Najczęściej nie znaczy zawsze. Pamiętam w moim rodzinnym mieście w prawie żadnej nie leżały w gablotce.
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Re: Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 130 razy
- Kontakt:
Po taniości pudło filmów 

Ponad 60 filmów, niektóre w folii za 60zł + wysyła + serial V - goście - w sumie 100zł wyszło z wysyłka
Bedzie oglądane
9kilo filmow 

Ponad 60 filmów, niektóre w folii za 60zł + wysyła + serial V - goście - w sumie 100zł wyszło z wysyłka

- Podziękował: 66 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
To już chyba te filmy bardziej do kolekcji czy może oglądasz inne wersje niż Bue ray ?
- Kontakt:
Oglądam włąsnie głownie DVD. Na blu Ray zbieram 3D marvele i DC. NIe mam telewizora 4k więc luz. Z DVD ładnie interpoluje do FHDHardkor pisze: ↑To już chyba te filmy bardziej do kolekcji czy może oglądasz inne wersje niż Bue ray ?

- Discord: Wile#8247
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Na Noboxie trzeba było, dopiero potem kluczyk na Steam się pokazywał.łofca szrotu pisze: ↑Miałem podobny numer. Kod z pudełka trzeba było wklepać na jakiejś stronie, co skutkowało otrzymaniem kodu na steam. Kompletna bzdura...serafek5 pisze: ↑Dobra kupiłem Homefronta i mam taki problem: gdzie jest kod?? Mam tylko kod na ulotce na DLC, którego aktywacja skutkuje błędem o braku gry w bibliotece. Jest jeszcze krótka instrukcja, w której nie ma żadnego kodu. Ktoś też się z tym spotkał?
- Kontakt:
Akurat filmy wole miec wersje fizyczne a nie stremingowe, z których co chwile coś znika, jak ze wspomnianego netflixa.Atton29 pisze: ↑A to taniej by wyszedl ciebie Netflix
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Doskonale ciebie rozumiem, choc sam mam tak tylko z grami. Wole miec pudelka z grami, dlatego mam konsole. Filmy to obojetne raczej, jak raz obejrze to juz nie potrzebuje. Kiedys nawet zbieralem wiec pare sztuk dvdkow wciaz mam w kolekcji chocby wszystkie wczesniejsze filmy Tarantino

- Kontakt:
To u mnie odwrotnie gry wole cyfrowe, chyba ze jakies promo i tanio pudlowe jest. Filmy czasem jak sie mi nudzi to oglądam po kilka razy przez rok. Co do konsoli to moj x box one x od kupienia moze grałem na nim łącznie z 2h i nie właczam go i sie kurzy xDAtton29 pisze: ↑Doskonale ciebie rozumiem, choc sam mam tak tylko z grami. Wole miec pudelka z grami, dlatego mam konsole. Filmy to obojetne raczej, jak raz obejrze to juz nie potrzebuje. Kiedys nawet zbieralem wiec pare sztuk dvdkow wciaz mam w kolekcji chocby wszystkie wczesniejsze filmy TarantinoAlbo Leona Zawodowca czy tam 4 pokoje lub Od Zmierzchu do Switu
Obecnie juz nie robia takich arcydziel.
Dla mnie jest bezcenny od zawsze był i mimo że nie ma dzisiejszego wyglądu nie zamieniłbym go na żaden inny.
- Kontakt:
Kawal niezlego sprzetu, choc ja zawsze wychodzilem z zalozenia, ze skoro mam samochod w realu to nie potrzebuje zamiennikow. Ale to chyba kwestia gustu. Nawet za wyscigami ogolnie nie przepadam i w sumie tylko jedna serie kocham, a mianowicie Gran Turismo.
To takie porównanie jak "po co mi grać w gry FPS skoro mam w pistolet w realu" xDAtton29 pisze: ↑Kawal niezlego sprzetu, choc ja zawsze wychodzilem z zalozenia, ze skoro mam samochod w realu to nie potrzebuje zamiennikow. Ale to chyba kwestia gustu. Nawet za wyscigami ogolnie nie przepadam i w sumie tylko jedna serie kocham, a mianowicie Gran Turismo.
Granie na kierownicy szczególnie na tym logitechu to sama przyjemność i mimo, że większość gier wyścigowych w tych czasach to symulatory to wciąż są niektóre fajne ścigałki typu forza 3 i 4 i inne w których cudnie się gra
Był biały na czterech nogach.. nie był okrągły, ale kwadratowy.. do dziś wspominam zrzut ekranu z taboretem
Na taborecie leżało urządzenie służące do zmiany biegów
Urządzenie było koloru czarnego
Na taborecie leżało urządzenie służące do zmiany biegów
Urządzenie było koloru czarnego
- Kontakt:
Podobienstwo tych porownan jest zerowe, bo kto w realu ma pistolet? Ja nie mam. Gdzie w realu postrzelasz do zombi lub innych mutantów?Esaroth pisze: ↑To takie porównanie jak "po co mi grać w gry FPS skoro mam w pistolet w realu" xDAtton29 pisze: ↑Kawal niezlego sprzetu, choc ja zawsze wychodzilem z zalozenia, ze skoro mam samochod w realu to nie potrzebuje zamiennikow. Ale to chyba kwestia gustu. Nawet za wyscigami ogolnie nie przepadam i w sumie tylko jedna serie kocham, a mianowicie Gran Turismo.