Come on, 360k ultracytowej amunicji? Ja przez miesiąc grania nie miałem nawet jednej kulki tego typu

Niestety nie jestem w stanie powiedzieć na 100% jednak jestem przekonany, że te polskie napisy tam są. Szczerze na PC gry jeszcze nie odpaliłem, gdyż równocześnie mam grę na Xboxie i tam gram (polskie napisy są, mimo, że sama gra nie z Polski).xbart55 pisze: ↑Jak to jest z naszym językiem w wersjach EU i EMEA? Jest ten PL czy nie, bo nie ma w wyszczególnionych, a ci w cdkeys czy innych keyshopach sami nie wiedza. Przewertowałem stare wątki i ludzie pisali, że niby są napisy PL, ale było też sprzecznie info.
Z góry dziękuje za informacje.
Ja mam wersję z dystrybucji Muve, a dla lubej kupiłem za ~40zł w keyshopie kluczyk. Różnicy żadnej nie ma, tzn jest PL tu i tu.xbart55 pisze: ↑Jak to jest z naszym językiem w wersjach EU i EMEA? Jest ten PL czy nie.
Nie, szkoda mi zabawy. Niedługo też ruszy legendary vendor gdzie będziesz mógł sobie powymieniać legendarki na tokeny. A jeżeli chomikujesz jakieś surowce to IMHO szkoda zachodu.boskiapollo pisze: ↑Mam jednak pytanie do tych co grają. Ogarniacie sobie drugą postać jako muła?
Na konsoli ponoć jest lista osób z którymi się ostatnio grało i korzystając z niej można dołączyć do tego samego serwera, ale nie wiem czy to się tyczy potejtostejszyn czy iksklocka. Widziałem taki tip gdzieś na reddicie i nie biorę za niego odpowiedzialnościboskiapollo pisze: ↑ No ale właśnie, gdyby przypadkiem znajomy się wylogował, to mogę mieć problem z powrotem a i wymaga to wyrzucenia rzeczy do ogólnodostępnej skrzynki. A czy ma ktoś jakiś inny sprawdzony sposób w jaki można to zrobić?
1500 powyżej tego ile możesz unieść, jak masz bazowo np. 250 to możesz do 1750 unieść. Nie niszczy się, po prostu nie możesz nic podnieść (ani się ruszyć) dopóki nie zejdziesz poniżej limitu.boskiapollo pisze: ↑Wiem, że w tej chwili limit nośności to 1500, powyżej już chyba się niszczy?
O, i bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pewnie wypróbuję, czy da się dołączyć do ostatniego znajomego jak sugerujesz, a jak się nie uda to pewnie dam sobie sposób. Ostatecznie można bez tego żyć, a z moją tendencją do chomikowania to jaki by limit nie był to i tak go zapchamGThoro pisze: ↑Ja mam wersję z dystrybucji Muve, a dla lubej kupiłem za ~40zł w keyshopie kluczyk. Różnicy żadnej nie ma, tzn jest PL tu i tu.xbart55 pisze: ↑Jak to jest z naszym językiem w wersjach EU i EMEA? Jest ten PL czy nie.
Nie, szkoda mi zabawy. Niedługo też ruszy legendary vendor gdzie będziesz mógł sobie powymieniać legendarki na tokeny. A jeżeli chomikujesz jakieś surowce to IMHO szkoda zachodu.boskiapollo pisze: ↑Mam jednak pytanie do tych co grają. Ogarniacie sobie drugą postać jako muła?
Na konsoli ponoć jest lista osób z którymi się ostatnio grało i korzystając z niej można dołączyć do tego samego serwera, ale nie wiem czy to się tyczy potejtostejszyn czy iksklocka. Widziałem taki tip gdzieś na reddicie i nie biorę za niego odpowiedzialnościboskiapollo pisze: ↑ No ale właśnie, gdyby przypadkiem znajomy się wylogował, to mogę mieć problem z powrotem a i wymaga to wyrzucenia rzeczy do ogólnodostępnej skrzynki. A czy ma ktoś jakiś inny sprawdzony sposób w jaki można to zrobić?.
1500 powyżej tego ile możesz unieść, jak masz bazowo np. 250 to możesz do 1750 unieść. Nie niszczy się, po prostu nie możesz nic podnieść (ani się ruszyć) dopóki nie zejdziesz poniżej limitu.boskiapollo pisze: ↑Wiem, że w tej chwili limit nośności to 1500, powyżej już chyba się niszczy?
czekej, a to nie bylo tak, ze gra moze i moglaby byc lepsiejsza po premierze, ale nie jest zle i w ogole cacy, tylko hejters gonna hejt?GThoro pisze: ↑ [..]a także odblokowanie dostępności planów powoduje, że w końcu jest jakiś sens grać.[..]:
Hmm, trochę nie czaję o co chodzi. To co pisałem (że jest sens grać) to się odnosiło do tego, że ja osobiście nie miałem co w tej grze robić po pewnym czasie, bo:mori pisze: ↑czekej, a to nie bylo tak, ze gra moze i moglaby byc lepsiejsza po premierze, ale nie jest zle i w ogole cacy, tylko hejters gonna hejt?GThoro pisze: ↑ [..]a także odblokowanie dostępności planów powoduje, że w końcu jest jakiś sens grać.[..]:
anyway, right on time! *pat on back, good job!*
Yyyy, ale przecież masz stałą liczbę graczy na serwerze.boskiapollo pisze: ↑Ale czasem czegoś nie ma bo ktoś przed chwilą zgarnął. Jak zwala się tłumy ze steama to przybędzie też pewnie zjebow i trolli i może już nie być tak przyjemnie.
W keyshopach ~65zł, ale fakt faktem, od jakiegoś czasu jak spoglądam to cyklicznie o te 1-2zł w górę co kilka dni. A było wspomniane o której zaczyna się darmowy tydzień? Bo w Bethesda Launcher można w tej chwili co najwyżej kupićGThoro pisze: ↑Wooohooo!! Będą NPCe!!
Buuuu będzie battle royale dla 52 graczy... Ugh ten sztuczny tłum![]()
No i free trial 10-17 czerwiec jak ktoś chce. Zauważyłem, że ciężko już dostać grę taniej niż 100zł :U.
Moja wiedza o keyshopach kończy się na dwóch, ale w trzecim co sobie przypomniałem faktycznie jest jak piszesz. Różnica jest, bo parę miesięcy temu kupowałem za ~40zł kluczyk.matt444m pisze: ↑ W keyshopach ~65zł
Nie, nie podawali nigdzie godzin. Może zresetuj launcher to się odświeży, ew. odblokuje się na czas amerykańskiego poranka czyli za jakieś 6 godzin. Jakieś ~62GB do pobrania jest.matt444m pisze: ↑A było wspomniane o której zaczyna się darmowy tydzień?
Na to wygląda, spróbuję za kilka godzin bo ponowne odpalenie nic nie zmienia. Ilość do pobrania to na szczęście u mnie nie problem, a po TES Legends widzę, że ładna prędkość jest. Fajnie że dali tyle dni, jest czas żebym mógł się zapoznać z tytułem w moim tempie i się zachęcić lub odbićGThoro pisze: ↑Nie, nie podawali nigdzie godzin. Może zresetuj launcher to się odświeży, ew. odblokuje się na czas amerykańskiego poranka czyli za jakieś 6 godzin. Jakieś ~62GB do pobrania jest.