Również skromniutko, bo w kartach teraz posucha i jednak darowałem sobie SW Jedi Fallen Order i Borderlands 3 bo Super Deluxe nadal za drogie, a samej podstawki jak zwykle nie opłaca się brać.
Wydane 0 zł z prawdziwych pieniędzy, a zaoszczędzona $ na poszła na zakupy rowerowe: PD-M530 (w poprzednich VP104 od uderzenia urwałem zaczep więc chciałem z dodatkową osłoną/podporą - przeboleję te 70 gramów więcej niż popularne PD-M520/540) i nowe gumy (dętki, opaski, Zafal Z-Linery i CST Salvo. Ciężkie ale mało co ma tak grubą 5mm wkładkę antyprzebiciową. Przez te walające się wszędzie rozbite butelki po wódce i piwie w mieście praktycznie nie da się jeździć. Niechby te "pińcsetplusy" zapiły się i na śmierć, niech kupują tę wódkę nawet w litrowych butelkach, ale tak jak na Ukrainie piwo: w plastikowych :/
EDIT:
Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition - Upgrade nie wyświetla sie grafika. Pewnie daltego że nawet link prowadzi tylko do głównej strony Steama. Kupione oczywiście dla CoD4 Modern Warfare (1) Remaster do kompletu CoDów.
A zakup Doom Eternal przed chwilą zrewanżował mi się dropnięciem folii jako pierwszej karty. No wreszcie jakaś folia warta ~6 zł, a nie z g*gierki gdzie folie chodzą prawie po tyle samo co zwykłe karty i nie wiadomo czy to sprzedawać czy przemielić na gemy.