Mass Effect
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
Re: Mass Effect
Chciałem pograć w dwójkę rozdawaną kiedyś przez Origin za darmo odpalam, ekran gry na kilka sekund i tyle. Chodzą o wiele nowsze gry z Wieśkiem 3 na czele, wtf.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Spróbuj wyłączyć nakładkę "origin w grze" w opcjach origina dla ME2.Highlineoo pisze: ↑28 gru 2020, o 14:56Chciałem pograć w dwójkę rozdawaną kiedyś przez Origin za darmo odpalam, ekran gry na kilka sekund i tyle. Chodzą o wiele nowsze gry z Wieśkiem 3 na czele, wtf.
Miałem też problem z jakąś grą na originie że się wyłączała, i pomogła zmiana języka na angielski z tego co pamiętam.
To chyba było jakieś z osiem lat temu, bo później chyba nie dawali (też wtedy wziąłem).Highlineoo pisze: ↑28 gru 2020, o 14:56Chciałem pograć w dwójkę rozdawaną kiedyś przez Origin za darmo odpalam, ekran gry na kilka sekund i tyle. Chodzą o wiele nowsze gry z Wieśkiem 3 na czele, wtf.

Co do daty premiery następnego ME, to mam do powiedzenia jedno. Optymiści z was.

W 2021 wydadzą legendarną kolekcję. Potem będzie czas na Dragon Age, a jeszcze później nowy Mass Effect. Strasznie mało wiemy o DA4, a co dopiero o ME5. Ja typuję 2024 i już.
- Podziękował: 84 razy
- Podziękowania: 155 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 93 razy
- Podziękowania: 101 razy
Czekam na kolejną odsłonę jak na mesjasza serii. Tylko pewnie potrwa to z 2 lata w wersji optymistycznej.
- Podziękowania: 1 raz
Mam tak samo i nie jesteśmy sami. Nie bez powodu trailer z teaserem ma 2,1 miliona odsłon.

Ja to teraz mam dylemat czy ogrywać ME2 i ME3 na PS3, gdzie mam kupione wszystkie DLC, czy lepiej kupić raz jeszcze na PS5 remaster...
Ograć zawsze można, ale może jak zrobisz to teraz, to nie będzie ci się chciało grać w odświeżoną wersję (cokolwiek to znaczy). Nie mam pojęcia, czy skok jakościowy będzie aż tak widoczny i czy coś dodadzą od siebie do scenariusza. Rób jak chcesz - sam niedawno ograłem "jedynkę".origami_samurai pisze: ↑2 sty 2021, o 23:03Ja to teraz mam dylemat czy ogrywać ME2 i ME3 na PS3, gdzie mam kupione wszystkie DLC, czy lepiej kupić raz jeszcze na PS5 remaster...
- Podziękowania: 1 raz
Legendarna kolekcja wychodzi bodajże 12 marca:
https://www.ign.com/articles/mass-effec ... t-in-march
No nie wiem. Na ich miejscu już zacząłbym kampanię reklamową, a materiałów z rozgrywki brak.Benzacne pisze: ↑14 sty 2021, o 12:16Legendarna kolekcja wychodzi bodajże 12 marca: