Kolejna 10, dobiłem do 430
Tyrania - A Kinetic Visual Novel X - 10 min - darmowa VN, jak ktoś ma ochotę to czemu nie.
Kidnapped Girl X - 10min - kolejna darmowa VN,
Endless Fables 3: Dark Moor - 2,2h - ukryte przedmioty od Artifex Mundi
Modern Tales: Age of Invention - 3h - jw
Mount & Blade: Warband - 295h - przemęczyłem się, niestety błędnie jest myśleć o osiągach i nie sprawdzić przed startem jak zrobić, ot po 100h okazało się że osiągi nie wszystkie działają w dodatku z wikingami... Osiągi MP można robić samemu samemu z kompem.
Flex Apocalypse Racing X - 11min - 1 osiąg za włączenie gry
Horizon Zero Dawn - 90h - wbrew obiegowej opinii u mnie gra działała przez cały czas płynnie, bez spadków fpsów i crashy. Mi się bardzo podobała gra
Easy puzzle: Bridges X - 45min - 12 puzzli
STAR WARS Jedi: Fallen Order - 43h - miło ze strony ea że dali osiągi na steam. Gra wedle mojej oceny jest świetna. Warto zaznaczyć że osiągi z origin przeskakują automatycznie, więc prawie wszystkie są odblokowane jakby w 1 minucie.
Zberezeństwa
Perky Little Things - 3h - ciekawe, śmieszne i zboczone ukryte przedmioty, ja sam robiłem, więc mój czas wysoki

Wlicza się do profilu.
Furry Love X - 1h - można zrobić w kilka min, ja się nie spieszyłem
Furry Woof X - 12min
Furry Nya X - 12min
Devilish Girl X - 11min - oryginalne obrazki
Woman's body: For adults 3 X - 11min
Geisha World - 11min
Hentai beautiful girls 3 X - 11min
Hentai Match Fantasy Stories X - 20min
Hentai Amazon Girls X - 18min
LEWDAPOCALYPSE - 4h - spodziewałem się kolejnej kopii hentai, a dostałem naprawdę przyjemny zabijacz czasu. Taki właśnie poziom powinny mieć inne gry hentaii. Gra ma 95% pozytywów na ponad 1000 głosów i wedle mojej oceny w pełni słusznie ^^
Smart Girl : Christmas X - 10 min
Succubus Throne X - 45min
My Strange Girlfriends X - 11min
X - gra nie wlicza się do profilu
completionist.me