grymel.pl
Moderatorzy: Czasoumilacz, Redaktorzy
Regulamin działu
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Pisanie postów powielających promocje opisane wcześniej (na forum, bądź stronie głównej) karane będzie ujemnymi punktami reputacji;
4. Pod groźbą ostrzeżenia zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Pisanie postów powielających promocje opisane wcześniej (na forum, bądź stronie głównej) karane będzie ujemnymi punktami reputacji;
4. Pod groźbą ostrzeżenia zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych.
• Strona 1 z 1
Re: grymel.pl
Nie zamawiałem u nich niczego ze strony ale byłem u nich w sklepie stacjonarnym w Zielonej Górze bo miałem sporo czasu na przesiadkę a sklep był dość blisko dworca PKP. Nawet miła obsługa, ceny nawet niskie i oferta dość bogata. Wydaje mi się że warto zamawiać bo to nie "sklep widmo" 

- 0
-
Snuff
- Reputacja: -1
Kiedyś widziałem ich oferty na allegro. Firma PL (nie żadne LLC). Wrażenie z komentarzy zostawiali pozytywne. Raczej nie sądze żebyś miał z nimi problemy (maksymalnie to może kiludniowy poślizg jak nie dostaną czegoś od dystrybutora).
- 0
-
wolfen77
- Reputacja: 4
Ja tam kupiłem ale tylko raz i to już jakiś czas temu.
Zamówiłem u nich wtedy Darkness 2 z metalowym opakowaniem i Viking Battle Of Asgard oraz Binary Domain.
Przesyłka doszła na czas, nie było absolutnie żadnych problemów, sklep jest raczej ok
Zamówiłem u nich wtedy Darkness 2 z metalowym opakowaniem i Viking Battle Of Asgard oraz Binary Domain.
Przesyłka doszła na czas, nie było absolutnie żadnych problemów, sklep jest raczej ok

- 0
-
SKODR
- Reputacja: 9
ja osobiście nie kupiłem nic z grymel.pl lecz znajomy bardzo zachwalał (czas dostawy na 5+)
- 0
-
alver_
- Reputacja: -1
Dzięki za info akurat trafiłem na interesującą mnie grę w promocji ^^ ale uwaga ich strona się strasznie ścina...
- 0
-
minityrael
- Reputacja: 0
No mi właśnie anulowali zamówienie na Rainbow Six edycje stanu oblężenia. Mieli dobrą cenę to brałem. Mam nadzieje ze nie będzie problemu ze zwrotem kasy.
Podobno dostali info że ta edycja nie będzie dostępna dla sklepów a jedynie sieci handlowych... /podejrzane
Podobno dostali info że ta edycja nie będzie dostępna dla sklepów a jedynie sieci handlowych... /podejrzane
- 0
-
vord
No, to mamy 03/12/2015 a kasy dalej nie ma.
Dodatkowo na chwilę obecną ich telefon 68 414 55 00 nie żyje.
Dodatkowo na chwilę obecną ich telefon 68 414 55 00 nie żyje.
- 0
-
vord
Ja o zwrot kasy za towar niezgodny z opisem walczyłem przez kilka tygodni. Ogólnie sklep wykorzystywał maksymalnie wszystkie ustawowe terminy. Ciesze się, że w ogóle odzyskałem pieniądze.
- 0
-
Mantus
Świetny sposób na pożyczkę 0% - zrobić przedsprzedaż gry AAA z niższą ceną, a później kilka dni przed premierą "sory, ale jednak nie" i za 30 dni oddajemy pieniądze 

- 0
-
upperi
- Reputacja: 16
Oho! Udało mi się dodzwonić. "zwroty dokonywane w terminie do 14 dni". Dzisiaj mija 14 dni, więc zobaczymy czy się wywiążą... Szkoda, że walą sobie opinie taką głupotką. Raczej będę omijał sklep.
- 0
-
vord
U mnie sytuacja wyglądała tak, że po odesłaniu gry przez 14 dni czekałem aż sprawdzą czy gra rzeczywiście nie posiada polskiego języka. Potem kolejne 14 dni na zwrot pieniędzy. Ciekawe jak sprawa się potoczy u kolegi.
- 0
-
Mantus
Po telefonie dostałem maila, że zwrot już poszedł (czekam aż kasa na konto wejdzie). U mnie był anulowany preorder, bo nie mieli dostać towaru.
Jest to kolejny głos za tym, żeby nie kupować przed premierą
co nie zmienia faktu, że sklep kasiutkę przetrzymał.
Jest to kolejny głos za tym, żeby nie kupować przed premierą

- 0
-
vord
vord napisał(a):Po telefonie dostałem maila, że zwrot już poszedł (czekam aż kasa na konto wejdzie). U mnie był anulowany preorder, bo nie mieli dostać towaru.
Jest to kolejny głos za tym, żeby nie kupować przed premierąco nie zmienia faktu, że sklep kasiutkę przetrzymał.
tylko update, kaska na koncie.
- 0
-
vord
• Strona 1 z 1