają firmy , wystarczy jakis kontakt i już mają mase ruskich kluczy , tymbardziej na starsze tytuły , moze z nowosciami takie cos nie przejdzie . Ale wtedy zawsze mozna pudelkową wersje zmotac , jak cdkeys zazwycaj sprzedajedarkhulk pisze: ↑28 sty 2021, o 22:20Tak już lece w to uwierzyć, że pośrednicy zakupują po kilka set czy tysięcy kluczy z yuplay albo gamagama, jak nawet były tu ostrzeżenia że przy zakupie kilku kluczy można bana otrzymać.
Może bardziej chciałbym aby jak już były 'promocyjne' okazje to na więcej tytułów, a nie kilka sztuk raz na rok .
Ale różnica jest taka, że jak kupisz dajmy na to 5 sztuk jednej gry na jednym koncie to dostaniesz bana. Info potwierdzone, bo sam dostałem
Mówisz teraz o GMG czy Yuplayu?eldawido159 pisze: ↑29 sty 2021, o 17:10Ale różnica jest taka, że jak kupisz dajmy na to 5 sztuk jednej gry na jednym koncie to dostaniesz bana. Info potwierdzone, bo sam dostałem![]()
Na GMG nie kupisz więcej niż 1 sztuki. Od razu załącza się blokada i mają to dość jasno zaznaczone w regulaminie.