Promocje pudełkowe na PC
Moderatorzy: Czasoumilacz, Redaktorzy
Regulamin działu
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Pisanie postów powielających promocje opisane wcześniej (na forum, bądź stronie głównej) karane będzie ujemnymi punktami reputacji;
4. Pod groźbą ostrzeżenia zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Pisanie postów powielających promocje opisane wcześniej (na forum, bądź stronie głównej) karane będzie ujemnymi punktami reputacji;
4. Pod groźbą ostrzeżenia zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych.
Re: Promocje pudełkowe na PC
upperi napisał(a):Revan napisał(a):Ta wersja jest niedostępna w sprzedaży od dawna (...)
Zamawiałem niedawno to pudełko w wirtusie i bez problemu mi je przysłali.
Sprecyzuj niedawno, z 3-4 miesiące temu ktoś pisał o tym na forum i się szybko rozeszło.
- 0
-
Revan
- Medale: 8
-
-
-
- Reputacja: 74
Ja zamawiałem w listopadzie (kilka gier od nich). Wcześniej zapytałem o dostępność - jednej gry nie mieli (mimo że wisiała na stronie jako dostępna) i szybko usunęli ją z katalogu, więc skoro piszą teraz, że mają, to raczej mają 

- 0
-
upperi
- Reputacja: 16

Auchan, od dzisiaj, 5zł sztuka. Listy pewnie nie będzie, trzeba samemu sprawdzić, co mają.
- 0
-
aRo
- Medale: 5
-
-
- Reputacja: 17
Homefront The Revolution PC PL + DLC za 19 zł: https://bluegames.pl/Homefront_The_Revo ... 2822cc0f72
- 0

-
murinus
- Reputacja: 1
bolesna prawda napisał(a):Surge na pewno sztim, Star Trek tak na 90%, bo pamiętam była jakaś afera z tłumaczeniem
tiktak77 napisał(a):Star treki tez steam
Potwierdzam obie sztim. Do tego fajne wydanie gierki dla dzieciaka: http://www.grymel.pl/cdp-juju-pl-o_l_7452.html
- 1
-
Wajper
- Reputacja: 8