Indie Gala – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 69 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Re: Indie Gala – temat ogólny
Może to nie dobry wątek ale mam pytanie czy wywala wam 500 internal server error gdy wchodzicie na indiegala
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Przed chwilą nie działały już tylko giby, teraz działa już wszystko.scigant pisze: ↑Może to nie dobry wątek ale mam pytanie czy wywala wam 500 internal server error gdy wchodzicie na indiegala
Za bardzo pochwaliłem - znów error 500.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Ciekawa sprawa, odkopałem swoje dwie paczki kupione na Gali jakiś czas temu (Point & Click Definitive Bundle ze stycznia 2018 i Postal Party z lipca 2017). Większość gier miałem nieodkrytych.
O ile wszystkie gry z paczki P&C się aktywowały, to już dwie z Postal Party nie - Samurai Wars oraz Battle of Painters, "duplikat kodu".
Gry oczywiście ścierwowe, ale wrzucę maila do supportu, zobaczę co powiedzą.
O ile wszystkie gry z paczki P&C się aktywowały, to już dwie z Postal Party nie - Samurai Wars oraz Battle of Painters, "duplikat kodu".
Gry oczywiście ścierwowe, ale wrzucę maila do supportu, zobaczę co powiedzą.

- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
U mnie nadal nie ma, ale może coś źle patrzę.kmpt pisze: ↑Odpalili HH na IG Best of Microids Bundle.
Cześć, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z happy hour? Kupiłem paczkę przed chwilą podczas HH i mam tylko jeden link, wcześniej kupowałem inną i mam dwa oddzielne linki do kodów. Wpisałem, że płacę 5$ czyli tyle ile na stronie głównej kosztuje bundel Artifexu chociaż domyślnie jest 6,24. Czyli mam zapłacić więcej?
- Podziękował: 210 razy
- Podziękowania: 217 razy
- Kontakt:
a kupiłeś pierwszą paczke podczas doby od startu bundla czy później?Brzytwa_md pisze: ↑24 lut 2020, o 19:16Cześć, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z happy hour? Kupiłem paczkę przed chwilą podczas HH i mam tylko jeden link, wcześniej kupowałem inną i mam dwa oddzielne linki do kodów. Wpisałem, że płacę 5$ czyli tyle ile na stronie głównej kosztuje bundel Artifexu chociaż domyślnie jest 6,24. Czyli mam zapłacić więcej?
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 29 razy
- Kontakt:
To musisz kupić paczkę zaraz na początku, jak jest "special price" czy coś takiego. Wtedy później na HH możesz kupić kolejne (wielo)sztuki w obniżonej cenie.
Generalnie to GroupBuys na Steam to twoi przyjaciele, jak chcesz kupować te bandelki z IG. Zapisujesz się u kogoś, czekasz, potem płacisz i dostajesz gifty.
Generalnie to GroupBuys na Steam to twoi przyjaciele, jak chcesz kupować te bandelki z IG. Zapisujesz się u kogoś, czekasz, potem płacisz i dostajesz gifty.
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowania: 36 razy
- Kontakt:
Tyko najlepiej szukaj kogoś z PL bo przy drobnych kwotach prowizje PP mogą wyrwać z butów za wysyłkę rodzina/znajomi po tym co PP nam wywinął ze 2 lata temu. Przez to zacząłem za IG płacić gemami z rynku społeczności Steam. Na prowizjach od rynku traci się mniej więcej tyle samo co na PP, ale to przynajmniej nie prawdziwe pieniądze. Przez to o ile wcześniej kupowałem praktycznie niemal wszystkie bundle IG jak leci z suba GB i duble co najwyżej rozdawałem na SG, tak od kiedy PP wprowadził te prowizje mocno już przebieram bundle IG i większość pomijam, co jest tym łatwiejsze że wystawiają coraz gorszy crap zazwyczaj.
- Podziękował: 27 razy
- Podziękowania: 51 razy
- Kontakt:
Przelewy wewnątrz EU są w paypalu bez prowizji, pod warunkiem że płacisz z portfela w euro.
Na GB kupowałem od czecha, węgra i bodajże niemca i nie było żadnych problemów.
Na GB kupowałem od czecha, węgra i bodajże niemca i nie było żadnych problemów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Pytanko ogólne. Dlaczego przestaliście pisać o nowych bundlach z Indie Gala?
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 126 razy
- Kontakt:
Będzie coś ciekawego, to napiszemy
Niestety te bundle od pewnego czasu nie prezentują sobą żadnego sensownego poziomu. Mało kto był nimi zainteresowany.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedź. Nie chcę być czepialski, ale czy celem Łowców Gier nie powinno być raportowanie wszystkich bundli jakie pojawiają się na rynku a nie tylko tych subiektywnie atrakcyjnych? Gala - przyznam - nie powala poziomem ale regularnie w bundlach zdarzają się perełki, które można wyrwać za grosze w zakupach grupowych na Steam.
Przez to że nie są dawane informacje o bundlach z indie gala to w sumie zacząłem myśleć że już one nie wychodzą i tylko indiegala prowadzi sklep 

- Podziękował: 44 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Total Flatout Bundle (5 części jak w The FlatOut Anthology Pack + Soundtrack z czwórki)
https://www.indiegala.com/bundle/total- ... mes-bundle
https://www.indiegala.com/bundle/total- ... mes-bundle
- Kontakt:
fajna paczka z samymi pasjansami, no ale żadna gra nie ma acziwkow to nie biore tego:
https://www.steamgifts.com/discussion/y ... ire-bundle
https://www.steamgifts.com/discussion/y ... ire-bundle
- Kontakt:
https://www.steamgifts.com/discussion/j ... ies-bundle
tym razem 12 gierek i kazda ma acziwki a polowa posiada karty
tym razem 12 gierek i kazda ma acziwki a polowa posiada karty